Over:

Suits & Soul & Sandhya

Wij zijn er heilig van overtuigd dat excellent leiderschap kan worden ontwikkeld. Onze missie is ondernemers en CEO’s te helpen om zielsgelukkig te zijn en excellente leiders te worden van winstgevende bedrijven.

Onze missie

is om ondernemers en CEO's te helpen om zielsgelukkig te zijn en excellente leiders te worden van winstgevende bedrijven. 

Wij geloven namelijk dat er in elke leider potentie zit wat er nog niet volledig uitkomt. Nederland met ondernemers & CEO's die op zakelijk gebied meer verbinding tussen hun hoofd en hart kunnen maken terwijl ze een winstgevend bedrijf hebben.

Daar komen wij elke dag ons bed voor uit.

Die groei zit in de transformatie van financiële rijkdom naar spirituele rijkdom.

Wat wij doen

Ondernemers en CEO’s coachen op hun persoonlijke effectiviteit en ze helpen bij het oplossen van hun managementvraagstukken. De combinatie van coaching op persoonlijke effectiviteit en consulting op de business maakt dat onze klanten in korte tijd persoonlijke doorbraken ervaren en hierdoor grote stappen in hun business en privéleven maken.

In onze coachingprogramma’s worden de mindset en drijfveren van leiders geherprogrammeerd:

 • Ze krijgen meer rust in hun hoofd

 • Ze gaan doen waar ze excellent in zijn

 • Ze krijgen een organisatie waar minder ‘gedoe’ is

 • Ze kunnen beter de controle loslaten

 • Ze krijgen meer zelfvertrouwen

 • Ze krijgen hun medewerkers sneller mee

 • Ze hebben meer focus en helderheid

 • Ze halen sneller hun organisatorische en financiële doelstellingen

 • Ze krijgen meer zingeving en hebben hierdoor meer zin in hun dag

over suits and soul
Schermafbeelding 2023-04-05 om 05.10.38

Onze kernwaarden

 • favicon
  Duurzaam

  Wij staan voor duurzame impact en geloven niet in quick fixes - daarom duren onze programma's 6 of 12 maanden.

 • favicon
  Aandacht

  Wij stellen aandacht boven tijd wat inhoudt dat onze klanten de maximale zorg krijgen - 183 of 365 dagen per jaar.

 • favicon
  Puur

  Wij houden van puur en integer zakendoen: wij verzaken niet en bij ons geen addertjes onder het gras – what you see is what you get.

 • favicon
  Excellent

  Wij gaan voor het beste omdat het leven een groot geschenk is waar je van mag genieten - ook tijdens de hobbelige weg van ondernemen of besturen.

 • favicon
  Rijkdom

  Wij staan voor spirituele, mentale, financiële en fysieke rijkdom – met moreel kompas transformeren van financiële naar spirituele rijkdom.

Onze klanten

We werken met succesvolle DGA’s en CEO’s die:

 • All-in gaan en klaar zijn om te groeien in hun leiderschap en ondernemerschap

 • Het oncomfortabele durven op te zoeken omdat ze weten dat daar hun groei zit

 • Hun resultaten flink willen verbeteren

 • Zich openstellen om van onze expertise te leren ook al is die spiegel soms confronterend

onze klanten
favicon

oorsprong Suits & Soul en onze panter met kroon

Authentiek leiderschap komt vanuit jouw oerkracht. Daar waar jij op je sterkst bent en de hele wereld aankunt. Als je op dat niveau wilt leiden, moet je jouw pak uit doen, naar voren stappen en bereid zijn om in je ziel te kijken. Om te voelen wat je uit dit leven en jouw organisatie wilt halen.

Suits & Soul is er voor de koningen en koninginnen binnen hun branche. De marktleiders die boven de rest uit durven te stijgen om hun droom te verwezenlijken. Het zijn de winnaars die vol passie en energie doorgaan totdat hun laatste adem is uitgeblazen. Zij verdienen een kroon, juist omdat ze er niet om vragen.

favicon

oorsprong Suits & Soul en onze panter met kroon

Authentiek leiderschap komt vanuit jouw oerkracht. Daar waar jij op je sterkst bent en de hele wereld aankunt. Als je op dat niveau wilt leiden, moet je jouw pak uit doen, naar voren stappen en bereid zijn om in jouw ziel te kijken. Om te voelen wat je uit dit leven en jouw bedrijf wilt halen.

Suits & Soul is er voor de koningen en koninginnen binnen hun branche. De marktleiders die boven de rest uit durven te stijgen om hun droom te verwezenlijken. Het zijn de winnaars die vol passie en energie doorgaan totdat hun laatste adem is uitgeblazen. Zij verdienen een kroon, juist omdat ze er niet om vragen.

1
1

FOUNDER Sandhya Santoe

Kwaliteit: ik leg de lat hoog in mijn bedrijf en privéleven, hou van comfort en waardeer alles wat met zorg is uitgevoerd. Een 10 hoeft niet altijd meer, een 9 of 8 kan ook.

Integriteit: people over money met klantresultaat als output. Altijd. Ook in slechte bedrijfseconomische tijden.

Gedegen: In Nederland zijn er > 105.000 coaches waarvan <0,6% gecertificeerd door de NOBCO/EMCC. Ik behoor tot deze selecte groep en ben met een beroepsopleiding en aanverwante cursussen gecertificeerd op senior niveau. 

Expertise: Ik heb 20+ jaar strategisch HRM/projectervaring/reorganisatie- & ontslagexpertise in mijn rugzak zitten. Jaarlijks school ik me bij op mijn vakgebied en in het ondernemerschap.

Executive coach: Daarnaast  heb ik > 15 jaar ervaring in executive- & managementcoaching en fungeer ik als sidekick van directieteams waardoor je een waardige sparringpartner aan me hebt en sneller resultaten behaalt.

Gedragslezer: In een gesprek hoor en zie ik welke drijfveren en overtuigingen er achter de maskers schuilgaan. Ik voel en analyseer waar de knelpunten zitten en ga aan de slag zodat de ander kan groeien.

Wilskracht: meer dan een decennia geleden raakte ik al mijn materiële bezittingen en vermogen kwijt en startte ik àlleen met niets. Nu ben ik intens gelukkig, dankbaar voor mijn mooie gezin en heb ik al jaren een groeiend én winstgevend bedrijf.

Zachte kant: vroeger was ik perfectionistisch, streng voor mijzelf en aan het strijden. Nu ben ik liefdevoller, heb ik meer rust in mijn hoofd, een gezonde energie en een loepzuivere focus.

Werk: waar zaken niet glad lopen, pas ik aan. Alles voor jou en jouw organisatie om balans te vinden in business – leiderschap - human performance - profit.

Bedrijfskundige: convergeren en vragen stellen, that’s me! Gek op businessmodellen, data en gedegen analyses. Als de scope helder is ga ik na mijn analyse en probleemstelling over tot implementatie

Leergierig: ik heb vier (Post) HBO-diploma’s op zak en flink wat euro’s in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling gestoken. Altijd op zoek naar persoonlijke en zakelijke groei.

Transitie: al meer dan twintig jaar help ik talloze ondernemers, CEO's en managers bij het opbouwen, structureren en reorganiseren van hun organisatie. Helder op de inhoud en zacht op de relatie.

Innovatie & conceptontwikkeling: mijn innovatieve & conceptuele brein is altijd hongerig naar vernieuwing. Binnen mijn onderneming besteed ik hier gericht aandacht aan, zodat ik de continuïteit van mijn bedrijfsactiviteiten kan waarborgen. 

Open minded: ik fitness, mediteer en golf. Hou van uren tafelen en luister met liefde naar Bollywood, Nederrap en Ludovico Einaudi. In mijn vrije tijd tref je me slenterend aan in musea of kunstgalerieën en kan ik intens genieten van een prachtige muziek- of dansvoorstelling.

Leven & liefde: Ik hou oprecht van mijn dierbaren en klanten. Dat voel je als je bij mij instapt en met mij samenwerkt. Mijn levenswerk is namelijk mensenwerk.

Verbinding: Alle maskers af en op zoek naar de maximale potentie van jou en je team. Bij mij krijg je het hele pakket. Ondernemen en leiden is namelijk topsport, met concessies ga jij die finish niet halen.

Wil je weten welke waarde nog aan jouw organisatie en leven kan worden toegevoegd?

Het team

omdat we alleen werken met de besten

Scherm­afbeelding 2024-03-03 om 02.37.20

Arti Hannoe is de spin in 't web bij Suits & Soul. Als office manager zorgt zij er dagelijks voor dat onze klanten worden bediend, dat de processen en procedures op orde zijn en dat de operatie vlekkeloos verloopt. Arti is punctueel, flexibel en zorgt ervoor dat we kwaliteit blijven leveren.

 

6636

Jeffrey de Lange is vanaf zijn jeugd een fanatiek sporter, heeft jarenlang Kyokushin karate beoefend en op (inter)nationaal niveau wedstrijden gespeeld. Als performance coach begeleidt hij onze klanten met zijn unieke kickbokssessies naar het beste deel van zichzelf: hun superpower.

 

bianca

Bianca van der Voort is teamcoach en docente bij diverse paardencoach-opleidingen. Met haar liefde voor het vak helpt zij leiders en hun teams naar een betere performance. Bianca is deskundige en maakt met haar paardencoachingsessies impact op het leven van onze klanten.