LOGO_SUITS & SOUL_A

recensies

bekijk hieronder de resultaten van onze tevreden klanten

Screenshot
Bas van den Ende
DIRECTEUR BAS VAN DEN ENDE RECYCLING

De coaching is heel waardevol omdat ik nu achter dingen van mezelf kom wat me alleen niet gelukt zou zijn. Maar ook methodes om meer rust te krijgen. Tijdens het programma wordt het écht duidelijk gemaakt en zie en ervaar ik ook dat het écht helpt. Maar dat komt omdat Sandhya pit heeft, anders ben ik geneigd om het langs me heen te laten gaan. Ik heb iemand nodig die zegt waar het op staat en Sandhya duwt me de goede kant op, ook al stribbel ik soms een beetje tegen.

Ik ben in mijn communicatie veranderd en ik stel mijn medewerkers andere soort vragen. Ik ben een snelle denker en mensen zien niet snel verbanden wat ik wel snel zie. Deze manier van communicatie levert me veel meer op. Tijdens een teamsessie die Sandhya aanstuurde, kwam naar voren dat mijn team beschikt over het juiste DNA. We zijn nu de puntjes op de I aan het zetten zodat ze elkaar nog meer kunnen versterken.

Door soms (gedwongen) rust te nemen, merk ik dat dingen me beter afgaan. Ook ben ik iets vaker thuis waardoor het daar ook beter loopt. Vroeger zag ik rust nemen als luieren maar ik denk tegenwoordig steeds vaker aan mezelf. Sandhya pakt zaken goed en professioneel aan, ze heeft pit maar blijft wel altijd respectvol. Ze geeft ook de juiste begeleiding wat niet altijd makkelijk is, want ik doe heel vaak mijn eigen ding.

Ik zie op sociale media veel coaches voorbijkomen. Alleen dit traject is specifiek voor directeuren omdat het veel inlevingsvermogen van een coach vereist. Je merkt aan Sandhya dat ze goed om kan gaan met directeuren met een drukke agenda en hier ook rekening mee houdt. Soms spreekt ze me stevig aan, maar ik weet dat dit nodig is en dat ze het doet met de juiste intentie. Het programma kost me minder tijd wat ik van te voren dacht en ik vind het de financiële investering zeker waard. Je wordt er gewoon een betere leider van omdat er steeds meer eigenschappen van jezelf naar boven komen wat positief is voor je eigen ontwikkeling.

Het heeft ook een positieve impact op mijn bedrijf omdat mijn medewerkers nu ook meer duidelijkheid hebben, weten waar ik sta en waar ik naartoe wil. Ik krijg ze daardoor ook makkelijker mee. Ik denk dat directeuren dit programma gewoon moeten starten, dat heb ik ook gedaan. De dingen die je in dit programma over jezelf leert is niet iets wat vandaag gebeurt en morgen weer weg is. Het is duurzaam en blijft voor de rest van je leven bij je, alleen daarom is het al de tijd en geld waard.”

Rachel
Rachel Bahadoersing
DIRECTEUR IPCO LAW

"Mijn bedrijf begon te groeien en ik kreeg het steeds drukker in mijn hoofd. Ik zorgde meer voor anderen dan voor mezelf en mijn gezondheid begon hieronder te leiden. Ik wist dat ik meer aandacht aan mezelf moest besteden. Ik dacht: ik kan nog zoveel willen, maar ik kan dit niet alleen en heb toen bij Sandhya aangeklopt. Ik gaf niet mezelf, maar de zaak de eerste prioriteit. Het executive coachingtraject heeft me meer rust en perspectief gegeven: waar komen dingen

vandaan, waarom handel ik zo en waarom communiceer ik zo? De familiesystemen waren heel waardevol en gaf antwoord op veel vragen. Als ik nu in een conflict komt dan weet ik nu wat me triggert. Waar ik voorheen altijd eerst aan een ander dacht en daarna pas aan mezelf – ook zakelijk- is dit pleasegedrag voorbij.

Dat ik eerst alles moest doen voordat anderen me aardig vonden, dat heb ik niet meer in. Als ik nu nee zeg heb ik er achteraf ook geen last meer van. Dat is een hele grote winst. Ook kan ik zakelijk gezien dingen meer van een  afstand zien. Ik heb zo druk…… dat heb ik al heel lang niet meer gezegd.

Sandhya is daarnaast kritisch en heeft oog voor details, dat heb ik nodig voor mijn bedrijf. Ze ziet en voelt aan waardoor ik kan excelleren. Als ondernemer weet ik dat ik niet alles zelf moet willen. Ondanks dat ze soms confronterend is, weet ze écht wat ze doet en vertrouw ik op haar kennis en kunde.

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers gaan we de diepte in om echt een match te vinden die bij ons team past. Niet alleen op basis van CV en gevoel ( zoals we in het verleden vaker deden en de verwachting toch niet matchte met de praktijk), maar door het uitvoeren van een assessment met persoonlijkheidstesten, analyse, een simulatie en een diepte-interview. Dit laatste maakt het assessment enorm waardevol.

Ik heb ook veel meer inzicht gekregen in de profielen van mezelf en mijn team. Ik snap de denkstijl van de ander beter en durf vooraf te erkennen dat we anders zijn in denken en doen. Sandhya heeft een grondige aanpak waarbij we niet zelf het wiel hoeven uit te vinden of in alle drukte vergeten waar het om draait. Wil nooit meer anders, het is een echte samenwerking!

Sandhya is uniek in haar aanpak, eerlijk en heerlijk puur. Komt haar afspraken altijd na en zelfs onverwachts laat ze van zich horen waardoor je weet dat je altijd bij haar terecht kan! Haar drive is aanstekelijk en haar kritische blik & standvastigheid maken dat ondernemers met haar weglopen.

Ik beveel Suits & Soul van harte aan als je het maximale voor jezelf en je bedrijf wilt.”

 
Rachsjanda Venneman DIRECTEUR SCENERY BEAUTY
Rachsjanda Venneman
DIRECTEUR SCENERY BEAUTY

“Voor mij ging mijn partner op de zaak altijd veel te langzaam en ik voor hem veel te snel, zonder in zijn ogen over zaken na te denken. Daar is nu veel meer begrip in gekomen naar elkaar toe. Wat ook belangrijk is, is dat we thuis de zaak meer los hebben kunnen laten. Dit programma levert veel meer begrip voor elkaar op en zorgt ervoor dat we minder irritaties hebben waardoor we efficiënter met elkaar werken.

Omdat we ook partners zijn gingen we thuis verder met de zaak waardoor we eigenlijk geen rust namen en er ook irritaties kwamen. Dus we wilden hier sturing in. We vinden beiden ook dat als je naar topniveau wilt, je daar gewoon een coach bij nodig hebt.

We hebben beiden een doel voor ogen wat we willen. Dan is het toch fijn als een externe met je meekijkt en je aanstuurt op de doelen die je wilt behalen, voordat je ze in de waan van de dag weer uit het oog verliest. We wilden ook meer overzicht omdat alles door elkaar liep.

Ik weet dat er heel veel ondernemers zijn die alles zelf op willen lossen, maar ik denk dat de kracht erin zit dat er een extern persoon met je meekijkt. Omdat deze persoon overzicht heeft over hetgeen waar jij op dat moment middenin zit. Daarnaast zijn we natuurlijk naast zakelijke partners ook privé partners waardoor je dus niet altijd alles van elkaar aanneemt.

Ik wil bijvoorbeeld altijd door als er iets is gebeurd, terwijl mijn partner er voor mijn gevoel soms teveel in bleef hangen. Door de coaching heb ik nu het inzicht gekregen dat het bij hem anders werkt en ga ik er dus ook anders mee om. Voorheen maakte we hier geen tijd voor en gingen we ieder ons eigen ding doen.

Eigenlijk moet je dat gesprek voeren op de zaak, maar ja het is altijd druk en je hebt er geen tijd voor. Je weet dat het moet maar je loopt er een beetje voor weg. Onder het mom van ‘er moeten nog 20.000 andere dingen gebeuren’. Sinds we dit programma volgen werken we veel gestructureerder.

We hebben ook testen gedaan waarvan de uitkomsten heel erg kloppen. Dit was best confronterend. De uitkomst van de stressscan vond ik confronterend, want ik ervaarde de hoogte van mijn stresslevel niet altijd zo. Maar als het klopt, is het wel fijn om daar inzicht in te hebben.

De inzichten uit dit programma vind ik prettig. Bijvoorbeeld hoe verschillend mijn partner en ik eigenlijk zijn. Dat dit een kracht kan zijn omdat je elkaar zeker kunt aanvullen, maar dit in de praktijk niet altijd zo is. We hebben hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt.

Als we nu merken dat het niet lekker gaat, zeggen we tegen elkaar dat we weer terug moeten naar de basis. Voorheen deden we dit nooit, maar ontliepen we elkaar om confrontaties te vermijden. Ook het opstellen van weekoverzichten geeft mij structuur en inzicht, waardoor ik niet meer zo hapsnap door mijn week heen ga.

Doordat we nu wekelijks met elkaar zitten, nemen we door wat er de afgelopen week goed is gegaan of niet. Ik heb focus en hou van lijstjes, maar weet nu ook dat deze voor mij fantastisch werken maar voor een ander weer niet. Wij hebben echt wel hetzelfde einddoel, dus ik maak me minder druk. Doordat je elke week kort met elkaar gaat zitten creëer je wel meer focus.

Na een paar maanden heb ik meer de controle losgelaten en praten we af en toe echt nog wel over de zaak thuis, maar niet meer standaard tijdens het eten. Als we met de kinderen aan tafel zitten dan hebben we het gewoon over andere dingen. We hebben nu meer oog voor het gezin en minder irritaties over de zaak.

Ik raad dit programma zeker aan en vind het erg prettig dat Sandhya persoonlijk benaderbaar is. Er zijn ook coaches die een programma hebben waar je elkaar alleen maar online in een groep spreekt en dat werkt niet voor mij. Veel te afstandelijk. Ik vind dit programma heel fijn. Het is persoonlijk en je wordt ook echt gecoacht.

De woorden die Sandhya weleens uitspreekt zijn niet altijd even leuk om aan te horen, maar het is wel de waarheid. Het zet me aan het denken en dat is juist wel heel erg goed. Ik laat me niet zo makkelijk leiden maar wel door haar omdat ze ook heel respectvol is. Dat is gewoon een superkracht van haar en daar heb ik alleen maar waardering voor.

Ik heb mijn bedrijf op eigen kracht zo ver gekregen, maar weet dat ik iemand nodig heb om mij te helpen naar mijn next level. Daarom vind ik het niet erg om eraan toe te geven als ik te horen krijg dat ik dingen beter kan doen. Er moet natuurlijk wel een klik zijn anders komt het natuurlijk nooit tot een samenwerking.

Sandhya weet als coach echt heel goed wat ze doet, ze heeft een grote mensenkennis en schat heel goed in hoe je dingen zakelijk aanpakt. Dat vind ik erg waardevol omdat dit leidt tot verandering bij ons wat we zelf niet zagen. Ze geeft daarnaast ook het gevoel dat ze je wel echt wil helpen.

Dit programma heeft ons meer structuur en overzicht gebracht waardoor we efficiënter werken. We krijgen zelfs van onze medewerkers te horen dat er nu meer rust bij ons zit, hoe mooi is dat."

Adri Stam DIRECTEUR SCENERY BEAUTY
Adri Stam
DIRECTEUR SCENERY BEAUTY

"Sandhya combineert het zakelijke met het menselijke. Het zakelijke deel kan je bij veel mensen halen. Dat is een stukje expertise. Maar het juiste gevoel bij een coach is belangrijk. Dit gaat niet alleen over de zaak maar ook over mij en de relatie met mijn gezin. Ik wilde me geen nummer voelen maar iemand hebben die naast ons kwam staan. Daarom heb ik gekozen voor Sandhya omdat ze exclusief werkt.

De reden dat we zijn gestart met dit programma is vanwege onze onderlinge communicatie. We kregen de samenwerking niet helemaal goed omdat we best verschillen van elkaar. We wilden werken met meer structuur en elkaar meer aanvullen. Daarnaast wilden we ook heel erg 'aan' het bedrijf werken, maar werden we eigenlijk opgeslokt door het werken 'in' het bedrijf.

Door de testen heb ik ingezien dat je eigenlijk iets structureel moet veranderen om naar een hoger level te groeien. Zodat jouw lichaam dat ook kan bijbenen zonder al te veel stress. Dat was nog wel lastig in het begin. Je hebt jezelf al heel lang een bepaalde levensgewoonte aangeleerd en die moet je gaan doorbreken. Dat is best intensief maar levert je ook iets op. Ik vond het ook confronterend dat ik twee denkstijlen heb die elkaar eigenlijk tegenspreken.

Nu begrijp ik dat ik het gevoel had dat ik elke keer moest kiezen en dat ik het eigenlijk daarom juist nooit deed. Lastig, maar dat verklaart mijn oude gedrag dus wel. Éen van de belangrijkste inzichten was dat we gewoon meer moeten structureren. Dat we meer moeten bouwen aan processen en systemen om structuur te krijgen.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet dus jouw dagelijkse routine gaan aanpassen en blijven volgen. Tijdens het programma wordt er benadrukt dat je eigenlijk een stip op de horizon moet blijven vasthouden. Ook al zit je nu in een fase waarbij het minder makkelijk gaat.

De ondersteuning die ik van Sandhya krijg vind ik heel waardevol. Zij is een externe die onafhankelijk met me meekijkt en mijn gedachten en gevoel soms bevestigt over bepaalde situaties. Voorheen vonden mijn partner en ik het soms toch lastig om goed samen te werken en doelstellingen te halen. We hadden niet echt problemen met elkaar, maar zijn zo verschillend dat we toch meer ons eigen ding gingen doen.

Doordat we nu echt meer met elkaar samenwerken, hebben we ook meer inzicht in wat de ander doet. Voorheen overlegden we tussen neus en lippen door maar niet gestructureerd. Vaak was dat wanneer er een moment was dat we samen weg gingen. Dan kwamen we eigenlijk pas toe aan overleggen, maar heel sporadisch.

We maakten er overdag ook geen tijd voor omdat we gewoon in de werkmodus zaten en daar gewoon in bleven hangen. Het gevolg hiervan was ook dat we in de relatie een beetje langs elkaar heen gingen leven. Door onze maandelijkse directieteamoverleggen met Sandhya hebben we nu structuur. We weten ook meer wie er wat doet, of we taken niet afkrijgen en waar dit door komt.

Er zijn nu ook 2 of 3 speerpunten per kwartaal en niet meer. We zijn ook meer gaan kijken naar de lange termijn doelstellingen in plaats van te blijven hangen in de dagelijkse werkzaamheden. Het is heel prettig om samen met Sandhya te kijken welke richting we opgaan, wat we gaan doen, wat we wanneer gaan doen, hoe we dat gaan doen en hoe we op zaken vooruit kunnen lopen?

Onze onderlinge samenwerking is wel verbeterd alleen we hebben nog wel een bepaalde slag te slaan. Sommige gedragingen zijn nu eenmaal de aard van het beestje en dat heb je niet zomaar veranderd. Sandhya is altijd open en eerlijk en benadert je ook altijd persoonlijk wat ik heel erg positief vind.

Ze is aan de ene kant heel zakelijk, formeel en gestructureerd. Aan de andere kant laat ze ook haar menselijke kant zien waardoor het eigenlijk een hele prettige samenwerking is. Ik denk daarnaast dat heel veel ondernemers bang zijn voor de spirituele kant. Maar ik denk dat je het juist nodig hebt om een bepaalde focus en mindset te krijgen om ergens naartoe te gaan. Dat vind ik juist krachtig in wat ze doet. 

We doen nu even een stapje terug om dadelijk weer een paar stappen vooruit te kunnen maken. Ik zou dit programma zeker aanraden. Ik denk namelijk dat niemand de top bereikt zonder goeie coach of trainer naast zich, die continu de spiegel voorhoudt en toch op een andere manier naar dingen kijkt waardoor je meer gaat opschalen.

Het is namelijk lastig om de hele tijd het vuur te blijven behouden en daar nieuwe inzichten in te blijven zien. Ik denk dat heel veel eigenaren en businesscoaches meer focussen op de verbetering van de bedrijfsvoering. Maar je moet eigenlijk eerst de mens verbeteren omdat daar de verandering vandaan komt. Daarom vind ik de directieteam accelerator heel waardevol.”

Floor van Seters DIRECTEUR JOBDESIGN
Floor van Seters
DIRECTEUR JOBDESIGN

"Na 10 jaar met de business bezig te zijn geweest, wilde ik ons bedrijf en mezelf een ontwikkeltraject gunnen omdat mijn perfectionisme en mijn pleasegedrag me stagneerde. Het leiderschapstraject geeft me inzicht in mijn persoonlijkheid en valkuilen. Ik krijg handvaten en maak grote stappen. Ik ben erg blij met de professionele aanpak en kennis van Sandhya. Ze ziet en brengt precies wat er nodig is. Meer dan verwacht!  

Businesswise hebben we nu meer structuur en een goed begin voor de professionalisering van onze onderneming. Naast de maandelijkse afspraken is het ook fijn om wekelijks even te sparren. Dat geeft naast een stok achter de deur voor mij ook een moment om weer tot andere inzichten te komen.

Sandhya is een eerlijk en heel prettig persoon, weet mensen heel goed te motiveren en komt haar afspraken na. Ze gunt mensen oprecht hun ontwikkeling en geeft ook het vertrouwen dat dit mogelijk is. Ze is energiek, heeft kennis van zaken en weet van aanpakken. Sandhya kan mensen goed lezen en ziet snel wat er nodig is om stappen te maken. Ik ben mij steeds bewuster van mijn valkuilen en heb meer structuur, zowel zakelijk als privé.

De investering in tijd en geld is het zeker waard. Het geld hierin is voor mij ook niet het belangrijkste ten opzichte van wat het ons allemaal oplevert op persoonlijk vlak en de professionalisering van ons bedrijf. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat wij dit hierdoor ook weer terug gaan verdienen."

Miranda Derks DIRECTEUR JOBDESIGN
Miranda Derks
DIRECTEUR JOBDESIGN

"Ons bedrijf doet het financieel goed maar leunt op 2 DGA's. We merkten dat we geen goede afspraken hadden over wat wiens verantwoordelijkheid was en werden geleid door de waan van de dag om verbeteringen aan te brengen voor wat betreft processen, efficiency en innovatie. Sandhya's jarenlange ervaring met het coachen van MT's, i.c.m. haar brede opleidingen en persoonlijkheid gaf mij het vertrouwen in wat ze voor mij en ons bedrijf kon betekenen.

Sandhya komt snel tot de kern en ik leer in het traject veel over mijzelf en de rollen die mijn compagnon en ik innemen. Ik wilde meer op mijzelf durven vertrouwen, mijn grenzen beter aangeven en niet vluchten in zaken die mij alleen maar energie kostte en niks opleverden.

Ik herken nu valkuilen zoals uitstellen en niet prioriteren. Gebeurtenissen uit het verleden vallen op hun plek. Het wordt steeds helderder waar wij persoonlijk en samen kunnen groeien. Ik hoopte op een empathische maar kritische coach. Iemand die me kon spiegelen en met goede onderbouwing en technieken verder helpt opdat het resultaat duurzaam is. Sandhya heeft dit in huis en weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ze staat naast onze zijde alsof ze écht deel uitmaakt van ons MT en geeft energie om duurzame veranderingen door te voeren en resultaten neer te zetten. Er is nu ruimte om de gewenste verbeteringen door te voeren. Ik voel me zelfzekerder en heb veel meer inzicht gekregen in het handelen van mezelf en mijn compagnon."

Ronald Jansen, Directeur Jansen Glas & Service
Ronald Jansen
DIRECTEUR JANSEN GLAS & SERVICE

“Ik heb Sandhya’s hulp ingeroepen omdat ik een deel van mijn bedrijf aan mijn zonen wilde overdragen. Ik wilde dat deze transitie in goede banen zou worden geleid zodat ik mijn zaken op den duur professioneel kan overdragen. Haar inbreng is uitermate belangrijk en waardevol. Wat ik tijdens onze directieteamoverleggen zie, is dat mijn zonen hun eigen leiderschapsstijl ontwikkelen en niet klakkeloos zaken van me overnemen zoals ik het altijd doe. 

Sandhya coacht me om steeds meer naar achteren te gaan en mijn zonen naar voren te schuiven. Daarnaast geeft ze ook adviezen wat beter is voor de zaak zodat we efficiënter kunnen werken. Het helpt ook om het proces van groei te versnellen voor ons als directieleden en hierdoor ook voor de zaak

Het nadeel van een familiebedrijf is dat ik gewoon mijn eigenwijze gedrag kan blijven vertonen en niemand die me daarop aanspreekt. Sandhya doet dat wel waardoor ik toch andere inzichten krijg. Ik heb natuurlijk mijn stempel gedrukt op de zaak omdat ik vanaf 0 ben begonnen. Dat gaat nu anders bij mijn twee zonen en dat was eerst moeilijk voor mij om te accepteren. Ik moet de controle stukje bij beetje loslaten en dat gaat wel steeds beter maar is wel wennen voor mij.

Ik heb al die jaren in mijn bedrijf de lat best hoog gelegd en werk snel. Dit verwacht ik automatisch ook van anderen, maar leer nu dat anderen nu eenmaal anders in elkaar zitten. Door de directieteam coaching ben ik ook meer gaan inzien dat het toch noodzaak is dat ik wat afstand moet nemen van de zaak. Zo kan ik mijn kinderen meer de kans geven om te groeien. Zoals bijvoorbeeld het stokje overdragen aan mijn zoon tijdens een overleg. Sandhya geeft ons handvaten waar we normaal niet over zouden nadenken. Eén van mijn belangrijkste inzichten is dat je toch meer mensen moet inzetten en dat het bedrijf niet meer alleen maar draait om mijn inbreng.

De samenwerking met Sandhya is zeer prettig.  Zij heeft écht de kwaliteit om net die gevoelige snaar te raken waar veel mensen bij ons niet doorheen komen. Vanuit daar kun je écht groeien en zij begeleidt ons als individu én als team perfect. Ik heb nu gesprekken met mijn zonen die ik eerder niet aanging. Ik slikte mijn frustraties toch in omdat ik hen niet wilde kwetsen of uitte mijn boosheid omdat ik als vader juist meer van hen verwachtte. Sandhya begeleidt deze gesprekken uitermate goed waardoor we toch zaken met elkaar uitspreken en er hierdoor zowel privé als zakelijk betere verhoudingen zijn ontstaan.

Ik snap dat ondernemers op hun geld zitten en denken dat ze dit zelf kunnen. Ik heb ook jaren gedacht ‘ik heb die coaches niet nodig’. Maar sprak ook ondernemers die achteraf zeiden “had ik het maar gedaan, dat had me een hoop tijd en onnodige energie gescheeld”.  Ik wilde investeren in de toekomst en wist ergens ook wel dat ik niet het beste uit mijn zonen haalde. Ik ben blij dat we de directieteam coaching zijn gestart en de investering in dit programma is het zeker waard. Niet alleen voor je eigen ontwikkeling maar ook voor de groei van de zaak.”

Randy Jansen, Directeur Jansen Glas & Service
Randy Jansen
DIRECTEUR JANSEN GLAS & SERVICE

“Ik ben superkritisch en wist niet goed wat ik moest verwachten van zo een traject. Je hebt natuurlijk heel veel coaches op sociale media die roepen hoe je een onderneming verder brengt maar daar geloof ik helemaal niet in. Ik dacht eerst wordt het niet te wollig, maar dat is me 100% meegevallen. In het begin was ik sceptisch totdat ik er wat van ging opsteken. Toen heb ik me voor 100% ingezet want de coaching van Sandhya is super. Boven verwachting!! Als ik een cijfer moet 

geven is dat een 8 en dat is hoog voor mij. Ik had als opvolger toch wel wat handvaten nodig behalve de lessen die ik van mijn vader heb gehad. Iets overnemen is toch een vak apart, daar komt écht leidinggeven bij kijken

Ik moest leren delegeren want daar had ik wel moeite mee, maar Sandhya heeft me daarbij geholpen. Ook vragen als: wat zijn mijn taken nou als ondernemer en wat hoort er nou niet bij? Daar was ik heel erg naar op zoek en de antwoorden kan je niet echt zelf vinden. Daarom vind ik deze directieteam coaching zo waardevol. We behandelen namelijk ook de taken, verantwoordelijkheden en rollen van ons als individuele bestuurders.

Je merkt echt aan Sandhya dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van directieteams. Ik ben best koppig en neem niet snel iets van iemand aan. Tijdens onze MT-sessies geeft ze heel veel tips en adviezen die ik in het begin niet direct aannam. Maar wat ze zei kwam toch telkens terug in de praktijk waardoor ik open stond om van haar te leren. Wij zijn als familie niet altijd de makkelijkste, maar ze heeft geduld met ons én ze geeft niet snel op. Sandhya is geen softie. Daarnaast is er ook heel veel discipline. Afspraak is afspraak en als dit niet lukt praten we er met elkaar over. Iets wat we vroeger niet deden, maar eerder in de irritatiesfeer bleef hangen. Dat geeft ook minder stress.

De coaching is goed in elkaar gezet en gaat niet alleen over de zaak maar juist ook over de privéverhoudingen en onze familieband. Want we kunnen als familie makkelijk dingen met elkaar bespreken en ook snel met elkaar oppakken. Maar je komt ook ’s-avonds bij elkaar op bezoek en dan worden zaken toch nog altijd nabesproken, dat is soms wel een nadeel. Thuis gaat het ook door en daar moet je echt leren om ook aanwezig te zijn.

We zijn nu een paar maanden bezig en ik merk al verschillen in mijn werkwijze. Ik benader personeelsleden anders en neem meer tijd voor mezelf. Iets wat ik vroeger nooit deed want het werk gaat altijd door. Sandhya hamert echt op zaken die goed zijn voor je waar je zelf toch te weinig aandacht aan besteedt. Nu kies ik bewust mijn rustmomenten en krijg ik hierdoor meer voor elkaar. We zijn er nog niet helemaal maar we hebben al flinke stappen gemaakt.

Ik ben ondernemen door dit traject in een ander licht gaan zien. Het is wel eens goed om met je neus op de feiten te worden gedrukt en in dit traject word je op een gelijkwaardige manier aan de hand meegenomen. Je staat er niet alleen voor en er zit structuur in. Het heeft voor mij al super resultaten opgeleverd en dat moeten heel veel mensen weten. Het is geen wollig iets maar het gaat je écht helpen. Sandhya is direct, maar heeft ook heel veel gevoel voor je. Als je bij haar binnenkomt is het een warm bad en krijg je ook het vertrouwen om het samen aan te gaan om super resultaten te halen!”

Dylan Jansen, Directeur Jansen Materialen
Dylan Jansen
DIRECTEUR JANSEN MATERIALEN

“We wisten dat we iets moesten doen om te groeien alleen schoven het voor ons uit door tijdsdruk. De directieteam coaching laat ons groeien met handvaten en meer structuur. Sandhya kijkt naar de behoefte van elk individu en maakt daar een mooi gezamenlijk geheel van. Ze houdt me tijdens en buiten onze MT-sessies een spiegel voor en ik word met dingen geconfronteerd wat niemand bij mij doet. Mensen gaan niet zo snel over me heen en dat doet zij wel voor mij. Dat is soms frustrerend maar meer omdat ik denk, shit ze heeft gelijk. Een coach waar ik overheen loop zou ik afscheid van nemen, maar onze pittige gesprekken motiveren me juist om mijn doelen te behalen.

Vóór de directieteam coaching dacht ik dat het wel lekker ging met mijn leiderschap. Omdat ik zelf volop meedraai in de operatie maakte ik niet altijd tijd voor mezelf. Nu met de coaching van Sandhya is het soms confronterend omdat ik altijd het beste resultaat wil halen en dingen nog niet af zijn zoals ik dat zou willen.

In de directieteamoverleggen maken we natuurlijk afspraken met elkaar en waar ik voorheen zelf alles regelde, eisen mijn compagnons nu ook van mij dat ik mijn afspraken nakom. Dit geldt ook van mij naar hen toe. Dat is aan de andere kant ook wel weer fijn want nu pak ik dingen op waar ik eerder de tijd niet voor vrijmaakte.

Waar ik normaal de controle hou prikt Sandhya met gemak door me heen en worden er nu dingen blootgelegd. Bijvoorbeeld het uitstellen van zaken die ik op de stapel legde omdat die lastig waren. Door de coaching ben ik me bewuster geworden dat ik dat toch meer deed dan ik dacht. Nu pak ik dat beter op. Ondanks dat ik Sandhya soms in het beton wil gieten, leer ik heel veel over mezelf en word ik gestimuleerd om het beter te doen. Ze is direct en geeft niet op wat een goede eigenschap is.

Met dit traject blijven dingen niet meer verscholen. Wij zijn familie van elkaar dus dat betekent dat je samen harder kunt groeien, maar elkaar ook weer kan dekken in plaats van dingen écht te bespreken met elkaar. Ik denk dat veel ondernemers denken dat ze geen tijd hebben voor dit traject, maar ik zou ze adviseren om dit op te pakken. Het geeft je een beter beeld over jouw effectiviteit als ondernemer en hoe het beter kan. Maar vooral hoe je als directieteam in elkaar zit. Ook worden maandelijks alle bedrijfsonderdelen besproken.

Het wordt gedurende het traject duidelijk hoe mijn compagnons ook écht in de wedstrijd staan, maar ook dat ze mij meer zien. In dit geval zien mijn broer en mijn vader niet alleen mijn buitenkant maar ook waarom ik bepaalde stappen neem en wat hierachter zit. Als je dit meer van elkaar gaat zien zijn er ook minder oordelen naar elkaar toe. Ik denk dat dat heel veel weggestopt wordt bij compagnons in directieteams maar daar ga je niet het beste resultaat mee behalen.

Ik zeg altijd, een diamant moet gepolijst zijn maar dat moet je met elkaar als team ook kunnen, dat is wat dit traject je oplevert”

lizzie
Lizzie Klepper
EIGENAAR HARTENREIZEN

"Ik zette niet altijd de stappen die nodig zijn om succesvoller te zijn in mijn bedrijf omdat ik een perfectionist en criticus in me heb die het nooit goed genoeg vinden. Ik overdenk dingen te veel in plaats van het gewoon te doen. Ik zie ook veel coaches die beloven “volg dit plan en je hebt binnen 2 maanden 10K”. Daar geloof ik niet in. Ik wil het doen om de ander écht goed te helpen én vanuit mijn hart. Dat is ook hoe ik Sandhya zie. Op een duurzame manier een succesvol bedrijf hebben en privé op 1 kunnen zetten. Ik verwachtte dat het niet makkelijk zou zijn en dat klopt, maar Sandhya helpt me er doorheen. Als ik het even niet zie zitten kunnen we snel bellen. 

De afgelopen maanden heb ik inzicht gekregen waar de innerlijke stemmen vandaan komen en kan ik mezelf er al minder door laten beïnvloeden. Businesswise heb ik al veel over sales geleerd, vooral om daar op te focussen. Sandhya is heel direct en zegt waar het op staat, maar dat doet ze wel met liefde. Ze heeft ook veel kennis in huis over leiderschap, coaching en business.

Ik heb dat niet eerder zo gezien. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en vergelijk mezelf minder met anderen. Zakelijk doe ik dingen die ik nooit durfde. Ik heb nog niet meer verkocht, maar ben meer gefocust dus dat gaat zeker gebeuren. Dit traject heeft me nu al veel opgeleverd en is de investering zeker waard.

Zoveel persoonlijke aandacht als Sandhya geeft, heb ik nog niet eerder gehad. Ik zie juist bij coaches dat de persoonlijke 1:1 aandacht steeds minder wordt als ze succesvoller worden en ze in plaats daarvan meer geld gaan vragen. Terwijl ik nu ervaar hoe fijn het is om wekelijks 1:1 aandacht te krijgen en vragen te stellen wanneer het nodig is.” 

COMING SOON!

onze programma's zijn voor directeuren die:

 • Teveel stress ervaren en meer overzicht en focus willen

 • Perfectionistich zijn en hierdoor weinig tevreden of streng zijn voor zichzelf

 • Geneigd zijn eerst aan hun naasten te denken en dan aan zichzelf

 • Soms zichzelf uitputten door 24-7 controle te willen houden

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan

powered by Typeform
Wilco Verhoeven DIRECTEUR ARTISAN ORCHIDS
Wilco Verhoeven
DIRECTEUR ARTISAN ORCHIDS

"Ik kon mijn beperkende overtuigingen niet in mijn eentje oplossen. Als ik dit leiderschapsprogramma niet was aangegaan was ik wellicht het vertrouwen van de mensen om me heen kwijtgeraakt en zou mijn bedrijf denk ik niet toekomstbestendig genoeg zijn. Sandhya is veeleisend waardoor ik gedwongen word om het uiterste uit mezelf te halen.

Dit traject is een must voor elke ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf naar een hoger level wil brengen (en zich de hele dag rot rent en onvoldoende effectief is in zijn werk). 

Sandhya kan iemand die vast zit in zijn gewoontes omzetten naar iemand die bewust zijn veranderproces in gang zet. Concrete veranderingen: privé meer rust en minder stress en meer inzicht in de beweegredenen van anderen. Zakelijk gezien heb ik een sterker bedrijf gekregen wat vol gas is doorgegaan tijdens de crisis. De organisatieontwikkeling heeft gezorgd voor meer samenwerking binnen mijn bedrijf en de wil om met z'n allen het maximale resultaat te behalen. Sandhya stopt niet eerder dan wanneer het goed is. Ze is een warme persoonlijkheid die gaat voor goud, het beste met je voorheeft en er vol gas voor gaat."

Screenshot
Melvin Zuijderwijk
DIRECTEUR MEERDERE BEDRIJVEN

“Ik liep meerdere malen per dag tegen een muur op en kon zelf geen uitweg vinden. Toen ik Sandhya ontmoette kreeg ik hierna een bericht van haar. Hier stond exact beschreven hoe ik in elkaar zat. Het was alsof ik in de spiegel keek, bizar! Ik was nog nooit iemand tegengekomen die na een gesprek van 5 minuten kon beschrijven wat mijn gedrag & valkuilen waren, zonder dat ik hier iets over had verteld. Toen wist ik "dit is de juiste persoon voor mij".

Nu observeer ik meer en hou ik vaker mijn mond i.p.v. altijd meteen te handelen. Door mijn snelle denken kan ik weleens aansluiting missen, daar ga ik nu bewuster mee om. Het is ook fijn om begrepen te worden in mijn grote visie.

In de sessies van Sandhya leer ik hoe en waar mijn gedrag vandaan komt en waarom ik altijd maar doorga en geen grenzen voor mezelf heb. Ik merkte al na een maand coaching dat ik meer geaard ben. Ze spreekt me als directeur goed aan wat niet veel mensen meer doen. Dat is confronterend maar ze doet het met liefde. Hierdoor groei ik juist.

Ik neem dit van bijna niemand aan, maar wel van Sandhya omdat ik respect voor haar heb. Ze is een harde werker en écht heel goed in haar vak. Zij hoeft zichzelf niet te verkopen. DGA’s met meerdere bedrijven moeten begrijpen dat je ook kunt ondernemen op een effectievere manier. Dat is wat je bereikt als je met haar werkt. De winst is dat ik nu meer rust in mijn hoofd heb, een andere denkwijze heb gekregen en hierdoor meer vooruitgang boek”

Bernard Zuidgeest DIRECTEUR TOGETHER2GROW
Bernard Zuidgeest
DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Meer aandacht geven aan elkaar en onze medewerkers dat heeft Sandhya ons wel bijgebracht. Toen het traject begon was ik best kritisch maar ze is geschikt om dit werk te doen omdat ze ook kritisch was naar ons toe maar met hart voor onze zaak! De leiderschapsblauwdruk met de testen gaf ons meer inzichten in elkaars drijfveren en denkstijlen.

Je gaat hierdoor efficiënter met dingen om omdat je beter weet wat de sterke en minder sterke kanten van een persoon zijn. Ook kreeg ik het inzicht hoe anderen mij zagen waardoor ik me af ging vragen of ik te scherp was of te veel op de voorgrond trad.

Het is eigenlijk iets wat je wil, maar eigenlijk ook weer niet, omdat dan vaak van je wordt verwacht dat je de knoop doorhakt. De laatste maanden hield ik me meer op de achtergrond en toen kwamen de oplossingen uit een andere hoek. Zo creëer je ook wat ruimte voor jezelf. Je hoeft dan niet altijd zo alert te zijn want je legt het bij de anderen neer.

Er is nu een podium gecreëerd waar anderen meer kunnen zeggen. Ik merk ook dat mensen me nu meer tegengas geven en dat vind ik eigenlijk wel heel fijn. Een meerwaarde van dit programma is dat we HR nu meenemen in ons overleg.

Dit was geen standaard onderdeel van ons overleg. Terwijl het eigenlijk een heel belangrijk onderdeel is wat heel veel raakvlakken heeft met de dagelijkse gang van zaken. Uiteindelijk komt het toch iedere keer weer neer op de medewerkers die jouw organisatie dragen.

Als je medewerkers goed werken en plezier hebben, krijg je er zelf ook energie van. Het stond niet standaard op onze agenda. We waren als directie gewoon heel hard aan het werk met z’n drieën.

Sandhya is duidelijk, scherp, eerlijk en vertelt je hoe ze dingen ziet. Ze luistert ook altijd goed en geeft daarna haar mening maar dringt deze zeker niet op. Ze geeft je de gelegenheid om te reageren maar dat hoeft niet meteen. Het is dus niet dwingend en je hebt zelf de keuze om er iets mee te doen. Dat vind ik heel erg prettig want op deze manier zet ze me aan het denken zonder dat ik de weerstand inga.

Je voelt dat ze respect voor je heeft waardoor het prettig is om met haar te werken. Deze manier van werken is haar kracht. We zijn allemaal harde werkers. Maar juist dat stukje om even bij jezelf stil te staan wat positief is voor jouw bedrijf zodat je efficiënter werkt, dat is wat Sandhya perfect doet."

Robin van der Knaap DIRECTEUR TOGETHER2GROW
Robin van der Knaap
DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Ik denk dat we voorheen niet het maximale eruit haalden omdat we met elkaar toch snel de inhoud in gingen. Door het assessment en de stressscan leer je toch meer over de achtergrond van jezelf en de ander. Zo kun je eigenlijk iedereen in zijn kracht zetten wat weer efficiency oplevert voor het bedrijf i.p.v. tijd te verspillen. De testen hebben ons echt inzicht gegeven en ons 

geholpen om met elkaar te groeien. Normaal ben je helemaal niet bezig met deze materie want je bent bezig met de dagelijkse gang van zaken. Je kan niet overal goed in zijn en dan moet je teamleden om je heen verzamelen die jou verder kunnen helpen.

We gaan nu naast de inhoud ook meer gevoelsmatig met elkaar om. Ik weet nu bijvoorbeeld dat de ene persoon direct is en weet nu waar het vandaan komt. Dit helpt me om niet meer meteen te reageren. En van de andere persoon weet ik nu 'die moet je even denktijd geven dan komt er ook meer uit’.

Ik geef anderen nu ook meer de tijd. Dat is echt een verandering voor mij want ik denk en werk heel snel en verwacht dat eigenlijk ook van de ander.

Sandhya is soms erg direct maar dat vind ik wel prettig. Je weet wat je aan haar hebt en ze is betrouwbaar. Ze heeft het hart op de goede plek en echt het beste met iemand voor. Ook kijkt ze niet alleen wat er goed is voor de directie, maar ook in het belang van je medewerkers. Iemand die van buiten komt heeft toch een andere blik en soms ben je na een lange tijd zelf bedrijfsblind geworden. 

Ze was het niet altijd met ons eens, maar bleef altijd respectvol. Soms spraken we dat niet gelijk uit. Maar een week later belden we dan met elkaar en bespraken we toch regelmatig haar adviezen. Ik denk toch dat wij er stiekem best wel eens wat mee gedaan hebben.

Sandhya neemt ook zo veel expertise en kennis mee. Ook al zaten we toentertijd waarschijnlijk nee te roepen. We zijn natuurlijk wel hele eigenwijze ondernemers en soms moeten dingen even landen. Door de gezamenlijke MT’s is er meer structuur en hebben we een stok achter de deur.

Maar de grootste toegevoegde waarde, vind ik dat we nu echt meer als 1 team samenwerken en niet meer alleen als individu per locatie. Dat vind ik wel een grote winst. Met de directieteam accelerator wordt je weer wakker geschud en wordt de spiegel voorgehouden.

Ik vind dat je als directielid best wel in een hokje kan zitten en met je ding bezig kan zijn. Maar met dit programma ben je ook bezig met jouw onderneming om die over 10 jaar nog goed rendabel te hebben en dat iedereen het ook naar zijn zin heeft."

Screenshot
Bob Breekweg
REGIODIRECTEUR CROSSOVER LOGISTICS

“Ik ben het jaartraject gestart omdat mijn hoofd vol zat. Ik kon niet meer en zat op een destructief pad. Sandhya maakte rake opmerkingen waarvan ik dacht ‘daar zit wat in’. Ik dacht wel ‘die gaat me niet veranderen’, maar merkte dat onze gesprekken me sterker maakte en ik productiever was. Uit het jaarprogramma heb ik de dingen eruit gepikt die mij hielpen om meer rust te krijgen.

De resultaten en positieve veranderingen had ik niet in mijn eentje kunnen bereiken. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd en ben efficiënter gaan werken. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik juist tijd heb gekregen. De coaching & werkwijze van Sandhya zijn boven verwachting. Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou het een 11 zijn.

De inzichten en resultaten van het afgelopen jaar zijn dat ik beter leiding ben gaan geven en dat ik nu weet waarom je reageert zoals je reageert. De samenwerking met Sandhya is vertrouwelijk & professioneel. Ze heeft haar vakkennis op orde en weet precies wat ze doet en waar ze voor staat. Je zou een oordeel over haar kunnen hebben (bijvoorbeeld dat ze arrogant is), maar ze is eerlijk, betrouwbaar, speelt geen poppenkast en is een gevoelig persoon. Ik heb in een jaar een groei doorgemaakt en heb meer rust en minder stress. Ook ben ik gegroeid van werknemer naar werkgever. Ik ben in staat om te delegeren en kan mensen nu vertrouwen. Het leiderschapsprogramma heeft mij veranderd en de investering is dubbel en dwars terugverdiend.”  

Angela Roemer EIGENAAR OPEN COLLAR
Angela Roemer
EIGENAAR OPEN COLLAR

"Ik had iemand nodig die niet bang is om mij een spiegel voor te houden, iemand die mij weet te inspireren en motiveren. De kennis die ik in korte tijd over mezelf heb opgedaan, gun ik een ieder! Sandhya is de persoon die ik op dit moment in mijn leven nodig heb! In korte tijd heb ik dingen geleerd die ik in de 'grote groepen' coaching nooit heb meegekregen. Dit is maatwerk en vraagt vertrouwen, kwetsbaarheid, maar dan 

heb je ook echt wat. Ik heb mijn pleasegedrag leren herkennen en ook de reden waarom ik op een bepaalde manier reageer. Door de aangereikte tools weet ik nu hoe ik anders kan reageren, sta ik nog steviger in mijn schoenen. In 2 maanden heb ik al zoveel waarde gekregen, ongelofelijk. Sandhya heeft alle aandacht voor je en geeft je vertrouwen. She leads by example! 

Ik ben heel blij met de werkwijze, aandacht en de helderheid die Sandhya mij geeft. Ik besef nu dat regelmatig 'stil staan' je zoveel inzicht en tijd oplevert. Het aangeven van grenzen & persoonlijke wensen is 100% verbeterd. Sandhya is openhartig en heeft veel kennis & levenservaring. Ze is een echte zakenvrouw waar je businesswise veel van kan leren. Ze weet je ook te doorgronden en geeft je tegelijkertijd ook een liefdevolle brasa (hug). Ik ben bewuster van de transformatie die ik wil maken om niet meer te verzuipen in teveel en inefficiënt werken. Mijn doelgroep is scherper, mijn tijdsbesteding bewuster, mijn aanbod concreter en mijn werk/privé prioriteiten helder. Ik kan mijn missie & visie echt gaan leven en mijn business laten groeien." 

Carin Heutinck EIGENAAR MIETERS MEDIA
Carin Heutinck
EIGENAAR MIETERS MEDIA

“Ik volgde Sandhya al een tijd waardoor ik een beeld had over haar: een warme & liefdevolle vrouw, een pittige dame die goed weet wat ze wil en waarover ze het heeft. Wie haar klanten zijn en hoe zij hen coacht. Ik koos voor haar omdat zij zich niet ‘zomaar’ coach noemt maar de papieren ook daadwerkelijk heeft.

Ze voelt, ziet en hoort wat je nodig hebt. Ze is eerlijk en beschikt over veel kennis, zowel businesswise als op het gebied van mindset & persoonlijke ontwikkeling. Ze weet me te prikkelen en in actie te zetten, maar zorgt er ook voor dat ik mijn rustmomenten leer inplannen. Sandhya is betrokken en neemt de tijd voor je, niet alleen wanneer je een afspraak met haar hebt. Ze stuurt regelmatig een berichtje of belt even om te vragen hoe het met je gaat.

De samenwerking met haar ervaar ik als heel fijn, ondanks dat ik soms hartkloppingen krijg wanneer er weer een berichtje van haar op mijn telefoon verschijnt. Ze houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik in actie kom. Door met Sandhya samen te werken kan ik beter doseren. Niet altijd maar doordenderen, maar mezelf ook momenten van rust mogen gunnen en stilstaan bij successen. Daarnaast heeft ze me laten inzien dat ik meer op mezelf (kennis en ervaring) mag vertrouwen en de lat minder hoog mag leggen. Hiervoor had ik een traject bij een andere coach waarbij de focus direct op sales lag. Dit is het tegenovergestelde hoe Sandhya werkt. We zijn met diverse opdrachten teruggegaan naar mijn kern om te achterhalen waardoor ik kan blokkeren. Het resultaat na slechts een paar maanden coaching is dat ik al veel sterker in mijn schoenen sta.”

Stephen Loe DIRECTEUR RESTAURANT DEWI SRI
Stephen Loe
DIRECTEUR RESTAURANT DEWI SRI

"Ik aarzelde om een leiderschapstraject te volgen, maar Sandhya overtuigde me om een begin te maken aan mijn transformatieproces. De timing was cruciaal. Ze triggerde me om ervoor te gaan maar vanuit mijn ik en niet vanuit mijn ego. Sandhya kwam heel kundig over met veel ervaring.

Ze heeft een lange carrière in de corporatewereld en is een gevoelsmens waarbij ik weinig hoef uit te leggen, ze voelt het aan. Het maken van concrete beslissingen en er volledig achterstaan en voelen dat het de juiste move is, was de doorslaggevende factor om dit traject te starten. De angst om te falen zat zo diep in mij dat ik er zelf niet uitkwam en niet eens besefte dat ik hiermee worstelde.

Sandhya had het duidelijk omschreven dat dit een belemmering was en vroeg mij of ik hier voor eens en altijd vanaf wilde. In tijden van flow heb ik altijd mijn ding gedaan met vol vertrouwen en plezier, ik weet door dit leiderschapstraject weer hoe dat voelt. De samenwerking met Sandhya heb ik als vertrouwelijk en geruststellend ervaren. Ik kon mij openlijk uitspreken over de bewegingen in mijn hoofd en mijn emoties. De grootste verandering is dat ik stukje bij beetje weer de bomen door het bos zie. Meer gevoel vanuit het hart dan vanuit het brein. Ik was bang dat ik geen tijd zou hebben of een lading extra werk zou krijgen, maar het viel mee en is de investering waard. Ik heb toch de stap genomen omdat ik echt verandering wilde en door de drukte op de zaak hier anders niet aan toe kwam. Mijn productiviteit heeft daarnaast ook progressie geboekt, zowel persoonlijk als zakelijk."

Marloes Fokkens DIRECTEUR DE RIENKESHEERD
Marloes Fokkens
DIRECTEUR DE RIENKESHEERD

“Ik wilde de transitie maken van volledig meewerken naar overzicht houden. Mijn manier van doen & mijn overtuigingen hadden me tot zover niet gebracht wat ik wilde. Vanaf het eerste coachgesprek werd duidelijk waar ik vandaan kom en waar ik anders mee om zou moeten gaan als ik werkelijke verandering wil zien.

 Het is enorm fijn om te sparren maar ook zeker om iemand te hebben die je werkelijk laat nadenken over jezelf en je eigen acties. Geen kant en klaar pakket, maar een reis van mijzelf. Ik heb het inzicht gekregen dat het niet nodig is continu anderen te pleasen. Daarnaast de juiste poppetjes op de juiste plek zetten in mijn bedrijven gaat mij verder helpen, waarbij ik me ga laten omringen met de juiste mensen.

Vaak ben ik sceptisch over 'coaches', maar ik wist dat er iets moest gebeuren. Ik heb gekozen voor Sandhya omdat haar aanpak recht door zee is en dat is nodig voor mij. We zijn totaal verschillende types. Dat zorgt er bij mij wel voor dat ik verder kan kijken buiten het bekende, ik vind de samenwerking daardoor erg prettig. Sandhya is zakelijk, professioneel en daarbij toch heel attent naar mij als klant. Ze draagt een hoop kennis en kunde over! Ik ben me sinds de start van het traject bewuster van waaruit ik reageer en actie onderneem. Ik krijg meer ruimte in mijn hoofd en vertrouwen in mijzelf!”

http://www.suitsandsoul.nl/wp-content/uploads/cropped-favicon.png
Andjenie Kalloe
EIGENAAR SAK CONSULTANCY

"Ik wilde het beste uit mezelf halen en heb Sandhya als coach gekozen omdat ze in een korte tijd inzichten geeft. Ze laat me vaak dingen inzien waar ik zelf nog niet aan had gedacht en waardoor ik ook meer begrip heb gekregen voor mezelf. Ik wilde groeien in mijn zelfvertrouwen en meer het heft in eigen handen nemen.

De afgelopen maanden hebben me al inzichten gegeven waardoor ik op verschillende leefgebieden assertiever begin te worden. Ik had verwacht inzichten te krijgen zodat ik in de toekomst zou groeien maar heb nu al inzichten die ik direct inzet!

Zo ga ik sneller gesprekken aan die ik voorheen uit de weg ging en heb ik ook inzichten hoe ik als kind ben opgegroeid en wat ik daar vandaag de dag nog van meeneem. De samenwerking met Sandhya vind ik fijn omdat ik me vrij voel om dingen met haar te delen en ik het gevoel heb dat ze luistert. In een vrij korte tijd is er een vertrouwensband ontstaan. Sandhya is een ervaren, opgeleide en ambitieuze sterke vrouw met een gezonde dosis humor die jou inzichten kan geven en kan helpen groeien op verschillende vlakken. Op persoonlijk en zakelijk vlak sta ik nu sterker in mijn schoenen en ben ik assertiever. Dat was me de investering zeker waard.”

COMING SOON!

onze programma's zijn voor directeuren die:

 • Teveel stress ervaren en meer overzicht en focus willen

 • Perfectionistich zijn en hierdoor weinig tevreden of streng zijn voor zichzelf

 • Geneigd zijn eerst aan hun naasten te denken en dan aan zichzelf

 • Soms zichzelf uitputten door 24-7 controle te willen houden

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan

powered by Typeform
Chris Pronk (VOORMALIG) DIRECTEUR TETTEROO BOUW
Chris Pronk
(VOORMALIG) DIRECTEUR TETTEROO BOUW

"Sandhya heeft ons tijdens het Change programma op organisatievlak begeleid en gedurende het jaar zitting genomen in ons MT. Zij heeft de eerste aanzet gegeven in het leren begrijpen van de menselijke aspecten achter ons als MT. De methode die ze hiervoor heeft gebruikt heeft ze duidelijk 

toegelicht. Het gaf ons een goed houvast in de teamvorming. De manier hoe Sandhya dit met ons heeft aangepakt is het beste te omschrijven als bijzonder doortastend en respectvol.

Wij zijn haar hier zeer dankbaar voor. Ik heb meerdere coaches meegemaakt en het bijzondere aan Sandhya vind ik de snelle manier van het doorgronden van de casus en de hierbij behorende persoonlijke uitdagingen. Om het in moderne termen uit te drukken: het is right on spot. Mijn team en ik hopen in de nabije toekomst nog veel met haar te mogen samenwerken met als doel meer uit onszelf te kunnen halen. Met haar hulp en steun hierbij zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken."

Shirley van Beers DIRECTEUR BEERS ELEKTROTECHNIEK & SERVICE
Shirley van Beers
DIRECTEUR BEERS ELEKTROTECHNIEK & SERVICE

“Als DGA miste ik vaak een sparringpartner. Daarom ben ik in zee gegaan met Sandhya wat een enorm goede keuze is geweest voor mij en mijn bedrijf. Sandhya is namelijk scherp, erg ervaren en een kundige coach. Ondanks het feit dat ik eigenwijs ben, stond ik meteen open voor haar hulp.

In een paar maanden tijd heeft zij veel waarde voor mij & mijn bedrijf toegevoegd. We zijn aan de slag gegaan met het verbeteren van de communicatie met de methodes die ze ons heeft aangereikt.

Dit heeft mij en mijn MT handvaten gegeven voor een betere bedrijfsvoering én samenwerking. Ik heb op persoonlijk vlak veel losgelaten wat me niet meer dient. Hierdoor herken ik sneller patronen en maak ik nu andere keuzes. Dit levert me positiviteit en hernieuwde energie op. De investering in Suits & Soul is het geld en tijd ontzettend waard. Wil je investeren in leiderschap binnen jouw onderneming, stap dan in bij Sandhya. Ze is oprecht, authentiek en heeft een fijne Rotterdamse mentaliteit."

Fedor van Veen DIRECTEUR TOGETHER2GROW
Fedor van Veen
DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Ik heb met hard meewerken mijn bedrijf naar het niveau gebracht waar deze nu staat. Ik merkte echter dat ik teveel in de operatie bleef hangen en realiseerde me dat ik me daar meer moest losmaken om de volgende stappen met mijn bedrijf te kunnen maken. Daarom ben ik met het jaarprogramma gestart.

 Ik wilde dus meer 'aan' dan 'in' mijn bedrijf  werken. De 1-1 coaching werkte erg prettig. Sandhya was altijd bereikbaar om te sparren over lopende zaken. Uiteindelijk start alles met focus en mindset, hier wees Sandhya me heel duidelijk op.

Inzicht krijgen èn omgaan met verschillende persoonlijkheden is een eyeopener geweest. Sandhya is een aardig persoon, een enorm gedreven coach, draait er niet omheen, is confronterend indien nodig en wijst je op zowel de soft- als hardskills. Ik heb mezelf veel beter leren kennen (soms best confronterend). Hierdoor geef ik nu gerichter en beter leiding en kan ik me meer en meer uit de operatie terugtrekken. Een jaar lang werken aan jezelf als mens èn leider zou ik iedereen, die een volgende stap wil zetten, aanraden."

Margery Carron EIGENAAR PROMES FINANCE
Margery Carron
EIGENAAR PROMES FINANCE

“Ons kennismakingsgesprek was voor mij doorslaggevend. Het was geen standaard verkoopgesprek met heel veel beloften, maar een open en eerlijk gesprek. In de 6 maanden daarna met Sandhya als leiderschapscoach & businessmentor heb ik hele andere inzichten gekregen over mijzelf: privé & zakelijk. 

Met eenvoudige methodes maar met topresultaten. Sandhya coachte boven verwachting en wist precies wat nodig was om mij naar de next level te krijgen. Ze zegt dingen waar het op staat - Maar dat had ik echt nodig. Ik zei altijd dat ik ervoor ging. Alleen bij mij waren het woorden maar geen daden. 

Na 3 maanden waren mijn woorden daden. Sandhya heeft mij over de lijn geholpen. Om er voor mij te zijn, me accountable te houden om te juiste stappen te zetten en me uit mijn comfortzone te halen. Het traject is echt elke € waard. Met haar persoonlijke aandacht en (business) advies bereik je heel veel in 6 maanden. Ik ben heel dankbaar dat ik het traject hebt gevolgd. De inzichten zijn voor lifetime toepasbaar. Ik zit al op mijn Next level en heb voor een jaar bij haar verlengd. Sandhya is echt een one of a kind coach powerlady!”

Remon van Bree DIRECTEUR RVBNET AUTOMATISERING
Remon van Bree
DIRECTEUR RVBNET AUTOMATISERING

“Ik miste de handvatten in mijn dagelijkse werkzaamheden en was op zoek naar de juiste partij om de aansturing van mijn personeel te verbeteren. Ook liep ik vaak knel doordat ik mijn werkzaamheden niet goed inplande waardoor ik tijd tekort kwam op een dag.

De persoonlijke aanpak van Sandhya (die soms ook het bloed onder mijn nagels vandaan haalde) heeft uiteindelijk ertoe geleid dat ik voor mezelf en anderen veranderd ben in mijn doen en laten. Ik heb inzichten gekregen hoe ik beter mijn personeel kan aansturen en ook de zaken waar ik moeite mee had zijn verdwenen. Ik had een muur om mezelf heen gebouwd welke Sandhya uiteindelijk heeft af weten te breken. Mijn eerdere coach was gericht op de zakelijke kant.

Sandhya is op het persoonlijke vlak bezig waardoor de zakelijke kant vanzelf meeging in het proces. Ze is een doorzetter en staat altijd voor je klaar. Als je er even doorheen zit neemt ze extra de tijd totdat je het weer ziet zitten. Deze aanpak zie je niet overal terug. De kwaliteit is enorm hoog in het hele traject. Ik ben steviger geworden in mijn keuzes naar anderen toe en vooral rustiger in mijn hoofd doordat ik dagelijkse zaken beter plan en uitvoer. Vooral de communicatie naar anderen gaat mij gemakkelijker af. Eerst vond ik het een heleboel geld, zeker omdat het eerst verdiend moet worden, maar naarmate het traject verliep trok ik de conclusie dat het zeker de investering waard was.”

Aartie-2
Aartie Ramautarsing
EIGENAAR AARTIE'S MARKETINGSTRATEGIE & ADVIES

Ik heb lang getwijfeld voordat ik investeerde in een leiderschapsprogramma maar het moment dat Sandhya op mijn pad kwam, wist ik dat dit traject mij ging helpen. Ik moest alleen nog accepteren dat ik het écht niet alleen kon, dat wat ik had aangeleerd. 

Toch heb ik ervoor gekozen omdat ik beperkende overtuigingen had waarvan ik wist dat ik ze niet zelfstandig kon oplossen. In het programma kwam ik mezelf onwijs tegen waardoor ik mezelf beter ben gaan begrijpen en mijn ‘peoplepleaser’-eigenschap nu beter kan loslaten. Dit komt zowel in mijn privé- als zakelijke leven goed tot uiting. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf niet meer in de weg zit, weer weet wie ik ben en waarvoor ik hier ben.

Het programma heeft een positieve impact op mijn leven. Ik herken nu sneller stagnerende gedachten en raak minder gefrustreerd omdat ik weet dat ikzelf in charge ben. De samenwerking met Sandhya is er een om te koesteren: ze is no-nonsense, to the point en meelevend. Tilt je naar een hoger niveau en neemt je aan de hand mee in het proces. Spreekt je toe wanneer nodig, maar weet ook precies de juiste dingen te zeggen wanneer het tegenzit. Sandhya geeft je inzichten en confronteert je met jouw gewoontes. De veranderingen die ik bij mezelf zie en merk is intern veel meer rust. Maar ook mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen waardoor ik meer voor mezelf durf te staan.”

Constance Put EIGENAAR MEER WINST UIT LINKEDIN
Constance Put
EIGENAAR MEER WINST UIT LINKEDIN

“Ik merkte dat er in mij nog iets stagneerde om te floreren en had al verschillende trajecten gedaan. Tot de kern van de transformatie was ik nog niet gekomen. Waar ik bij anderen leerde hoe ik het anders moest doen met sales, marketing en  

zichtbaarheid. Maar waarom lukt het nu ECHT niet. Die antwoorden zitten veel dieper. De reden hiervan werd me in de eerste sessie van het leiderschapstraject met Sandhya direct duidelijk. Waarom wist ik dit niet eerder. Ergens moet je eerst dieper gaan om onder de oppervlakte uit te komen. Ik kreeg al direct zo veel inzichten en antwoorden dat ik voelde dat vanaf hier alle deuren zouden openen. Ik begrijp nu dingen beter over wie ik ben, snap waarom ik denk zoals ik denk en waarom ik daarin anders mag zijn dan anderen.

Een gedachte die me eerder in negatief denken of stilstand hield en wat ik graag wilde doorbreken. Bij Sandhya is er begrip, eerlijkheid en zowel zachte als harde feedback op het juiste moment. Mijn comfortzone wordt gestretcht en je kan altijd bij haar terecht. Ze zegt eerlijk waar je groeit of juist de teugels weer hebt laten vieren als het aankomt op je persoonlijke leiderschap. Ik ben nu al uit een vicieuze cirkel gestapt waarin ik soms teveel bleef hangen. De regie ligt nu meer in mijn eigen handen. Hierdoor heb ik op persoonlijk vlak al veel stappen gemaakt maar ook businesswise: onzekere of angstige gedachten niet meer mijn keuzes laten bepalen maar omturnen naar positiviteit en actiestand, meer structuur in business en gezinsleven, meer selfcare en een super goede omzet! Ik vind het de investering zeker waard en ben benieuwd wat nog komen gaat....!"

Carolien Manneke EIGENAAR HOUSE OF CONNECTION
Carolien Manneke
EIGENAAR HOUSE OF CONNECTION

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op dat moment de juiste stap zou zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches en zoveel beloftes.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Strategie programma en Who is Behind The Suit programma hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep. 

Daarnaast heb ik mijn strategie verbeterd, mijn prioriteiten helderder, heb ik meer overzicht, meer focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en ze zorgt voor substantiële groei. Ik heb meer rust, structuur en overzicht. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!”

Cor van Ruijven EIGENAAR CVR VISIE
Cor van Ruijven
EIGENAAR CVR VISIE

"Ik was op zoek naar nieuwe impulsen op het gebied van mijn eigen leiderschap en strategie. Ik had veel moeite om berichten en video’s van mijzelf te maken en deze te plaatsen op social media en Ik wist niet goed hoe ik meer klanten kon krijgen. 

Het leiderschap- en strategieprogramma had voor mij meer waarde als andere trainingen, omdat ik een praktische structuur van werken aangereikt kreeg en het veel onderdelen van mijn bedrijfsvoering omvatte die ik niet bij andere trainingen kreeg. Door de coaching van Sandhya weet ik nu beter welke stappen ik moet nemen om meer klanten te krijgen en ben ik me bewuster van mijn eigen uitdagingen en valkuilen. Ik heb het inzicht gekregen dat mijn beperkende overtuigingen ervoor zorgde dat ik geen berichten en video’s maakte.

Nu heb ik er meer vertrouwen in en ga ik ermee door. Ook heb ik geleerd dat ik concrete diensten mag aanbieden via mijn website en hoe ik verkoopgesprekken voer. Ik heb een prettige ervaring opgedaan in de samenwerking met Sandhya. Ze heeft mij een goede structuur van werken aangereikt, waardoor ik na afloop van het programma zelfstandig verder kon ondernemen. Sandhya is door haar ondernemerschap en haar inlevingsvermogen de juiste coach en trainer om als ondernemer de stap naar next level te maken. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd om meer te genieten van het proces naar mijn doel toe. Op zakelijk vlak heb ik geleerd om door te pakken, zodat ik mijn doelen ga bereiken."

Marco Mooijman DIRECTEUR JURA
Marco Mooijman
DIRECTEUR JURA

"Door de groei van mijn organisatie is mijn rol binnen het bedrijf veranderd. Ik ben met Sandhya in het jaarprogramma Who is behind the Suit op zoek gegaan naar mijn “nieuwe” rol. Het coachtraject levert mij veel op: rust en overzicht, meer structuur, 

beter leren genieten van mijn successen, maar ook leren van mijn fouten. Het bijzondere is de spiegel die je wordt voorgehouden. Ik heb de afgelopen 20 jaar alles gegeven aan het bedrijf en te weinig tijd aan andere dingen. Bepaalde gedachtepatronen worden doorbroken en vooral de feedback die ik krijg is zeer waardevol. Ik heb nu weer nieuwe energie gekregen om dingen te ondernemen en te verbeteren. Sandhya heeft een directe aanpak en lokt me af en toe uit de tent wat bij mij een positief effect heeft. Ze is flexibel, weet situaties duidelijk uit te leggen c.q. te ontleden en staat altijd voor me klaar."

COMING SOON!

onze programma's zijn voor directeuren die:

 • Teveel stress ervaren en meer overzicht en focus willen

 • Perfectionistich zijn en hierdoor weinig tevreden of streng zijn voor zichzelf

 • Geneigd zijn eerst aan hun naasten te denken en dan aan zichzelf

 • Soms zichzelf uitputten door 24-7 controle te willen houden

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan

powered by Typeform
Gijs van Geffen DIRECTEUR BLUEBIRD FLOWERFARMS
Gijs van Geffen
DIRECTEUR BLUEBIRD FLOWERFARMS

"Ondanks een goed lopende zaak had ik totaal geen controle. Ik liep op mijn tandvlees en werd bijna elke dag met buikpijn wakker. Hoog tijd voor verandering dus. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waaronder eigenschappen die me klein houden. 

Het traject is niet zonder horten of stoten verlopen. Ik heb ervaren dat de weerstand het grootst was toen ik moest veranderen. Dat resulteerde in grote twijfels en drang naar alles wat vertrouwd was.

Ik ben daar doorheen gebroken en sindsdien voel ik me beter dan ik me lange tijd gevoeld heb. Ik zie mezelf als een sterkere versie dan voorheen. Het mooiste aan de samenwerking met Sandhya was de persoonlijke band. Ze is een powervrouw en draait niet om zaken heen. Ze is betrokken, deskundig en stelt zich kwetsbaar op. Ik heb weer zin en lef om te ondernemen en heb mijn dromen en doelen nu duidelijker voor ogen."

Marcel de Lange DIRECTEUR NOLINA
Marcel de Lange
DIRECTEUR NOLINA

"Who is behind the Suit heeft mij meer rust gegeven en minder stress. Ik heb het afgelopen jaar de omslag gemaakt van veel uit mijn hoofd werken naar meer werken vanuit mijn hart. Hierdoor is er zakelijk meer stabiliteit en privé meer begrip naar elkaar toe. 

Wat me aanspreekt is dat ik niet altijd aan hoef te staan en dat ik ook dingen mag doen die ik zelf leuk vind.

Als ik dit coachtraject niet was aangegaan zou ik minder levensplezier en vrijheid voor mezelf hebben en meer stress. Sandhya houdt heel erg vast en laat niet gauw los om dingen aan te kaarten en dingen te veranderen in mij. Ze kan goed uitleggen en is een gelijkwaardige gesprekspartner. Dit traject is voor ondernemers die het heel druk hebben met van alles en nog wat en meer structuur willen. Sandhya doet alles uit liefde en kan zich goed inleven achter alle maskers."

Renate Boere EIGENAAR FLASHBACKFOTOGRAFIE
Renate Boere
EIGENAAR FLASHBACKFOTOGRAFIE

"Ik wilde zakelijk en persoonlijk sterker worden op een manier die bij mij past. Het traject is heel waardevol omdat Sandhya spiegelt en als een neutraal klankbord de verschillende opties laat zien, waardoor keuzes helderder worden. Ik merk dat ik bepaalde knopen nu eerder doorhak en hierdoor alles meer stroomt.

Het verhoogt mijn creativiteit maar ook het plezier in wat ik doe. Een grote meerwaarde is dat ik met Sandhya vaak snel en goed even kan sparren zodat ik weer door kan.

Ik waardeer het enorm dat ze altijd tijd voor me maakt en ook dat ze me mijn keuzes laat maken. Ik merk nu vooral rust (een helder hoofd) maar ook dat het voor mij nu O.K. voelt om regie te nemen. Er is al zoveel in gang gezet. Zowel privé als zakelijk merk ik dat ik zelf dingen in actie zet. Het is een investering en daarom hou ik mezelf verantwoordelijk, maar eerlijk: de tijd en energie die Sandhya in haar klanten steekt is enorm waardevol. Ze heeft oprecht passie voor wat ze doet en met wie ze werkt. Daarnaast krijg je toegang tot al haar ervaring en kennis van zaken. Ze gebruikt meerdere technieken om haar klanten verder op weg te helpen. Ik kijk enorm uit naar mijn groei in 2023!"

Tabitha van der Velde EIGENAAR NATUURLIJK SAMEN KINDERCOACHING
Tabitha van der Velde
EIGENAAR NATUURLIJK SAMEN KINDERCOACHING

"Sandhya was mijn eerste keuze vanaf het begin dat ik op zoek ging naar een coach. Tijdens de intake voelde ik al dat zij mij verder kon helpen.  Je drijfveren kennen en belemmerende overtuigingen aankijken is heel confronterend maar noodzakelijk om met succes te kunnen ondernemen.Sandhya krijgt mijn maskers wèl af en laat 

me de diepere lagen van mezelf zien en voelen. Buiten een deskundige coach is Sandhya heel betrokken, toegankelijk en staat ze altijd voor me klaar. Dingen aannemen van een ander als je het liefste zelf alles wil controleren, mij niet gezien.

Ze prikt er doorheen, stelt de juiste vragen en laat me inzien waarom ik op een bepaalde wijze handel, maar vooral dat het ook anders kan. Sandhya pampert niet, integendeel. Als je kiest voor een programma bij haar krijg je een liefdevolle stok achter de deur die je nodig hebt om jouw doelen te gaan bereiken. Feedback waar je meteen mee aan de slag kunt. De investering is het in tijd en geld nu al waard. Na 3 maanden durf ik al naar binnen te kijken, heb ik mijn dagelijkse routine aangepast en is het een wereld van verschil. Mijn visie wordt voelbaar en ik zie dat mijn leiderschap anderen inspireert."

Bianca van der Voort EIGENAAR HORSEBUDDY
Bianca van der Voort
EIGENAAR HORSEBUDDY

Ik ben in 2019 een leiderschap- en businesscoachingtraject bij Sandhya gestart omdat ze open en oprecht is en verstand van zaken heeft. Dat traject heeft mij & mijn bedrijf sinds 2019 een mega ontwikkeling bezorgd en ik wil méér! Ik heb tot 2024 verlengd omdat Sandhya me scherp houdt en aan zet!

In eerste instantie twijfelde ik om bij Sandhya een coachtraject af te nemen omdat ik de investering pittig vond. Ik wist ook niet of zij de juiste coach voor mij was,  er zijn meer coaches die programma’s aanbieden en hoe ‘koos’ ik de juiste. Ook de vraag of het mij ging opleveren wat ik voor ogen had. Toch heb ik de stap genomen en Sandhya heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind haar betrokkenheid fijn, ze is lekker duidelijk en daar hou ik van.

De samenwerking met Sandhya is waanzinnig! Super hoe we echt heel regelmatig contact hebben, zowel via telefoon als even meekijken naar mijn nieuwsbrieven of mijn programma. Haar directe manier van coachen waardeer ik en ook hoe ze mij weer met twee benen op de grond krijgt als ik zelf te hard van stapel loop. Mijn mindset (positief) veranderd en kan ik mezelf steeds meer en meer laten ‘zien’. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik meer eigen tijd heb en minder ‘zorgen’ of ‘verantwoordelijkheid neem’ voor anderen. Sandhya laat je echt groeien en houdt je op een fijne manier een spiegel voor!"

Nandita Ramlakhan EIGENAAR THE SPICED CHICKPEA
Nandita Ramlakhan
EIGENAAR THE SPICED CHICKPEA

"De wijze waarop Sandhya tijdens het Leiderschap- & Businessprogramma bepaalde perspectieven aan het licht bracht, vond ik prettig en inzichtelijk. Ik heb geleerd sneller acties  te nemen in plaats van te blijven hangen in mijn hoofd. Mijn twijfels waren gebaseerd op het feit dat ik mijn bedrijf het beste ken,

zelf uit een marketingwereld kom en vaak alles over-analyseer voordat ik akkoord kon gaan. Maar het is soms ook fijn om met je neus op de feiten te worden gedrukt door iemand die jouw missie snapt en ook deelt hoe en wat er belangrijk is voor jouw bedrijf. Ik heb door de coaching van Sandhya veel inzichten verkregen over mijn drijfveren en hoe deze effect hebben op het handelen in mijn bedrijf. Daarnaast hebben we mijn missie en doelgroepen verscherpt en er heldere verdien- en bedrijfsmodellen aan gekoppeld.

De samenwerking vond ik erg prettig. Sandhya is warm en ik vond haar eerlijkheidhet belangrijkste. Sandhya heeft veel kennis en ervaring en pakt problematieken vanuit een menselijke benadering aan. Ik ben me nu bewuster van mijn kracht en de dingen die mij belemmeren. Daarnaast probeer ik ook meer te genieten van de dingen die ik binnen en buiten mijn bedrijf doe. Door het samenwerken met Sandhya zet ik nu sneller de vraag uit bij bedrijven of zij bepaalde diensten van mij willen afnemen wat ook positief effect heeft. Ik durf dit nu sneller wat mij vooruithelpt. Mijn investering heb ik inmiddels dik terugverdiend."

Marianne de Lange EIGENAAR WOON & BELEEF
Marianne de Lange
EIGENAAR WOON & BELEEF

"Toen ik het Leiderschap- & Businessprogramma zag twijfelde ik over de prijs. Ik vroeg me af of dat het wel waard was voor een startend bedrijf. Het persoonlijke gesprek met Sandhya voelde goed en mijn twijfels verdwenen als de sneeuw voor de zon nadat ik het programma

was gestart. Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel dingen gedaan die ik anders misschien niet had gedurfd. Bijvoorbeeld de frequentie van mijn posts en de zichtbaarheid van mijzelf op social media. Ik vond dat heel spannend maar Sandhya gaf mij het vertrouwen dat het wel goed kwam. Het heeft mij zelfs een klantenartikel opgeleverd bij de lancering van mijn bedrijf. De samenwerking was fijn en ik moest echt aan de gang met allerlei opdrachten wat best pittig was.

Ik leerde ook nieuwe dingen over financiën en businessmodellen waardoor ik mij hier minder zorgen over maakte. Sandhya motiveerde mij wekelijks waardoor ik mijn opdrachten deed en niet verslapte. Zij is best een pittige coach maar erg betrokken, wat er voor zorgde dat ik stappen heb gezet die nodig waren om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik heb nu een duidelijke marketing- en contentstrategie en het fundament van mijn bedrijf staat als een huis! Op persoonlijk vlak heb ik een duidelijk doel en mezelf meer ontwikkeld. Ik vraag nu meer om hulp bij dingen die ik lastig vind in plaats van zelf alles te doen, dat geeft meer rust. Ook ben ik veel zelfverzekerder en zet ik nu met mijn bedrijf door ook als is het niet altijd even makkelijk."

Charischa Gayadien EIGENAAR THE PANI PURI BAR
Charischa Gayadien
EIGENAAR THE PANI PURI BAR

"Ik volgde Sandhya al een tijd en dacht altijd ‘oh van jou wil ik wel eens een programma bijwonen’ maar vond het best prijzig. Nadat ik de masterclass Master je onderhandelingsskills like a lady bij haar had gevolgd, is de band tussen ons versterkt en voelde ik me heel vertrouwd bij haar.

Ik kan Sandhya alles vertellen, vragen en ben niet bang voor haar antwoorden. Ik zie alles als een leerweg en omdat ik ook voelde dat zij het echt met mij meent. Dit en omdat Sandhya beschikt over de kennis om mijn bedrijf succesvol te maken, heeft mij getriggerd om te investeren in Shape Up. Het programma voegt heel veel waarde toe.

Ik heb nu structuur en ik zie ook de resultaten en weet inmiddels welke aanpak succesvol is. The Pani Puri Bar ging eerst letterlijk alle kanten op, maar nu hanteer ik succesvolle strategieën. Mijn grootste inzicht van dit programma is: - wie is Charischa? Sandhya is daarnaast altijd beschikbaar en haar whatsappberichten (met soms de kleinste boodschappen) zijn waardevol. Ik ervaar Sandhya als veilig, betrouwbaar, strikt en je moet tegen een stootje kunnen! Mijn pleasegedrag is weg en zonder de hulp van Sandhya had ik mezelf in de vingers gesneden met tijd te investeren in 2 andere bedrijven waar ik niet gelukkig van zou zijn geworden. De investering in het Leiderschap- en Businessprogramma is me every single penny waard geweest en mijn omzet is inmiddels verdubbeld."

Cindy van Dijk HR-MANAGER BALLAST NEDAM
Cindy van Dijk
HR-MANAGER BALLAST NEDAM

"Ik heb voor de coaching van Sandhya gekozen omdat ze snel inzicht heeft in wat er speelt en direct is in de communicatie: op een warme manier maar wel to the point. Daar heb ik wat aan. Sandhya geeft me inzichten en zet me aan het denken. Ze is een gedreven, betrokken en warm persoon. Een fijne combinatie. Mijn valkuil is dat ik altijd voor een ander zorg en daarbij mijn eigen 

wensen en behoeftes vergeet. Daarnaast wil ik meer rust: ik loop namelijk altijd te rennen en vliegen en mis een stukje balans.

Het programma geeft handvaten om dingen anders te gaan doen: me meer laten zien, meer mijn mening geven, meer het voortouw nemen en beter mijn grenzen aangeven. Het is heel fijn dat ik ook even een bericht kan inspreken als ik ergens tegenaan loop en dan advies te ontvangen. Dit, i.c.m. 1 keer per maand een afspraak en elke week telefonische terugkoppeling is ontzettend prettig en compleet.

Ik ervaar al iets meer rust en heb veel meer inzicht in wat ik denk en doe en waar het vandaan komt. Ik ontwijk bepaalde gesprekken minder snel en benoem meer. Ik vind het de investering in tijd & geld zeker waard en denk niet dat ik met andere trajecten in zo een korte tijd zulke stappen had kunnen maken."

Pratina Kalika EIGENAAR MAYUR CONSULTANCY
Pratina Kalika
EIGENAAR MAYUR CONSULTANCY

"Ik was op een plateau van constante beland in mijn vak. Ook was ik mezelf voorbij aan het lopen. Sandhya heeft zo veel verwachtingen overtroffen! Als jij jouw leven, je business, je way of working aan wilt pakken moet je verder dan wat jij zelf al denkt te weten. Sandhya heeft een prachtig programma voor mij gemaakt en Ik geef de coaching van Sandhya een 10/10.

Ik ben supertevreden met het proces, huiswerk, intervisie, reflectie en worksessions! Ik ben meer gaan vertrouwen op mezelf en weet waar ik en mijn bedrijf voor staan en welke verdienmodellen er zijn. Sandhya is een fantastisch mens, een pittige tante die doet waarvoor ze is aangesteld. No nonsense, eerlijk en een positief ingestelde ziel! Precies wat je nodig hebt als je denkt dat je het zelf allemaal al geschefft hebt. 

Ik heb meer met mijn gevoel leren werken en minder als een robot. Zakelijk durf ik nu ook meer. Het programma heeft mij in a good way tijd gekost. Ik besteedde mijn tijd meer aan anderen dan mijzelf en mijn business. Na maanden heb ik weer ruimte in mijn hoofd en agenda. Suits & Soul: because even the strongest soldiers need guidance and direction."

COMING SOON!

onze programma's zijn voor directeuren die:

 • Teveel stress ervaren en meer overzicht en focus willen

 • Perfectionistich zijn en hierdoor weinig tevreden of streng zijn voor zichzelf

 • Geneigd zijn eerst aan hun naasten te denken en dan aan zichzelf

 • Soms zichzelf uitputten door 24-7 controle te willen houden

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan

powered by Typeform

Wij hebben onder andere gewerkt met:

logos-bedrijven

Wij hebben onder andere gewerkt met:

logo's mobiel