LOGO_SUITS & SOUL_A

recensies

bekijk hieronder de resultaten van onze tevreden klanten

Schermafbeelding 2022-09-21 om 16.31.00
Floor van Seters
DIRECTEUR JOBDESIGN

"Na 10 jaar met de business bezig te zijn geweest, wilde ik ons bedrijf en mezelf een ontwikkeltraject gunnen omdat mijn perfectionisme en mijn pleasegedrag me stagneerde. Het leiderschapstraject geeft me inzicht in mijn persoonlijkheid en valkuilen. Ik krijg handvaten en maak grote stappen.

Ik ben erg blij met de professionele aanpak en kennis van Sandhya. Ze ziet en brengt precies wat er nodig is. Meer dan verwacht!! Businesswise hebben we nu meer structuur en een goed begin voor de professionalisering van onze onderneming. Naast de maandelijkse afspraken is het ook fijn om wekelijks even te sparren. Dat geeft naast een stok achter de deur voor mij ook een moment om weer tot andere inzicht te komen.

Sandhya is een eerlijk en heel prettig persoon, weet mensen heel goed te motiveren en komt haar afspraken na. Ze gunt mensen oprecht hun ontwikkeling en geeft ook het vertrouwen dat dit mogelijk is. Ze is energiek, heeft kennis van zaken en weet van aanpakken. Sandhya kan mensen goed lezen en ziet snel wat er nodig is om stappen te maken. Ik ben mij steeds bewuster van mijn valkuilen en heb meer structuur, zowel zakelijk als privé. De investering in tijd en geld is het zeker waard. Het geld hierin is voor mij ook niet het belangrijkste ten opzichte van wat het ons allemaal oplevert op persoonlijk vlak en de professionalisering van ons bedrijf. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat wij dit hierdoor ook weer terug gaan verdienen."

favicon
Melvin Z
DIRECTEUR MEERDERE BEDRIJVEN

“Ik liep meerdere malen per dag tegen een muur op en kon zelf geen uitweg vinden. Toen ik Sandhya voor het eerst sprak, kreeg ik hierna een bericht van haar. Hier stond exact beschreven hoe ik in elkaar zat. Het was alsof ik in de spiegel keek, bizar! Ik was nog nooit iemand tegengekomen die na een gesprek van 5 minuten kon beschrijven wat mijn gedrag & valkuilen waren, zonder dat ik hier maar iets over had verteld. Toen wist ik ‘dit is de juiste persoon voor mij".

Nu observeer ik meer en hou ik vaker mijn mond i.p.v. altijd meteen te handelen. Door mijn snelle denken kan ik weleens aansluiting missen, daar ga ik nu bewuster mee om. Het is ook fijn om begrepen te worden in mijn grote visie.

In de sessies van Sandhya leer ik hoe en waar mijn gedrag vandaan komt en waarom ik altijd maar doorga en geen grenzen voor mezelf heb. Ik merkte al na een maand coaching dat ik meer geaard ben.

Ik heb al een relatie van me naar haar doorgestuurd. Omdat ze me als directeur goed aanspreekt en niet veel mensen dit meer doen. Dat is confronterend maar ze doet het met liefde. Hierdoor groei ik juist.

Ik neem dit van niemand aan, maar wel van Sandhya omdat ik respect voor haar heb. Ze is een harde werker en écht heel goed in haar vak. Zij hoeft zichzelf niet te verkopen.

DGA’s met meerdere bedrijven moeten begrijpen dat je ook kunt ondernemen op een effectievere manier. Dat is wat je bereikt als je met haar werkt. De winst is dat ik nu meer rust in mijn hoofd heb en mijn bedrijven hierdoor sneller groeien”

wilco ss 1
Wilco Verhoeven
DIRECTEUR ARTISAN ORCHIDS

"Ik kon mijn beperkende overtuigingen niet in mijn eentje oplossen. Als ik dit leiderschapsprogramma niet was aangegaan was ik wellicht het vertrouwen van de mensen om me heen kwijtgeraakt en zou mijn bedrijf denk ik niet toekomstbestendig genoeg zijn.

Sandhya is veeleisend waardoor ik gedwongen word om het uiterste uit mezelf te halen. Dit traject is een must voor elke ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf naar een hoger level wil brengen (en zich de hele dag rot rent en onvoldoende effectief is in zijn werk). 

Sandhya kan iemand die vast zit in zijn gewoontes omzetten naar iemand die bewust zijn veranderproces in gang zet. Concrete veranderingen: privé meer rust en minder stress en meer inzicht in de beweegredenen van anderen. Zakelijk gezien heb ik een sterker bedrijf gekregen wat vol gas is doorgegaan tijdens de crisis. De organisatieontwikkeling heeft gezorgd voor meer samenwerking binnen mijn bedrijf en de wil om met z'n allen het maximale resultaat te behalen. Sandhya stopt niet eerder dan wanneer het goed is. Ze is een warme persoonlijkheid die gaat voor goud, het beste met je voorheeft en er vol gas voor gaat."

Schermafbeelding 2022-09-21 om 16.29.56
Miranda Derks
DIRECTEUR JOBDESIGN

"Ons bedrijf doet het financieel goed maar leunt op 2 DGA's. We merkten dat we geen goede afspraken hadden over wat wiens verantwoordelijkheid was en werden geleid door de waan van de dag om verbeteringen aan te brengen voor wat betreft processen, efficiency en innovatie. Sandhya's jarenlange ervaring met het coachen van MT's,

i.c.m. haar brede opleidingen en persoonlijkheid gaf mij het vertrouwen in wat ze voor mij en ons bedrijf kon betekenen. Ze komt snel tot de kern en ik leer in het traject veel over mijzelf en de rollen die mijn compagnon en ik innemen. Ik wilde meer op mijzelf durven vertrouwen, mijn grenzen beter aangeven en niet vluchten in zaken die mij alleen maar energie kostte en niks opleverden.

Ik herken nu valkuilen zoals uitstellen en niet prioriteren. Gebeurtenissen uit het verleden vallen op hun plek. Het wordt steeds helderder waar wij persoonlijk en samen kunnen groeien. Ik hoopte op een empathische maar kritische coach. Iemand die me kon spiegelen en met goede onderbouwing en technieken verder helpt opdat het resultaat duurzaam is. Sandhya heeft dit in huis en weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ze staat naast onze zijde alsof ze écht deel uitmaakt van ons MT en geeft energie om duurzame veranderingen door te voeren en resultaten neer te zetten. Er is nu ruimte om de gewenste verbeteringen door te voeren. Ik voel me zelfzekerder en heb veel meer inzicht gekregen in het handelen van mezelf en mijn compagnon."

http://www.suitsandsoul.nl/wp-content/uploads/cropped-favicon.png
Bob Breekweg
REGIODIRECTEUR CROSSOVER LOGISTICS

“Ik ben het jaartraject gestart omdat mijn hoofd vol zat. Ik kon niet meer en zat op een destructief pad. Sandhya maakte rake opmerkingen waarvan ik dacht ‘daar zit wat in’. Ik dacht wel ‘die gaat me niet veranderen’, maar merkte dat onze gesprekken me sterker maakte en ik productiever was.

Uit het jaarprogramma heb ik de dingen eruit gepikt die mij hielpen om meer rust te krijgen. De resultaten en positieve veranderingen had ik niet in mijn eentje kunnen bereiken. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd en ben efficiënter gaan werken. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik juist tijd heb gekregen. De coaching & werkwijze van Sandhya zijn boven verwachting. Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou het een 11 zijn.

De inzichten en resultaten van het afgelopen jaar zijn dat ik beter leiding ben gaan geven en dat ik nu weet waarom je reageert zoals je reageert. De samenwerking met Sandhya is vertrouwelijk & professioneel. Ze heeft haar vakkennis op orde en weet precies wat ze doet en waar ze voor staat. Je zou een oordeel over haar kunnen hebben (bijvoorbeeld dat ze arrogant is), maar ze is eerlijk, betrouwbaar, speelt geen poppenkast en is een gevoelig persoon. Ik heb in een jaar een groei doorgemaakt en heb meer rust en minder stress. Ook ben ik gegroeid van werknemer naar werkgever. Ik ben in staat om te delegeren en kan mensen nu vertrouwen. Het leiderschapsprogramma heeft mij veranderd en de investering is dubbel en dwars terugverdiend.”  

3C0A1696
Angela Roemer
EIGENAAR OPEN COLLAR

"Ik had iemand nodig die niet bang is om mij een spiegel voor te houden, iemand die mij weet te inspireren en motiveren. De kennis die ik in korte tijd over mezelf heb opgedaan, gun ik een ieder! Sandhya is de persoon die ik op dit moment in mijn leven nodig heb!

 In korte tijd heb ik dingen geleerd die ik in de 'grote groepen' coaching nooit heb meegekregen. Dit is maatwerk en vraagt vertrouwen, kwetsbaarheid, maar dan heb je ook echt wat. Door pleasegedrag te herkennen en te weten waarom ik op een bepaalde manier reageer én door de tools te leren hoe ik anders kan reageren, sta ik nog steviger in mijn schoenen. In 2 maanden heb ik al zoveel waarde gekregen, ongelofelijk. Sandhya heeft alle aandacht voor je en geeft je vertrouwen. She leads by example! 

Ik ben heel blij met de werkwijze, aandacht en de helderheid die Sandhya mij geeft. Ik besef nu dat regelmatig 'stil staan' je zoveel inzicht en tijd oplevert. Het aangeven van grenzen & persoonlijke wensen is 100% verbeterd. Sandhya is openhartig en heeft veel kennis & levenservaring. Ze is een echte zakenvrouw waar je businesswise veel van kan leren. Ze weet je ook te doorgronden en geeft je tegelijkertijd ook een liefdevolle brasa (hug). Ik ben bewuster van de transformatie die ik wil maken om niet meer te verzuipen in teveel en inefficiënt werken. Mijn doelgroep is scherper, mijn tijdsbesteding bewuster, mijn aanbod concreter en mijn werk/privé prioriteiten helder. Ik kan mijn missie & visie echt gaan leven en mijn business laten groeien." 

Schermafbeelding 2023-03-04 om 07.27.43
Carin Heutinck
EIGENAAR MIETERS MEDIA

“Ik volgde Sandhya al een tijd waardoor ik een beeld had over haar: een warme & liefdevolle vrouw, een pittige dame die goed weet wat ze wil en waarover ze het heeft. Wie haar klanten zijn en hoe zij hen coacht. Ik koos voor haar omdat zij zich niet ‘zomaar’ coach noemt maar de papieren ook daadwerkelijk heeft.

Ze voelt, ziet en hoort wat je nodig hebt. Ze is eerlijk en beschikt over veel kennis, zowel businesswise als op het gebied van mindset & persoonlijke ontwikkeling. Ze weet me te prikkelen en in actie te zetten, maar zorgt er ook voor dat ik mijn rustmomenten leer inplannen. Sandhya is betrokken en neemt de tijd voor je, niet alleen wanneer je een afspraak met haar hebt. Ze stuurt regelmatig een berichtje of belt even om te vragen hoe het met je gaat.

De samenwerking met haar ervaar ik als heel fijn, ondanks dat ik soms hartkloppingen krijg wanneer er weer een berichtje van haar op mijn telefoon verschijnt. Ze houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik in actie kom. Door met Sandhya samen te werken kan ik beter doseren. Niet altijd maar doordenderen, maar mezelf ook momenten van rust mogen gunnen en stilstaan bij successen. Daarnaast heeft ze me laten inzien dat ik meer op mezelf (kennis en ervaring) mag vertrouwen en de lat minder hoog mag leggen. Hiervoor had ik een traject bij een andere coach waarbij de focus direct op sales lag. Dit is het tegenovergestelde hoe Sandhya werkt. We zijn met diverse opdrachten teruggegaan naar mijn kern om te achterhalen waardoor ik kan blokkeren. Het resultaat na slechts een paar maanden coaching is dat ik al veel sterker in mijn schoenen sta.”

Schermafbeelding 2023-03-04 om 07.01.59
Stephen Loe
DIRECTEUR RESTAURANT DEWI SRI

"Ik aarzelde om een leiderschapstraject te volgen, maar Sandhya overtuigde me om een begin te maken aan mijn transformatieproces. De timing was cruciaal. Ze triggerde me om ervoor te gaan maar vanuit mijn ik en niet vanuit mijn ego. Sandhya kwam heel kundig over met veel ervaring.

Ze heeft een lange carrière in de corporatewereld en is een gevoelsmens waarbij ik weinig hoef uit te leggen, ze voelt het aan. Het maken van concrete beslissingen en er volledig achterstaan en voelen dat het de juiste move is, was de doorslaggevende factor om dit traject te starten. De angst om te falen zat zo diep in mij dat ik er zelf niet uitkwam en niet eens besefte dat ik hiermee worstelde.

Sandhya had het duidelijk omschreven dat dit een belemmering was en vroeg mij of ik hier voor eens en altijd vanaf wilde. In tijden van flow heb ik altijd mijn ding gedaan met vol vertrouwen en plezier, ik weet door dit leiderschapstraject weer hoe dat voelt. De samenwerking met Sandhya heb ik als vertrouwelijk en geruststellend ervaren. Ik kon mij openlijk uitspreken over de bewegingen in mijn hoofd en mijn emoties. De grootste verandering is dat ik stukje bij beetje weer de bomen door het bos zie. Meer gevoel vanuit het hart dan vanuit het brein. Ik was bang dat ik geen tijd zou hebben of een lading extra werk zou krijgen, maar het viel mee en is de investering waard. Ik heb toch de stap genomen omdat ik echt verandering wilde en door de drukte op de zaak hier anders niet aan toe kwam. Mijn productiviteit heeft daarnaast ook progressie geboekt, zowel persoonlijk als zakelijk."

PHOTO-2022-06-08-13-08-49 2
Marloes Fokkens
DIRECTEUR DE RIENKESHEERD

“Ik wilde de transitie maken van volledig meewerken naar overzicht houden. Mijn manier van doen & mijn overtuigingen hadden me tot zover niet gebracht wat ik wilde. Vanaf het eerste coachgesprek werd duidelijk waar ik vandaan kom en waar ik anders mee om zou moeten gaan als ik werkelijke verandering wil zien.

 Het is enorm fijn om te sparren maar ook zeker om iemand te hebben die je werkelijk laat nadenken over jezelf en je eigen acties. Geen kant en klaar pakket, maar een reis van mijzelf. Ik heb het inzicht gekregen dat het niet nodig is continu anderen te pleasen. Daarnaast de juiste poppetjes op de juiste plek zetten in mijn bedrijven gaat mij verder helpen, waarbij ik me ga laten omringen met de juiste mensen.

Vaak ben ik sceptisch over 'coaches', maar ik wist dat er iets moest gebeuren. Ik heb gekozen voor Sandhya omdat haar aanpak recht door zee is en dat is nodig voor mij. We zijn totaal verschillende types. Dat zorgt er bij mij wel voor dat ik verder kan kijken buiten het bekende, ik vind de samenwerking daardoor erg prettig. Sandhya is zakelijk, professioneel en daarbij toch heel attent naar mij als klant. Ze draagt een hoop kennis en kunde over! Ik ben me sinds de start van het traject bewuster van waaruit ik reageer en actie onderneem. Ik krijg meer ruimte in mijn hoofd en vertrouwen in mijzelf!”

http://www.suitsandsoul.nl/wp-content/uploads/cropped-favicon.png
Andjenie Kalloe
EIGENAAR SAK CONSULTANCY

"Ik wilde het beste uit mezelf halen en heb Sandhya als coach gekozen omdat ze in een korte tijd inzichten geeft. Ze laat me vaak dingen inzien waar ik zelf nog niet aan had gedacht en waardoor ik ook meer begrip heb gekregen voor mezelf. Ik wilde groeien in mijn zelfvertrouwen en meer het heft in eigen handen nemen.

De afgelopen maanden hebben me al inzichten gegeven waardoor ik op verschillende leefgebieden assertiever begin te worden. Ik had verwacht inzichten te krijgen zodat ik in de toekomst zou groeien maar heb nu al inzichten die ik direct inzet!

Zo ga ik sneller gesprekken aan die ik voorheen uit de weg ging en heb ik ook inzichten hoe ik als kind ben opgegroeid en wat ik daar vandaag de dag nog van meeneem. De samenwerking met Sandhya vind ik fijn omdat ik me vrij voel om dingen met haar te delen en ik het gevoel heb dat ze luistert. In een vrij korte tijd is er een vertrouwensband ontstaan. Sandhya is een ervaren, opgeleide en ambitieuze sterke vrouw met een gezonde dosis humor die jou inzichten kan geven en kan helpen groeien op verschillende vlakken. Op persoonlijk en zakelijk vlak sta ik nu sterker in mijn schoenen en ben ik assertiever. Dat was me de investering zeker waard.”

COMING SOON!

onze programma's zijn voor executives die:

  • Teveel stress ervaren en meer overzicht en focus willen

  • Perfectionistich zijn en hierdoor weinig tevreden of streng zijn voor zichzelf

  • Geneigd zijn eerst aan hun naasten te denken en dan aan zichzelf

  • Soms zichzelf uitputten door 24-7 controle te willen houden

vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan:

powered by Typeform
IMG_5644
Arti Hannoe
EIGENAAR WITH ARTI

"Ik liep vast in mijn gedachten, bedacht wel wat ik moest doen maar deed het niet. Of liet het gewoon los omdat ik dacht: 'Het is niet goed genoeg, laat maar'. Na ons intakegesprek waren het vertrouwen en de click direct aanwezig en diep van binnen wist ik dat ik de stap moest zetten om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. 

Alleen kom ik er namelijk niet. Na wat wikken en wegen heb ik de stap gezet naar een andere toekomst. Ik had op verschillende gebieden in mijn leven faalangst. Door in mijn comfortzone te bijven opereren kon ik natuurlijk niet falen. Sandhya weet heel goed wat er met mij gedurende het leiderschapstraject gebeurt, maar laat mij mezelf in alle kalmte ontwikkelen. 

Sinds een paar maanden heb ik meer vertrouwen in mezelf en heb ik mezelf beter leren kennen. De steun en niveau van de gesprekken met Sandhya zijn niet alleen gebaseerd op jouw zakelijke levensstijl maar werken ook privé door. Sandhya is professioneel, eerlijk en open! Ze begeleidt mij naar een ander leven door mij mijzelf te laten ontdekken. Een traject bij Suits & Soul is meer dan jouw tijd en geld waard. Je vindt stukken van jezelf, waar je jezelf niet eens van bewust was dat deze bestonden waardoor je gelukkiger wordt. Je kan het al, alleen Sandhya geeft je de instrumenten om patronen te doorbreken."

rachel b
Rachel Bahadoersing
DIRECTEUR IPCO LAW

"Ik werk met Sandhya omdat ze kritisch is en oog heeft voor details, dat heb ik nodig voor mijn bedrijf. Ze ziet en voelt aan waardoor ik kan excelleren. Als ondernemer weet ik dat ik niet alles zelf moet willen. Ondanks dat ze soms annoying is, weet ze écht wat ze doet en vertrouw ik op haar kennis en kunde.

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers gaan we de diepte in om echt een match te vinden die bij ons team past. Niet alleen op basis van CV en gevoel ( zoals we in het verleden vaker deden en de verwachting toch niet matchte met de praktijk), maar door het uitvoeren van een assessment met persoonlijkheidstesten, analyse, een simulatie en een diepte-interview. Dit laatste maakt het assessment enorm waardevol.

Ik heb ook veel meer inzicht gekregen in de profielen van mezelf, mijn team. Ik snap de denkstijl van de ander beter en durf vooraf te erkennen dat we anders zijn in denken en doen. Sandhya heeft  een grondige aanpak waarbij we niet zelf het wiel hoeven uit te vinden of in alle drukte vergeten waar het om draait. Wil nooit meer anders, het is een echte samenwerking! Sandhya is uniek in haar aanpak, eerlijk en heerlijk puur. Komt haar afspraken altijd na en zelfs onverwachts laat ze van zich horen waardoor je weet dat je altijd bij haar terecht kan! Haar drive is aanstekelijk en haar kritische blik & standvastigheid maken dat ondernemers met haar weglopen."

chris
Chris Pronk
(VOORMALIG) DIRECTEUR TETTEROO BOUW

"Sandhya heeft ons tijdens het Change programma op organisatievlak begeleid en gedurende het jaar zitting genomen in ons MT. Zij heeft de eerste aanzet gegeven in het leren begrijpen van de menselijke aspecten achter ons als MT. De methode die ze hiervoor heeft gebruikt heeft ze duidelijk toegelicht

Het gaf ons een goed houvast in de teamvorming. De manier hoe Sandhya dit met ons heeft aangepakt is het beste te omschrijven als bijzonder doortastend en respectvol.

Wij zijn haar hier zeer dankbaar voor. Ik heb meerdere coaches meegemaakt en het bijzondere aan Sandhya vind ik de snelle manier van het doorgronden van de casus en de hierbij behorende persoonlijke uitdagingen. Om het in moderne termen uit te drukken: het is right on spot. Mijn team en ik hopen in de nabije toekomst nog veel met haar te mogen samenwerken met als doel meer uit onszelf te kunnen halen. Met haar hulp en steun hierbij zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken."

shirley def
Shirley van Beers
DIRECTEUR BEERS ELEKTROTECHNIEK & SERVICE

“Als DGA miste ik vaak een sparringpartner. Daarom ben ik in zee gegaan met Sandhya wat een enorm goede keuze is geweest voor mij en mijn bedrijf. Sandhya is namelijk scherp, erg ervaren en een kundige coach. Ondanks het feit dat ik eigenwijs ben, stond ik meteen open voor haar hulp.

In een paar maanden tijd heeft zij veel waarde voor mij & mijn bedrijf toegevoegd. We zijn aan de slag gegaan met het verbeteren van de communicatie met de methodes die ze ons heeft aangereikt.

Dit heeft mij en mijn MT handvaten gegeven voor een betere bedrijfsvoering én samenwerking. Ik heb op persoonlijk vlak veel losgelaten wat me niet meer dient. Hierdoor herken ik sneller patronen en maak ik nu andere keuzes. Dit levert me positiviteit en hernieuwde energie op. De investering in Suits & Soul is het geld en tijd ontzettend waard. Wil je investeren in leiderschap binnen jouw onderneming, stap dan in bij Sandhya. Ze is oprecht, authentiek en heeft een fijne Rotterdamse mentaliteit."

fedor 1
Fedor van Veen
DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Ik heb met hard meewerken mijn bedrijf naar het niveau gebracht waar deze nu staat. Ik merkte echter dat ik teveel in de operatie bleef hangen en realiseerde me dat ik me daar meer moest losmaken om de volgende stappen met mijn bedrijf te kunnen maken. Daarom ben ik met het jaarprogramma gestart.

 Ik wilde dus meer 'aan' dan 'in' mijn bedrijf  werken. De 1-1 coaching werkte erg prettig. Sandhya was altijd bereikbaar om te sparren over lopende zaken. Uiteindelijk start alles met focus en mindset, hier wees Sandhya me heel duidelijk op.

Inzicht krijgen èn omgaan met verschillende persoonlijkheden is een eyeopener geweest. Sandhya is een aardig persoon, een enorm gedreven coach, draait er niet omheen, is confronterend indien nodig en wijst je op zowel de soft- als hardskills. Ik heb mezelf veel beter leren kennen (soms best confronterend). Hierdoor geef ik nu gerichter en beter leiding en kan ik me meer en meer uit de operatie terugtrekken. Een jaar lang werken aan jezelf als mens èn leider zou ik iedereen, die een volgende stap wil zetten, aanraden."

IMG_2001
Margery Carron
EIGENAAR PROMES FINANCE

“Ons kennismakingsgesprek was voor mij doorslaggevend. Het was geen standaard verkoopgesprek met heel veel beloften, maar een open en eerlijk gesprek. In de 6 maanden daarna met Sandhya als leiderschapscoach & businessmentor heb ik hele andere inzichten gekregen over mijzelf: privé & zakelijk. 

Met eenvoudige methodes maar met topresultaten. Sandhya coachte boven verwachting en wist precies wat nodig was om mij naar de next level te krijgen. Ze zegt dingen waar het op staat - Maar dat had ik echt nodig. Ik zei altijd dat ik ervoor ging. Alleen bij mij waren het woorden maar geen daden. 

Na 3 maanden waren mijn woorden daden. Sandhya heeft mij over de lijn geholpen. Om er voor mij te zijn, me accountable te houden om te juiste stappen te zetten en me uit mijn comfortzone te halen. Het traject is echt elke € waard. Met haar persoonlijke aandacht en (business) advies bereik je heel veel in 6 maanden. Ik ben heel dankbaar dat ik het traject hebt gevolgd. De inzichten zijn voor lifetime toepasbaar. Ik zit al op mijn Next level en heb voor een jaar bij haar verlengd. Sandhya is echt een one of a kind coach powerlady!”

remon van bree
Remon van Bree
DIRECTEUR RVBNET AUTOMATISERING

“Ik miste de handvatten in mijn dagelijkse werkzaamheden en was op zoek naar de juiste partij om de aansturing van mijn personeel te verbeteren. Ook liep ik vaak knel doordat ik mijn werkzaamheden niet goed inplande waardoor ik tijd tekort kwam op een dag.

De persoonlijke aanpak van Sandhya (die soms ook het bloed onder mijn nagels vandaan haalde) heeft uiteindelijk ertoe geleid dat ik voor mezelf en anderen veranderd ben in mijn doen en laten. Ik heb inzichten gekregen hoe ik beter mijn personeel kan aansturen en ook de zaken waar ik moeite mee had zijn verdwenen. Ik had een muur om mezelf heen gebouwd welke Sandhya uiteindelijk heeft af weten te breken. Mijn eerdere coach was gericht op de zakelijke kant.

Sandhya is op het persoonlijke vlak bezig waardoor de zakelijke kant vanzelf meeging in het proces. Ze is een doorzetter en staat altijd voor je klaar. Als je er even doorheen zit neemt ze extra de tijd totdat je het weer ziet zitten. Deze aanpak zie je niet overal terug. De kwaliteit is enorm hoog in het hele traject. Ik ben steviger geworden in mijn keuzes naar anderen toe en vooral rustiger in mijn hoofd doordat ik dagelijkse zaken beter plan en uitvoer. Vooral de communicatie naar anderen gaat mij gemakkelijker af. Eerst vond ik het een heleboel geld, zeker omdat het eerst verdiend moet worden, maar naarmate het traject verliep trok ik de conclusie dat het zeker de investering waard was.”

aartie
Aartie Ramautarsing
EIGENAAR AARTIE'S MARKETINGSTRATEGIE & ADVIES

Ik heb lang getwijfeld voordat ik investeerde in een leiderschapsprogramma maar het moment dat Sandhya op mijn pad kwam, wist ik dat dit traject mij ging helpen. Ik moest alleen nog accepteren dat ik het écht niet alleen kon, dat wat ik had aangeleerd. 

Toch heb ik ervoor gekozen omdat ik beperkende overtuigingen had waarvan ik wist dat ik ze niet zelfstandig kon oplossen. In het programma kwam ik mezelf onwijs tegen waardoor ik mezelf beter ben gaan begrijpen en mijn ‘peoplepleaser’-eigenschap nu beter kan loslaten. Dit komt zowel in mijn privé- als zakelijke leven goed tot uiting. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf niet meer in de weg zit, weer weet wie ik ben en waarvoor ik hier ben.

Het programma heeft een positieve impact op mijn leven. Ik herken nu sneller stagnerende gedachten en raak minder gefrustreerd omdat ik weet dat ikzelf in charge ben. De samenwerking met Sandhya is er een om te koesteren: ze is no-nonsense, to the point en meelevend. Tilt je naar een hoger niveau en neemt je aan de hand mee in het proces. Spreekt je toe wanneer nodig, maar weet ook precies de juiste dingen te zeggen wanneer het tegenzit. Sandhya geeft je inzichten en confronteert je met jouw gewoontes. De veranderingen die ik bij mezelf zie en merk is intern veel meer rust. Maar ook mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen waardoor ik meer voor mezelf durf te staan.”

vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan:

powered by Typeform
ec295a92-e3cc-4876-ac5c-4faf5fe22ff4
Constance Put
EIGENAAR MEER WINST UIT LINKEDIN

“Ik merkte dat er in mij nog iets stagneerde om te floreren en had al verschillende trajecten gedaan. Tot de kern van de transformatie was ik nog niet gekomen. Waar ik bij anderen leerde hoe ik het anders moest doen met sales, marketing en zichtbaarheid 

Maar waarom lukt het nu ECHT niet. Die antwoorden zitten veel dieper. De reden hiervan werd me in de eerste sessie van het leiderschapstraject met Sandhya direct duidelijk. Waarom wist ik dit niet eerder. Ergens moet je eerst dieper gaan om onder de oppervlakte uit te komen. Ik kreeg al direct zo veel inzichten en antwoorden dat ik voelde dat vanaf hier alle deuren zouden openen. Ik begrijp nu dingen beter over wie ik ben, snap waarom ik denk zoals ik denk en waarom ik daarin anders mag zijn dan anderen.

Een gedachte die me eerder in negatief denken of stilstand hield en wat ik graag wilde doorbreken. Bij Sandhya is er begrip, eerlijkheid en zowel zachte als harde feedback op het juiste moment. Mijn comfortzone wordt gestretcht en je kan altijd bij haar terecht. Ze zegt eerlijk waar je groeit of juist de teugels weer hebt laten vieren als het aankomt op je persoonlijke leiderschap. Ik ben nu al uit een vicieuze cirkel gestapt waarin ik soms teveel bleef hangen. De regie ligt nu meer in mijn eigen handen. Hierdoor heb ik op persoonlijk vlak al veel stappen gemaakt maar ook businesswise: onzekere of angstige gedachten niet meer mijn keuzes laten bepalen maar omturnen naar positiviteit en actiestand, meer structuur in business en gezinsleven, meer selfcare en een super goede omzet! Ik vind het de investering zeker waard en ben benieuwd wat nog komen gaat....!"

carolien 4
Carolien Manneke
EIGENAAR HOUSE OF CONNECTION

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op dat moment de juiste stap zou zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel coaches en zoveel beloftes.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Strategie programma en Who is Behind The Suit programma hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep. 

Daarnaast heb ik mijn strategie verbeterd, mijn prioriteiten helderder, heb ik meer overzicht, meer focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en ze zorgt voor substantiële groei. Ik heb meer rust, structuur en overzicht. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!”

foto cor
Cor van Ruijven
EIGENAAR CVR VISIE

"Ik was op zoek naar nieuwe impulsen op het gebied van mijn eigen leiderschap en strategie. Ik had veel moeite om berichten en video’s van mijzelf te maken en deze te plaatsen op social media en Ik wist niet goed hoe ik meer klanten kon krijgen. 

Het leiderschap- en strategieprogramma had voor mij meer waarde als andere trainingen, omdat ik een praktische structuur van werken aangereikt kreeg en het veel onderdelen van mijn bedrijfsvoering omvatte die ik niet bij andere trainingen kreeg. Door de coaching van Sandhya weet ik nu beter welke stappen ik moet nemen om meer klanten te krijgen en ben ik me bewuster van mijn eigen uitdagingen en valkuilen. Ik heb het inzicht gekregen dat mijn beperkende overtuigingen ervoor zorgde dat ik geen berichten en video’s maakte.

Nu heb ik er meer vertrouwen in en ga ik ermee door. Ook heb ik geleerd dat ik concrete diensten mag aanbieden via mijn website en hoe ik verkoopgesprekken voer. Ik heb een prettige ervaring opgedaan in de samenwerking met Sandhya. Ze heeft mij een goede structuur van werken aangereikt, waardoor ik na afloop van het programma zelfstandig verder kon ondernemen. Sandhya is door haar ondernemerschap en haar inlevingsvermogen de juiste coach en trainer om als ondernemer de stap naar next level te maken. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd om meer te genieten van het proces naar mijn doel toe. Op zakelijk vlak heb ik geleerd om door te pakken, zodat ik mijn doelen ga bereiken."

marco moojman
Marco Mooijman
DIRECTEUR JURA

"Door de groei van mijn organisatie is mijn rol binnen het bedrijf veranderd. Ik ben met Sandhya in het jaarprogramma Who is behind the Suit op zoek gegaan naar mijn “nieuwe” rol. Het coachtraject levert mij veel op: rust en overzicht, meer structuur, 

beter leren genieten van mijn successen, maar ook leren van mijn fouten. Het bijzondere is de spiegel die je wordt voorgehouden. Ik heb de afgelopen 20 jaar alles gegeven aan het bedrijf en te weinig tijd aan andere dingen. Bepaalde gedachtepatronen worden doorbroken en vooral de feedback die ik krijg is zeer waardevol. Ik heb nu weer nieuwe energie gekregen om dingen te ondernemen en te verbeteren. Sandhya heeft een directe aanpak en lokt me af en toe uit de tent wat bij mij een positief effect heeft. Ze is flexibel, weet situaties duidelijk uit te leggen c.q. te ontleden en staat altijd voor me klaar."

vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan:

powered by Typeform
gijs
Gijs van Geffen
DIRECTEUR BLUEBIRD FLOWERFARMS

"Ondanks een goed lopende zaak had ik totaal geen controle. Ik liep op mijn tandvlees en werd bijna elke dag met buikpijn wakker. Hoog tijd voor verandering dus. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waaronder eigenschappen die me klein houden. 

Het traject is niet zonder horten of stoten verlopen. Ik heb ervaren dat de weerstand het grootst was toen ik moest veranderen. Dat resulteerde in grote twijfels en drang naar alles wat vertrouwd was.

Ik ben daar doorheen gebroken en sindsdien voel ik me beter dan ik me lange tijd gevoeld heb. Ik zie mezelf als een sterkere versie dan voorheen. Het mooiste aan de samenwerking met Sandhya was de persoonlijke band. Ze is een powervrouw en draait niet om zaken heen. Ze is betrokken, deskundig en stelt zich kwetsbaar op. Ik heb weer zin en lef om te ondernemen en heb mijn dromen en doelen nu duidelijker voor ogen."

marcel de lange
Marcel de Lange
DIRECTEUR NOLINA

"Who is behind the Suit heeft mij meer rust gegeven en minder stress. Ik heb het afgelopen jaar de omslag gemaakt van veel uit mijn hoofd werken naar meer werken vanuit mijn hart. Hierdoor is er zakelijk meer stabiliteit en privé meer begrip naar elkaar toe. 

Wat me aanspreekt is dat ik niet altijd aan hoef te staan en dat ik ook dingen mag doen die ik zelf leuk vind.

Als ik dit coachtraject niet was aangegaan zou ik minder levensplezier en vrijheid voor mezelf hebben en meer stress. Sandhya houdt heel erg vast en laat niet gauw los om dingen aan te kaarten en dingen te veranderen in mij. Ze kan goed uitleggen en is een gelijkwaardige gesprekspartner. Dit traject is voor ondernemers die het heel druk hebben met van alles en nog wat en meer structuur willen. Sandhya doet alles uit liefde en kan zich goed inleven achter alle maskers."

Schermafbeelding 2022-09-21 om 22.45.57
Renate Boere
EIGENAAR FLASHBACKFOTOGRAFIE

"Ik wilde zakelijk en persoonlijk sterker worden op een manier die bij mij past. Het traject is heel waardevol omdat Sandhya spiegelt en als een neutraal klankbord de verschillende opties laat zien, waardoor keuzes helderder worden. Ik merk dat ik bepaalde knopen nu eerder doorhak en hierdoor alles meer stroomt.

Het verhoogt mijn creativiteit maar ook het plezier in wat ik doe. Een grote meerwaarde is dat ik met Sandhya vaak snel en goed even kan sparren zodat ik weer door kan.

Ik waardeer het enorm dat ze altijd tijd voor me maakt en ook dat ze me mijn keuzes laat maken. Ik merk nu vooral rust (een helder hoofd) maar ook dat het voor mij nu O.K. voelt om regie te nemen. Er is al zoveel in gang gezet. Zowel privé als zakelijk merk ik dat ik zelf dingen in actie zet. Het is een investering en daarom hou ik mezelf verantwoordelijk, maar eerlijk: de tijd en energie die Sandhya in haar klanten steekt is enorm waardevol. Ze heeft oprecht passie voor wat ze doet en met wie ze werkt. Daarnaast krijg je toegang tot al haar ervaring en kennis van zaken. Ze gebruikt meerdere technieken om haar klanten verder op weg te helpen. Ik kijk enorm uit naar mijn groei in 2023!"

Schermafbeelding 2023-01-22 om 16.10.13
Tabitha van der Velde
EIGENAAR NATUURLIJK SAMEN KINDERCOACHING

"Sandhya was mijn eerste keuze vanaf het begin dat ik op zoek ging naar een coach. Tijdens de intake voelde ik al dat zij mij verder kon helpen.  Je drijfveren kennen en belemmerende overtuigingen aankijken is heel confronterend maar noodzakelijk om met succes te kunnen ondernemen.

Sandhya krijgt mijn maskers wèl af en laat me de diepere lagen van mezelf zien en voelen. Buiten een deskundige coach is Sandhya heel betrokken, toegankelijk en staat ze altijd voor me klaar. Dingen aannemen van een ander als je het liefste zelf alles wil controleren, mij niet gezien.

Ze prikt er doorheen, stelt de juiste vragen en laat me inzien waarom ik op een bepaalde wijze handel, maar vooral dat het ook anders kan. Sandhya pampert niet, integendeel. Als je kiest voor een programma bij haar krijg je een liefdevolle stok achter de deur die je nodig hebt om jouw doelen te gaan bereiken. Feedback waar je meteen mee aan de slag kunt. De investering is het in tijd en geld nu al waard. Na 3 maanden durf ik al naar binnen te kijken, heb ik mijn dagelijkse routine aangepast en is het een wereld van verschil. Mijn visie wordt voelbaar en ik zie dat mijn leiderschap anderen inspireert."

vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan:

powered by Typeform
bianca 2022
Bianca van der Voort
EIGENAAR HORSEBUDDY

Ik ben in 2019 een leiderschap- en businesscoachingtraject bij Sandhya gestart omdat ze open en oprecht is en verstand van zaken heeft. Dat traject heeft mij & mijn bedrijf sinds 2019 een mega ontwikkeling bezorgd en ik wil méér! Ik heb tot 2024 verlengd omdat Sandhya me scherp houdt en aan zet!

In eerste instantie twijfelde ik om bij Sandhya een coachtraject af te nemen omdat ik de investering pittig vond. Ik wist ook niet of zij de juiste coach voor mij was,  er zijn meer coaches die programma’s aanbieden en hoe ‘koos’ ik de juiste. Ook de vraag of het mij ging opleveren wat ik voor ogen had. Toch heb ik de stap genomen en Sandhya heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind haar betrokkenheid fijn, ze is lekker duidelijk en daar hou ik van.

De samenwerking met Sandhya is waanzinnig! Super hoe we echt heel regelmatig contact hebben, zowel via telefoon als even meekijken naar mijn nieuwsbrieven of mijn programma. Haar directe manier van coachen waardeer ik en ook hoe ze mij weer met twee benen op de grond krijgt als ik zelf te hard van stapel loop. Mijn mindset (positief) veranderd en kan ik mezelf steeds meer en meer laten ‘zien’. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik meer eigen tijd heb en minder ‘zorgen’ of ‘verantwoordelijkheid neem’ voor anderen. Sandhya laat je echt groeien en houdt je op een fijne manier een spiegel voor!"

nandita
Nandita Ramlakhan
EIGENAAR THE SPICED CHICKPEA

"De wijze waarop Sandhya tijdens het Leiderschap- & Businessprogramma bepaalde perspectieven aan het licht bracht, vond ik prettig en inzichtelijk. Ik heb geleerd sneller acties  te nemen in plaats van te blijven hangen in mijn hoofd. Mijn twijfels waren gebaseerd op het feit dat ik mijn bedrijf het beste ken,

zelf uit een marketingwereld kom en vaak alles over-analyseer voordat ik akkoord kon gaan. Maar het is soms ook fijn om met je neus op de feiten te worden gedrukt door iemand die jouw missie snapt en ook deelt hoe en wat er belangrijk is voor jouw bedrijf. Ik heb door de coaching van Sandhya veel inzichten verkregen over mijn drijfveren en hoe deze effect hebben op het handelen in mijn bedrijf. Daarnaast hebben we mijn missie en doelgroepen verscherpt en er heldere verdien- en bedrijfsmodellen aan gekoppeld.

De samenwerking vond ik erg prettig. Sandhya is warm en ik vond haar eerlijkheidhet belangrijkste. Sandhya heeft veel kennis en ervaring en pakt problematieken vanuit een menselijke benadering aan. Ik ben me nu bewuster van mijn kracht en de dingen die mij belemmeren. Daarnaast probeer ik ook meer te genieten van de dingen die ik binnen en buiten mijn bedrijf doe. Door het samenwerken met Sandhya zet ik nu sneller de vraag uit bij bedrijven of zij bepaalde diensten van mij willen afnemen wat ook positief effect heeft. Ik durf dit nu sneller wat mij vooruithelpt. Mijn investering heb ik inmiddels dik terugverdiend."

foto marianne
Marianne de Lange
EIGENAAR WOON & BELEEF

"Toen ik het Leiderschap- & Businessprogramma zag twijfelde ik over de prijs. Ik vroeg me af of dat het wel waard was voor een startend bedrijf. Het persoonlijke gesprek met Sandhya voelde goed en mijn twijfels verdwenen als de sneeuw voor de zon nadat ik het programma was gestart.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel dingen gedaan die ik anders misschien niet had gedurfd. Bijvoorbeeld de frequentie van mijn posts en de zichtbaarheid van mijzelf op social media. Ik vond dat heel spannend maar Sandhya gaf mij het vertrouwen dat het wel goed kwam. Het heeft mij zelfs een klantenartikel opgeleverd bij de lancering van mijn bedrijf. De samenwerking was fijn en ik moest echt aan de gang met allerlei opdrachten wat best pittig was.

Ik leerde ook nieuwe dingen over financiën en businessmodellen waardoor ik mij hier minder zorgen over maakte. Sandhya motiveerde mij wekelijks waardoor ik mijn opdrachten deed en niet verslapte. Zij is best een pittige coach maar erg betrokken, wat er voor zorgde dat ik stappen heb gezet die nodig waren om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik heb nu een duidelijke marketing- en contentstrategie en het fundament van mijn bedrijf staat als een huis! Op persoonlijk vlak heb ik een duidelijk doel en mezelf meer ontwikkeld. Ik vraag nu meer om hulp bij dingen die ik lastig vind in plaats van zelf alles te doen, dat geeft meer rust. Ook ben ik veel zelfverzekerder en zet ik nu met mijn bedrijf door ook als is het niet altijd even makkelijk."

charischa
Charischa Gayadien
EIGENAAR THE PANI PURI BAR

"Ik volgde Sandhya al een tijd en dacht altijd ‘oh van jou wil ik wel eens een programma bijwonen’ maar vond het best prijzig. Nadat ik de masterclass Master je onderhandelingsskills like a lady bij haar had gevolgd, is de band tussen ons versterkt en voelde ik me heel vertrouwd bij haar.

Ik kan Sandhya alles vertellen, vragen en ben niet bang voor haar antwoorden. Ik zie alles als een leerweg en omdat ik ook voelde dat zij het echt met mij meent. Dit en omdat Sandhya beschikt over de kennis om mijn bedrijf succesvol te maken, heeft mij getriggerd om te investeren in Shape Up. Het programma voegt heel veel waarde toe.

Ik heb nu structuur en ik zie ook de resultaten en weet inmiddels welke aanpak succesvol is. The Pani Puri Bar ging eerst letterlijk alle kanten op, maar nu hanteer ik succesvolle strategieën. Mijn grootste inzicht van dit programma is: - wie is Charischa? Sandhya is daarnaast altijd beschikbaar en haar whatsappberichten (met soms de kleinste boodschappen) zijn waardevol. Ik ervaar Sandhya als veilig, betrouwbaar, strikt en je moet tegen een stootje kunnen! Mijn pleasegedrag is weg en zonder de hulp van Sandhya had ik mezelf in de vingers gesneden met tijd te investeren in 2 andere bedrijven waar ik niet gelukkig van zou zijn geworden. De investering in het Leiderschap- en Businessprogramma is me every single penny waard geweest en mijn omzet is inmiddels verdubbeld."

cindy
Cindy van Dijk
HR-MANAGER BALLAST NEDAM

"Ik heb voor de coaching van Sandhya gekozen omdat ze snel inzicht heeft in wat er speelt en direct is in de communicatie: op een warme manier maar wel to the point. Daar heb ik wat aan.

Sandhya geeft me inzichten en zet me aan het denken. Ze is een gedreven, betrokken en warm persoon. Een fijne combinatie. Mijn valkuil is dat ik altijd voor een ander zorg en daarbij mijn eigen wensen en behoeftes vergeet. Daarnaast wil ik meer rust: ik loop namelijk altijd te rennen en vliegen en mis een stukje balans.

Het programma geeft handvaten om dingen anders te gaan doen: me meer laten zien, meer mijn mening geven, meer het voortouw nemen en beter mijn grenzen aangeven. Het is heel fijn dat ik ook even een bericht kan inspreken als ik ergens tegenaan loop en dan advies te ontvangen. Dit, i.c.m. 1 keer per maand een afspraak en elke week telefonische terugkoppeling is ontzettend prettig en compleet.

Ik ervaar al iets meer rust en heb veel meer inzicht in wat ik denk en doe en waar het vandaan komt. Ik ontwijk bepaalde gesprekken minder snel en benoem meer. Ik vind het de investering in tijd & geld zeker waard en denk niet dat ik met andere trajecten in zo een korte tijd zulke stappen had kunnen maken."

PHOTO-2022-05-10-18-44-30 2
Pratina Kalika
EIGENAAR MAYUR CONSULTANCY

"Ik was op een plateau van constante beland in mijn vak. Ook was ik mezelf voorbij aan het lopen. Sandhya heeft zo veel verwachtingen overtroffen! Als jij jouw leven, je business, je way of working aan wilt pakken moet je verder dan wat jij zelf al denkt te weten. Sandhya heeft een prachtig programma voor mij gemaakt en Ik geef de coaching van Sandhya een 10/10.

Ik ben supertevreden met het proces, huiswerk, intervisie, reflectie en worksessions! Ik ben meer gaan vertrouwen op mezelf en weet waar ik en mijn bedrijf voor staan en welke verdienmodellen er zijn. Sandhya is een fantastisch mens, een pittige tante die doet waarvoor ze is aangesteld. No nonsense, eerlijk en een positief ingestelde ziel! Precies wat je nodig hebt als je denkt dat je het zelf allemaal al geschefft hebt. 

Ik heb meer met mijn gevoel leren werken en minder als een robot. Zakelijk durf ik nu ook meer. Het programma heeft mij in a good way tijd gekost. Ik besteedde mijn tijd meer aan anderen dan mijzelf en mijn business. Na maanden heb ik weer ruimte in mijn hoofd en agenda. Suits & Soul: because even the strongest soldiers need guidance and direction."

vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan:

powered by Typeform

Wij hebben onder andere gewerkt met:

logos-bedrijven

Wij hebben onder andere gewerkt met:

logo's mobiel