Programma: Who is behind the suit?

Leer winnen zonder op andere terreinen te moeten verliezen.

Hoe maak je als perfectionist meters met jouw businessdroom, zonder dat de afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen?

Leer winnen zonder op andere terreinen te moeten verliezen.

Hoe maak je als perfectionist meters met jouw businessdroom, zonder dat de afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen?

Als perfectionistische DGA of CEO laat jij jouw missie niet los. Je bent pas klaar als jouw missie voltooid is. Met die ambitie ontstaat vaak ook onrust, chaos en weinig ruimte voor je naasten en je medewerkers.

In het 'Who is Behind the Suit' programma maken we de kortste en tevens langste reis die je ooit gaat maken. Namelijk die van het hoofd naar het hart. Dit doen we met werkende technieken en unieke methodes.

Hierdoor kun je moeitelozer groeien, meer verbinden met jouw naasten en medewerkers en kun je winnen zonder op andere terreinen van jouw leven te moeten verliezen.

Wie ben jij zonder jouw bedrijf?

Het is eenzaam aan de TOP. En niet voor niets.

Je hebt een lange weg afgelegd om daar te komen. Een weg die hobbelig was en naast vooruitgang en succes ook vol zat met tegenslagen en onbegrip. Alleen dat houdt je niet tegen. Zodra jij jouw ogen opent kun je niet wachten om aan het werk te gaan. En dat is voor velen onbegrijpelijk.

Je hebt het allemaal al eens voorbij horen komen:

 • Je bent werkverslaafd

 • Dit is niet gezond

 • Je bent alleen met jouw eigen dingen bezig

 • Doe het eens rustiger aan

 • Je bent er wel maar met je hoofd niet bij

 • Je hebt geen aandacht voor ons

En terwijl mensen om je heen dit tegen je zeggen, wil jij maar één ding: sneller!!

De wereld om je heen draait door en jij hebt het gevoel dat jouw businessdroom niet snel genoeg vooruit gaat. Soms vraag je jezelf af waarom je niet kunt genieten van het resultaat en altijd voor goud wilt gaan.

Omdat anderen niet goed begrijpen waar jij mee bezig bent krijg je ze niet altijd mee, als je niet uitkijkt verlies je thuis alle begrip door de zaak.

En hulp vragen voor de zaken die er echt toe doen is niet jouw sterkste kwaliteit waardoor zaken nooit echt af zijn. 

Ik weet dat jij soms gewoonweg niet begrijpt waarom anderen bezig zijn met beperkingen terwijl jij volop kansen ziet.
wie ben je zonder je bedrijf
sandhya

ONDERTUSSEN TREKT JOUW DROOM JE ELKE DAG AAN JOUW JASJE

Speciaal voor jou heb ik het leiderschapsprogramma ‘Who is behind the Suit’ ontwikkeld. Geïnspireerd door de CEO’s en DGA’s die ik afgelopen 15 jaar heb gecoacht.

Alleen dit programma is niet voor iedereen. Als jij jezelf niet in bovenstaande herkent dan gaat dit programma je niet verder helpen.

Dit programma is niet voor jou als jij niet gemotiveerd en volhardend bent om rust in jouw hoofd te creëren. Zodat je vanuit die positie kunt knallen. Rust creëren betekent wel dat je moet durven om de controle enigszins te laten vieren. Die controle die jou tot nu toe juist zo ver gebracht heeft.

Let's be honest...

Bij het leiderschapsprogramma ‘Who is behind the Suit’ zijn er namelijk regelmatig momenten dat je wilt opgeven. Meer wèl dan niet en dat start al direct na de aanmelding. Waarom? Omdat we buiten jouw comfortzone werken en je dingen gaat doen die je niet gewend bent. Één ding staat als een paal boven water: zodra jij jouw commitment afgeeft doen wij er alles, maar dan ook alles aan jou te laten slagen.

WANT IK WEET AL DAT JIJ SUCCESVOL BENT

Die omzet en winst in jouw bedrijf zit wel goed. En ondernemen hoef ik jou ook niet leren, jij verstaat je vak. Ik weet dat je van duurzame spullen houdt maar hier niet zo nodig mee te koop loopt. Jij creëert liever zelf iets waar je trots op bent.

Alleen jouw thuisfundament kwijtraken is jouw ergste nachtmerrie. Dus hoe leer je balanceren tussen het echt aanwezig zijn thuis versus alle verleidingen buiten de deur en de drang om constant 'onderweg' te zijn.

Ook gedoe in je bedrijf is rot: jouw energie lekt ervan weg en het kost je tijd en geld. Het houdt je weg van jouw droom. Na 20 jaar als HR-manager in diverse branches te hebben gewerkt, weet ik hoe het is om jouw teams niet op orde te hebben. Of gedemotiveerde medewerkers in jouw bedrijf die onkundig zijn of het moraal naar beneden halen.

Een deel ligt bij hen. Het andere deel ligt bij het leiderschap binnen jouw bedrijf.

let's be honest

wat ga je ontwikkelen?

Ik help je bij het creëren van meer rust in jouw hoofd. Door structuur aan te brengen om met de juiste dingen bezig te zijn en zaken anders in te richten in jouw leven. Jouw organisatie blijft doordraaien en ondertussen maak jij de slag van het werken in jouw bedrijf naar werken aan jouw bedrijf, zodat je meer rust ervaart en meer tijd creëert om een team te vormen:

- thuis en op de zaak -

Wat je ook leert bij 'Who is Behind the Suit' is effectief communiceren. Hiermee bedoel ik een ècht gesprek aangaan, versus praten over inhoud en ratio. Je leert verbinden en minder in jouw hoofd te zitten. Zodat je een team krijgt aan wie jij jouw visie voelbaar kunt maken en ze door jouw leiderschap geïnspireerd raken.

Een selectie van bedrijven die je voor gingen:

logo's 2
logo's mobiel
favicon
Bob
CEO LOGISTIEKE DIENSTVERLENER

“Ik ben het leiderschapsprogramma gestart omdat mijn hoofd vol zat. Ik kon niet meer anders en zat op een destructief pad. Sandhya had dat goed gezien en maakte een paar opmerkingen waarvan ik dacht ‘daar zit wat in’. Ik dacht wel ‘die gaat me niet veranderen' maar merkte dat de gesprekken me sterker maakte en ik productiever kon zijn.

Uit het jaarprogramma heb ik de dingen gehaald die mij hielpen om meer rust te krijgen. De resultaten en positieve veranderingen had ik niet in mijn eentje kunnen bereiken. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd en ben efficiënter gaan werken. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik juist tijd heb gekregen. De coaching & werkwijze van Sandhya zijn boven verwachting. Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou het een 11 zijn. De inzichten en resultaten van het afgelopen jaar zijn dat ik beter leiding ben gaan geven en dat ik nu weet waarom je reageert zoals je reageert. 

De samenwerking met Sandhya is vertrouwelijk & professioneel. Ze heeft haar vakkennis op orde en weet precies wat ze doet en waar ze voor staat. Je zou een oordeel over haar kunnen hebben (bijvoorbeeld dat ze arrogant is), maar ze is eerlijk, betrouwbaar, speelt geen poppenkast en is een gevoelig persoon. Ik heb in een jaar een groei doorgemaakt en heb meer rust en minder stress. Ook ben ik gegroeid van werknemer naar werkgever. Ik ben in staat om te delegeren en kan mensen nu vertrouwen. Het leiderschapsprogramma heeft mij veranderd en de investering is dubbel en dwars terugverdiend.”  

Schermafbeelding 2022-09-21 om 16.29.56
Miranda Derks
CEO JOBDESIGN

"Ons bedrijf doet het financieel goed maar leunt op 2 DGA's. We merkten dat we geen goede afspraken hadden over wat wiens verantwoordelijkheid was en werden vaak geleid door de waan van de dag om verbeteringen aan te brengen voor wat betreft processen, efficiency en innovatie. Sandhya’s jarenlange ervaring met het coachen van MT's

i.c.m. haar brede opleidingen en persoonlijkheid gaf mij het vertrouwen in wat ze voor mij en ons bedrijf kon betekenen. Ze komt snel tot de kern en ik leer in het traject veel over mijzelf en de rollen die mijn compagnon en ik innemen. Ik wilde meer op mijzelf durven vertrouwen, mijn grenzen beter aangeven en niet vluchten in zaken die mij alleen maar energie kostte en niks opleverden.

Ik herken nu valkuilen zoals uitstellen en niet prioriteren. Gebeurtenissen uit het verleden vallen op hun plek. Het wordt steeds helderder waar wij persoonlijk en samen kunnen groeien. Ik hoopte op een empathische maar kritische coach. Iemand die me kon spiegelen en met goede onderbouwing en technieken verder helpt opdat het resultaat duurzaam is. Sandhya heeft dit in huis en weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ze staat naast onze zijde alsof ze écht deel uitmaakt van ons MT en geeft energie om duurzame veranderingen door te voeren en resultaten neer te zetten. Er is nu ruimte om de gewenste verbeteringen door te voeren. Ik voel me zelfzekerder en heb veel meer inzicht gekregen in het handelen van mezelf en mijn compagnon."

marco moojman
Marco Mooijman
CEO JURA

"Door de groei van mijn organisatie is mijn rol binnen het bedrijf veranderd. Ik ben met Sandhya in het jaarprogramma Who is behind the Suit op zoek gegaan naar mijn “nieuwe” rol. Het coachtraject levert mij veel op: rust en overzicht, meer structuur, beter leren genieten van mijn successen, 

maar ook leren van mijn fouten. Het bijzondere is de spiegel die je wordt voorgehouden. Ik heb de afgelopen 20 jaar alles gegeven aan het bedrijf en te weinig tijd aan andere dingen. Bepaalde gedachtepatronen worden doorbroken en vooral de feedback die ik krijg is zeer waardevol. Ik heb nu weer nieuwe energie gekregen om dingen te ondernemen en te verbeteren. Sandhya heeft een directe aanpak en lokt me af en toe uit de tent wat bij mij een positief effect heeft. Ze is flexibel, weet situaties duidelijk uit te leggen c.q. te ontleden en staat altijd voor me klaar."

chris
Chris Pronk
(VOORMALIG) CEO TETTEROO

"Sandhya heeft ons tijdens het Change programma op organisatievlak begeleid en gedurende het jaar zitting genomen in ons MT. Zij heeft de eerste aanzet gegeven in het leren begrijpen van de menselijke aspecten achter ons als MT. De methode die ze hiervoor heeft gebruikt heeft ze duidelijk toegelicht

Het gaf ons een goed houvast in de teamvorming. De manier hoe Sandhya dit met ons heeft aangepakt is het beste te omschrijven als bijzonder doortastend en respectvol.

Wij zijn haar hier zeer dankbaar voor. Ik heb meerdere coaches meegemaakt en het bijzondere aan Sandhya vind ik de snelle manier van het doorgronden van de casus en de hierbij behorende persoonlijke uitdagingen. Om het in moderne termen uit te drukken: het is right on spot. Mijn team en ik hopen in de nabije toekomst nog veel met haar te mogen samenwerken met als doel meer uit onszelf te kunnen halen. Met haar hulp en steun hierbij zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken."

wilco ss
Wilco Verhoeven
CEO ARTISAN ORCHIDS

"Ik kon mijn beperkende overtuigingen niet in mijn eentje oplossen. Als ik dit leiderschapsprogramma niet was aangegaan was ik wellicht het vertrouwen van de mensen om me heen kwijtgeraakt en zou mijn bedrijf denk ik niet toekomstbestendig genoeg zijn.

Sandhya is veeleisend waardoor ik gedwongen word om het uiterste uit mezelf te halen. Dit traject is een must voor elke ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf naar een hoger level wil brengen (en zich de hele dag rot rent en onvoldoende effectief is in zijn werk). 

Sandhya kan iemand die vast zit in zijn gewoontes omzetten naar iemand die bewust zijn veranderproces in gang zet. Concrete veranderingen: privé meer rust en minder stress en meer inzicht in de beweegredenen van anderen. Zakelijk gezien heb ik een sterker bedrijf gekregen wat vol gas is doorgegaan tijdens de crisis. De organisatieontwikkeling heeft gezorgd voor meer samenwerking binnen mijn bedrijf en de wil om met z'n allen het maximale resultaat te behalen. Sandhya stopt niet eerder dan wanneer het goed is. Ze is een warme persoonlijkheid die gaat voor goud, het beste met je voorheeft en er vol gas voor gaat."

shirley def
Shirley van Beers
CEO BEERS ELEKTROTECHNIEK & SERVICE

“Als CEO miste ik vaak een sparringpartner. Daarom ben ik in zee gegaan met Sandhya wat een enorm goede keuze is geweest voor mij en mijn bedrijf. Sandhya is namelijk scherp, erg ervaren en een kundige coach.

Ondanks het feit dat ik eigenwijs ben, stond ik meteen open voor haar hulp. In een paar maanden tijd heeft zij veel waarde voor mij & mijn bedrijf toegevoegd. We zijn aan de slag gegaan met het verbeteren van de communicatie met de methodes die ze ons heeft aangereikt.

Dit heeft mij en mijn MT handvaten gegeven voor een betere bedrijfsvoering én samenwerking. Ik heb op persoonlijk vlak veel losgelaten wat me niet meer diende. Hierdoor herken ik sneller patronen en maak ik nu andere keuzes. Dit levert me positiviteit en hernieuwde energie op. De investering in Suits & Soul is het geld en tijd ontzettend waard. Wil je investeren in leiderschap binnen jouw onderneming, stap dan in bij Sandhya. Ze is oprecht, authentiek en heeft een fijne Rotterdamse mentaliteit."

Wat levert het je op?

Als jij openstaat voor persoonlijke groei en de opdrachten uitvoert die je meekrijgt, ga je excelleren. Niet in één dag maar in zes of twaalf maanden. Deze tijd heb je nodig zodat je nieuw gedrag kunt aanleren en oud inefficiënt gedrag kunt afleren.

Wanneer jij kiest voor deze transformatie gaan er een aantal dingen in jouw leven veranderen:

 • Meer rust in jouw hoofd

 • Betere balans werk en privé

 • Verlaagd stressniveau in jouw persoonlijke en zakelijke leven

 • Hogere tevredenheid over jouw eigen prestaties

 • Minder glimlachen alsof je alles onder controle hebt en meer hulp vragen

 • Meer delegeren voor de dingen die er voor jou echt toe doen

 • Meer zelfvertrouwen ervaren – in plaats van zelfverzekerd doen

 • Beheersing in de loop van de tijd in plaats van je door de tijd te laten leiden

 • Een krachtig en loyaal team dat kan excelleren in uitdagende tijden

 • Meer bewustzijn, groei en zingeving over persoonlijke en zakelijke doelstellingen

 • Vaardigheden om conflicten constructief op te lossen

Er zit namelijk veel meer potentie in jou dan dat je nu denkt. Maar dat weet je, anders zou je niet tot hier hebben lezen. Ik vind het fantastisch dat jij altijd gaat voor het maximale haalbare. Dat levert kwaliteit op. En lef daar schort het bij jou niet aan – Maar jouw onzekerheden omarmen en ombuigen naar gevoel voor jezelf en anderen, daar help ik je bij. Zodat jij gaat excelleren en ik weer rustig kan gaan slapen.

inhoud
inhoud mobiel

Dit is wat je krijgt

 • exclusief 1 op 1 leiderschapstraject van 6 maanden

 • 7 dagen per week beschikbaarheid

 • nulmeting en doelstellingen wat jij en jouw bedrijf concreet nodig hebben

 • maandelijkse meetings

 • de weg van de meeste weerstand die jou naar de mooiste bestemmingen brengt

 • ondernemerschap in je eigen flow

 • tweewekelijkse leiderschapscalls

 • 183 dagen per jaar een sparringpartner

 • gedrag- stress- en drijfverenanalyse

 • concreet doorgrond coachdoel om naartoe te werken

 • systemisch coachen, paardencoaching of kickboksing, mindfulness, golfclinic

 • Mijn tijd, expertise en bedrijfskundige kennis om jouw leiderschap naar het niveau te tillen waar je wilt zijn. Ik ga tot het uiterste om jouw potentie naar boven te halen en kijk niet op de tijd

fedor 1
Fedor van Veen
CEO TOGETHER2GROW

"Ik heb gekozen voor het jaarprogramma aangezien ik met hard meewerken mijn bedrijf naar het niveau heb gebracht waar deze nu staat. Ik merkte echter dat ik teveel in de operatie bleef hangen en realiseerde me dat ik me daar meer los moest maken om de volgende stappen met mijn bedrijf te kunnen maken

Ik wilde dus meer 'aan' dan 'in' mijn bedrijf gaan werken. De één op één coaching werkt erg prettig. Sandhya is altijd bereikbaar voor lopende zaken welke ik wil spiegelen. Uiteindelijk start alles met focus en mindset, hier wijst Sandhya me heel duidelijk op.

Het inzicht krijgen èn omgaan met verschillende persoonlijkheden is een eyeopener geweest. Sandhya is naast een aardig persoon, een enorm gedreven coach, draait er niet omheen, is confronterend indien nodig en wijst je op zowel de soft- als hard skills. De afgelopen maanden ben ik mezelf veel beter gaan kennen (soms best confronterend), samen met de theorie van de breinstijlen zorgt dit ervoor dat ik gerichter en  beter kan leiding geven en me meer en meer uit de operatie kan terugtrekken. Een jaar lang werken aan jezelf als mens èn leider zou ik iedereen, die een volgende stap wil zetten, aanraden.

gijs
Gijs van Geffen
CEO BLUEBIRD FLOWERFARMS

"Ondanks een goed lopende zaak had ik totaal geen controle. Ik liep op mijn tandvlees en werd bijna elke dag met buikpijn wakker. Hoog tijd voor verandering dus. Ik ben het 1 op 1 coachtraject gestart en heb nieuwe inzichten opgedaan waaronder eigenschappen die me klein houden. Mijn traject is niet zonder horten of stoten verlopen.

 Ik heb ervaren dat de weerstand het grootst is op het moment dat er verandering optreedt. Dat resulteerde in grote twijfels en een drang naar alles wat vertrouwd was.

Ik ben daar doorheen gebroken en sindsdien voel ik me beter dan ik me lange tijd gevoeld heb. Ik zie mezelf als een sterkere versie dan voorheen. Het mooiste aan de samenwerking met Sandhya was de persoonlijke band. Ik raad haar aan bij mensen die hun potentie onbenut laten. Sandhya is een powervrouw en draait niet om zaken heen. Ze is betrokken, deskundig en stelt zich kwetsbaar op. Ik heb weer zin en lef om te ondernemen en heb mijn dromen en doelen nu duidelijker voor ogen."

Schermafbeelding 2022-09-21 om 16.31.00
Floor van Seters
CEO JOBDESIGN

"Na 10 jaar als CEO met de business bezig te zijn geweest, wilde ik ons bedrijf en mezelf een ontwikkeltraject gunnen omdat mijn perfectionisme en mijn pleasegedrag me stagneerde. Het leiderschapstraject geeft me inzicht in mijn persoonlijkheid en valkuilen. Ik krijg handvaten en maak grote stappen.

Ik ben erg blij met de professionele aanpak en kennis van Sandhya. Ze ziet en brengt precies wat er nodig is. Meer dan verwacht!! Businesswise hebben we nu meer structuur en een goed begin voor de professionalisering van onze onderneming. Naast de maandelijkse afspraken is het ook fijn om wekelijks even te sparren. Dat geeft naast een stok achter de deur voor mij ook een moment om weer tot andere inzicht te komen.

Sandhya is een eerlijk en heel prettig persoon, weet mensen heel goed te motiveren en komt haar afspraken na. Ze gunt mensen oprecht hun ontwikkeling en geeft ook het vertrouwen dat dit mogelijk is. Ze is energiek, heeft kennis van zaken en weet van aanpakken. Sandhya kan mensen goed lezen en ziet snel wat er nodig is om stappen te maken. Ik ben mij steeds bewuster van mijn valkuilen en heb meer structuur, zowel zakelijk als privé. De investering in tijd en geld is het zeker waard. Het geld hierin is voor mij ook niet het belangrijkste ten opzichte van wat het ons allemaal oplevert op persoonlijk vlak en de professionalisering van ons bedrijf. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat wij dit hierdoor ook weer terug gaan verdienen."

marloes wieringa
Marloes Fokkens
CEO DE RIENKESHEERD

“Ik wilde de transitie maken van volledig meewerken naar overzicht houden. Mijn manier van doen & mijn overtuigingen hadden me tot zover niet gebracht wat ik wilde. Vanaf het eerste coachgesprek werd duidelijk waar ik vandaan kom en waar ik anders mee om zou moeten gaan als ik werkelijke 

verandering wil zien. Het is enorm fijn om te sparren maar ook zeker om iemand te hebben die je werkelijk laat nadenken over jezelf en je eigen acties. Geen kant en klaar pakket, maar een reis van mijzelf. Ik heb het inzicht gekregen dat het niet nodig is continu anderen te pleasen. Daarnaast de juiste poppetjes op de juiste plek zetten in mijn bedrijven gaat mij verder helpen, waarbij ik me ga laten omringen met de juiste mensen.

Vaak ben ik sceptisch over 'coaches', maar ik wist dat er iets moest gebeuren. Ik heb gekozen voor Sandhya omdat haar aanpak recht door zee is en dat is nodig voor mij. We zijn totaal verschillende types. Dat zorgt er bij mij wel voor dat ik verder kan kijken buiten het bekende, ik vind de samenwerking daardoor erg prettig. Sandhya is zakelijk, professioneel en daarbij toch heel attent naar mij als klant. Ze draagt een hoop kennis en kunde over! Ik ben me sinds de start van het traject bewuster van waaruit ik reageer en actie onderneem. Ik krijg meer ruimte in mijn hoofd en vertrouwen in mijzelf!”

marcel de lange
Marcel de Lange
CEO NOLINA

"Who is behind the Suit heeft mij meer rust gegeven en minder stress. Ik heb het afgelopen jaar de omslag gemaakt van veel uit mijn hoofd werken naar meer werken vanuit mijn hart. Hierdoor is er zakelijk meer stabiliteit en privé meer begrip naar elkaar toe.

Wat me aanspreekt is dat ik niet altijd aan hoef te staan en dat ik ook dingen mag doen die ik zelf leuk vind. Als ik dit coachtraject niet was aangegaan zou ik minder levensplezier en vrijheid voor mezelf hebben en meer stress.

Sandhya houdt heel erg vast en laat niet gauw los om dingen aan te kaarten en dingen te veranderen in mij. Ze kan goed uitleggen en is een gelijkwaardige gesprekspartner. Dit traject is voor ondernemers die het heel druk hebben met van alles en nog wat en meer structuur willen. Sandhya doet alles uit liefde en kan zich goed inleven achter alle maskers."

remon van bree
Remon van Bree
CEO RVB NET AUTOMATISERING

“Ik miste handvaten in mijn dagelijkse werkzaamheden en liep vaak knel waardoor ik tijd tekort kwam op een dag. Ik had een muur om mezelf heen gebouwd welke Sandhya uiteindelijk heeft weten af te breken. 

Haar persoonlijke aanpak haalde soms het bloed onder mijn nagels vandaan, maar heeft uiteindelijk ertoe geleid dat ik veranderd ben. Ik heb inzichten gekregen hoe ik mijn personeel beter kan aansturen en zaken waar ik moeite mee had hebben we ook aangepakt. 

Sandhya is op het persoonlijke vlak bezig waardoor zakelijke kanten vanzelf meegingen in het proces. Ze is een doorzetter en staat altijd voor je klaar met haar raad en daad en als je er even doorheen zit neemt ze extra tijd totdat je het weer allemaal ziet zitten. Deze aanpak zie je niet overal terug. De kwaliteit is enorm hoog en dit merk je het hele traject. Ik ben steviger geworden in mijn keuzes naar anderen toe en vooral rustiger in mijn hoofd doordat ik zaken beter plan en uitvoer. Vooral de communicatie naar anderen gaat mij gemakkelijker af. Eerst had ik moeite om het te zien als investering (omdat het eerst verdiend moet worden), maar het was zeker de investering waard.”

favicon

Leef hoe je echt wilt leven, terwijl je nog leeft

Who is behind the Suit is een exclusief 1 op 1 programma waarbij jij wordt klaargestoomd om de markt binnen jouw segment te veroveren of te behouden. Ook al zit jij nu op jouw troon: each level has got his devil. We gaan jouw belemmerende overtuigingen en drijfveren onderzoeken zodat jij meer vanuit jouw hoofd naar jouw hart gaat en samen met jouw team kunt doorknallen naar de top!

Doordat dit exclusieve 1:1 coaching betreft met 24/7 availability is er jaarlijks slechts plek voor 11 deelnemers.

Investering: 6 maanden 15K

favicon

Leef hoe je echt wilt leven - terwijl je nog leeft

Who is behind the Suit is een exclusief 1 op 1 programma waar jij wordt klaargestoomd om de markt binnen jouw segment te veroveren of te behouden. Ook al zit jij nu op jouw troon: each level has got his devil. We gaan jouw belemmerende overtuigingen en drijfveren onderzoeken zodat jij meer van jouw hoofd naar jouw hart gaat en samen met jouw team aan de top kunt staan!

Doordat dit exclusieve 1:1 coaching betreft met 7/7 availability is er jaarlijks slechts plek voor 11 deelnemers.

Investering: 6 maanden 15K

powered by Typeform