Wanneer je hard werkt maar er chaos voor terug krijgt

"Wat als je als directieteam aan de waan van de dag kunt ontsnappen en sneller bedrijfsresultaten behaalt met de Meesterlijk Leiderschap Methode"

0+jaar

executive/teamcoaching

0%

tevreden klanten

<0%

Topcoach NOBCO/EMCC gecertificeerd NL

0+

change- & ontslagzaken

Behaal als directieteam sneller resultaat met een solide structuur

Herken je het dat je keihard werkt als een stel individuen maar er ongefilterde chaos voor terugkrijgt. Zodat het voelt alsof je soms rondjes draait in de dagelijkse sleur.

Waar elke week te weinig uren heeft. Zonder zicht op een fatsoenlijke structuur.

Dit lijkt het probleem waarom je als directieteam niet de gewenste lange termijn doelen realiseert. Maar het is een gevolg van een patroon waar je samen in zit...........

Het lijkt soms alsof er een kloof is waarbij afspraken worden vergeten en iedereen zijn eigen weg lijkt te gaan. Waar hectiek aan de orde van de dag is en verschillende denkstijlen bijdragen aan vertraging.

Laat die waanzin van de dag achterwege. Dat is niet het probleem. Het échte probleem is het gebrek aan een hecht en effectief directieteam met een solide structuur.

Wij hebben de sleutel tot verandering: de directieteam accelerator!

Het is de hoogste tijd om de kracht van samenwerking te ontketenen. Zodat jullie directieteam kan transformeren naar een goed geoliede machine die meer samenwerkt en hierdoor sneller resultaat behaalt.

De 3 grootste oorzaken van chaos

 • Miscommunicatie

  Je verspilt kostbare tijd en energie aan het achtervolgen van niet nagekomen afspraken en het oplossen van miscommunicaties

 • Gemiste Kansen

  Waardevolle kansen glippen soms door je vingers omdat het team niet optimaal presteert en niet altijd snel en effectief reageert op veranderingen

 • Gebrek aan Samenwerking

  Ieder teamlid zit op zijn eigen eiland en werkt geïsoleerd aan zijn taken. Zonder rekening te houden met de behoeften en doelen van anderen

Wanneer bovenstaande 3 problemen niet worden opgelost dan zijn dit de gevolgen:

 • Ik kan het bijltje er maar beter bij neergooien

  Wanneer er tussen compagnons merkbare verschillen zijn in denkstijlen en werkwijze leidt dit vaak tot irritaties. Dit leidt vaak weer tot frustratie, stress en in sommige gevallen de gedachte om het bijltje erbij neer te gooien. Wat er in plaats daarvan vaak gebeurt is dat we op ons eiland blijven zitten en daar onze eigen werkzaamheden uitvoeren. Zonder structureel overleg met elkaar.

 • Ik heb geen tijd voor gedoe

  Wat ik ook regelmatig  in directieteams tegenkom is dat moeilijke gesprekken worden vermeden om conflicten te voorkomen. Echter vasthouden aan individuele eilanden en het ontlopen van confrontaties blijkt uiteindelijk een kostbare vergissing te zijn. Dit gedrag volhouden kost je uiteindelijk gewoon keiharde knaken. Het is dus beter om open communicatie in gesprekken te omarmen. Zelfs als het moeilijk is.

  Want dat is het fundament van een hecht en effectief team en waar de groei begint.

Hoe zakelijke synergie deze 3 problemen in de kern oplost

Wist je dat werken met familie of vrienden vele male lastiger is dan met 'de koude kant'. Persoonlijke gevoelens kunnen namelijk de overhand krijgen waardoor de zakelijke kant stagneert. Soms voelt het alsof je in een patroon zit wat niet alleen invloed heeft op het bedrijf maar ook op de persoonlijke relatie.
 
Dit geldt ook voor directieteams waarbij de ene persoon misschien creatief is en een vrije geest heeft. Terwijl de ander perfectionistisch en analytisch is en denkt: "Ik heb je al zes keer om hulp gevraagd, nu doe ik het gewoon zelf." Hierdoor ontstaat een scheve verdeling van verantwoordelijkheden.
 
De directieteam accelerator legt de focus op de zakelijke synergie. Het onthult de praktische aspecten van jullie samenwerking en legt de onderliggende patronen bloot. Tegelijkertijd werken we aan persoonlijk leiderschap zodat elk individu zich kan verbeteren binnen de dynamiek van jullie relatie.
 
We definiëren duidelijke rollen en onderzoeken hoe zakelijke en persoonlijke rollen met elkaar verweven zijn.
 
Als je vastzit in een relatie die zakelijke groei soms belemmert door persoonlijke verbondenheid, plan dan hieronder een call in voor een hecht en effectief directieteam.

Het belang van een hecht & effectief directieteam

betere communicatie

Open communicatie zorgt ervoor dat eventuele spanningen sneller worden besproken en opgelost. Hierdoor kunnen problemen in de kiem worden gesmoord.

Effectiever beslissen

Een hecht directieteam kan sneller en effectiever beslissingen nemen omdat er minder ruis en meer vertrouwen is in elkaars kunnen.

Collectief Eigenaarschap

Bij een hecht team staat het groepsbelang voorop. Dit zorgt voor collectief eigenaarschap waardoor men bereid is elkaar te ondersteunen. Maar ook afspraken na te komen.

Ontdek hoe de Meesterlijk Leiderschap Methode zorgt voor zakelijke synergie en daarmee de bedrijfsresultaten verbetert

3-D meesterlijk Leiderschapsmodel-29

Meesterlijk leiderschap methode

gebaseerd op modellen uit de neurowetenschap, psychobiologie en psychoanalyse

 • Psychologische veerkracht

  Focus kunnen houden zonder destructief gedrag (perfectionisme of pleasen)

 • Vitaliteit

  Gezond stresslevel en gebalanceerd (para)sympatisch zenuwstelsel oftewel: 'aan' of 'uit' staan

 • Mentale wendbaarheid

  In staat om te kunnen omdenken en kansen zien (mindset)

 • Bovenstaande 3 pijlers

  worden geïntegreerd in de directieteam accelerator door:

  • de teamdynamiek te onderzoeken
  • structuur te vormen
  • interacties met elkaar te  stimuleren
  • patronen te doorgronden
  • en open communicatie te bevorderen

de werkprocessen van de directieteam accelerator zijn gebaseerd op onze unieke Meesterlijk Leiderschap Methode

'Met de Meesterlijk Leiderschap Methode krijg je snel inzicht in belemmerende overtuigingen of drijfveren binnen het team"

DE EERSTE PIJLER

Psychologische veerkracht: waarom drijfveren je telkens terug laten vallen

Wist je dat mensen massaal de indruk hebben dat alleen mindset en hard werken de sleutel naar succes is. Niets is minder waar. Drijfveren kunnen je namelijk telkens weer terug laten vallen in oude patronen omdat ze diepgewortelde neigingen vertegenwoordigen die moeilijk te veranderen zijn. Bijvoorbeeld:

 1. Comfortzone: drijfveren houden je in jouw comfortzone omdat dit bekend terrein is.

 2. Weerstand tegen verandering: Drijfveren kunnen leiden tot weerstand tegen verandering. Zelfs als je rationeel weet dat verandering noodzakelijk is. 

 3. Emotionele binding: Als oude patronen emotioneel belangrijk voor je zijn kun je eraan vasthouden. Zelfs als dit niet in je beste belang is.

 4. Beloningssysteem: Oude patronen kunnen in het verleden positieve resultaten hebben opgeleverd. Maar je nu belemmeren omdat je nu in het heden leeft.

 5. Gebrek aan bewustzijn: Soms zijn mensen zich niet bewust hoe hun drijfveren hun gedrag beïnvloeden. Dit kan het moeilijk maken om oude patronen te doorbreken.

Het begrijpen van jouw drijfveren en bewustzijn ontwikkelen over hoe ze jouw gedrag beïnvloeden is een belangrijke stap om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen. Het stelt je in staat om bewuste keuzes te maken en nieuwe gezondere gewoonten te ontwikkelen.

DE TWEEDE PIJLER

Vitaliteit: waarom het lichaam gebreken gaat vertonen als het hoofd te vol zit

Ons lichaam is vaak een spiegel van onze ziel. Wanneer onze gedachten overweldigd raken kunnen zich fysieke gebreken manifesteren als een teken dat we misschien te veel op ons bord hebben. Dit kan variëren van slaapproblemen en hoofdpijn tot maagklachten en vermoeidheid. Het is belangrijk om deze signalen serieus te nemen en tijd te nemen voor zelfzorg en stressverlaging om zowel mentaal als fysiek welzijn te bevorderen.

Alleen is bovenstaande bij directeuren vaak tegen dovemansoren. Omdat ze de wachtkamer van de fysiotherapeut of huisarts doorgaans alleen van de TV kennen of van anderen met wie ze zijn mee geweest ........

DE DERDE PIJLER

Mentale wendbaarheid: waarom je niet alleen met mindset kunt excelleren

Je kunt niet alleen met mindset excelleren omdat mindset weliswaar een krachtig hulpmiddel is maar niet op zichzelf staat. Er zijn nog andere essentiële componenten om succes te bereiken. Mindset is een belangrijk onderdeel van succes maar moet worden aangevuld met actie en de juiste vaardigheden. Het is een samenspel van componenten welke leiden tot uitmuntendheid.

De Meesterlijk Leiderschap Methode

Gedurende 23 jaar heb ik mijn expertise ontwikkeld door te werken met diverse modellen en theorieën die zich richten op mindset, stressmanagement en psychoanalyse. In 2018 begon ik mijn eigen onderneming en in de loop der jaren viel me herhaaldelijk op dat deze componenten afzonderlijk goed werkten maar geen duurzaam succes opleverden.

Het leek erop dat het verbeteren van één component vaak ten koste ging van een andere. Ik ontmoette hardwerkende directeuren die over de juiste mindset beschikten maar te maken kregen met gezondheidsproblemen zoals:

 • hartklachten
 • maagklachten
 • rugklachten
 • of stress

Dit wekte mijn nieuwsgierigheid en dreef me om te onderzoeken hoe deze schijnbaar afzonderlijke componenten met elkaar verbonden waren.

Uit uitgebreid onderzoek (uitgevoerd door meerdere arbeids- en organisatiepsychologen in recente jaren) is gebleken dat er een significante correlatie bestaat tussen prestatiedruk en fysieke gezondheid. Dit inzicht leidde ertoe dat ik besloot deze twee componenten te integreren in onze coachingsprogramma's.

Na meer dan twee decennia van samenwerking met leiders met diverse achtergronden was ik me ook bewust geworden hoe verschillende denkstijlen soms tot onbegrip en stress kon leiden binnen teams. Dit motiveerde me om diversiteitsdenken te omarmen en een methode te ontwikkelen waarmee teams juist wel kunnen excelleren.

Opmerkelijk genoeg bleek dat zelfs degenen die zowel de juiste mindset als een goede vitaliteit hadden steeds weer terugvielen in oude patronen. Dit was een raadselachtig fenomeen voor sommige van onze klanten. Het bracht me ertoe om te onderzoeken in hoeverre interne drijfveren hierbij een rol spelen.

Hoe was het mogelijk dat onze intelligente en doorgaans rationele klanten steeds weer vastliepen en problemen thuis ondervonden vanwege hun afwezigheid. Of wel fysiek aanwezig waren maar zich alleen op hun eiland in hun hoofd bevonden.

Het allermoeilijkste voor hen was de behoefte om nuttig te zijn te laten varen.........

Uit de gesprekken die ik de afgelopen jaren heb gevoerd begreep ik steeds beter dat het fenomeen 'aan staan' verband hield met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het leveren van kwaliteit.

Na het volgen van gespecialiseerde studies en onderzoek naar familie- en organisatiesystemen ontdekte ik het volgende: 

onze diepgewortelde drijfveren spelen op onbewust niveau een cruciale rol die het succes maken of breken

Met andere woorden: zelfs als je over een sterke mindset beschikt en vitaal bent kan perfectionisme van binnenuit knagen, of het vermogen om jouw eigen grenzen aan te geven de weg naar succes belemmeren.

Dit leidde tot de ontwikkeling van de Meesterlijk Leiderschap Methode welke nu een vast onderdeel is in alle programma's van Suits & Soul. In de afgelopen jaren hebben meerdere klanten opmerkelijk succes behaald met deze unieke methode.

Het resultaat is dat leiders en teams authentieker worden, minder last hebben van stress en faalangst en doorgroeien.

vooruitgang boeken als directieteam

Kortom: je hebt als directieteam de juiste balans nodig tussen drijfveren, stress en mindset om te excelleren. Met deze afzonderlijke componenten kun je helaas geen duurzame verandering bewerkstelligen.

Ik kan me levendig voorstellen dat je verlangt naar:

 • Een duidelijke visie en het daadwerkelijk behalen van langetermijndoelen

 • Goede onderlinge communicatie waardoor je minder tijd verspilt

 • Verminderen van faalkosten door minder communicatiestoornissen

 • Goede samenwerking en teamwerk waardoor je sneller doelen behaalt

 • Een solide structuur waardoor je efficiënter werkt en meer gedaan krijgt

 • Het nakomen van afspraken waardoor er minder irritatie of stagnatie is

Het motiveerde me om het programma de "Directieteam Accelerator" te ontwikkelen. Alle bovenstaande componenten hebben we geïntegreerd in dit programma waar onze klanten met de integrale aanpak van de Meesterlijk Leiderschap Methode hun doelstellingen halen.

Schermafbeelding 2023-08-16 om 08.32.53
Rachsjanda Venneman
DIRECTEUR SCENERY BEAUTY

“Voor mij ging mijn partner op de zaak altijd veel te langzaam en ik voor hem veel te snel, zonder in zijn ogen over zaken na te denken. Daar is nu veel meer begrip in gekomen naar elkaar toe. Wat ook belangrijk is, is dat we thuis de zaak meer los hebben kunnen laten. Dit programma levert veel meer begrip voor elkaar op en zorgt ervoor dat we minder irritaties hebben waardoor we efficiënter met elkaar werken.

Omdat we ook partners zijn gingen we thuis verder met de zaak waardoor we eigenlijk geen rust namen en er ook irritaties kwamen. Dus we wilden hier sturing in. We vinden beiden ook dat als je naar topniveau wilt, je daar gewoon een coach bij nodig hebt.

We hebben beiden een doel voor ogen wat we willen. Dan is het toch fijn als een externe met je meekijkt en je aanstuurt op de doelen die je wilt behalen, voordat je ze in de waan van de dag weer uit het oog verliest. We wilden ook meer overzicht omdat alles door elkaar liep.

Ik weet dat er heel veel ondernemers zijn die alles zelf op willen lossen, maar ik denk dat de kracht erin zit dat er een extern persoon met je meekijkt. Omdat deze persoon overzicht heeft over hetgeen waar jij op dat moment middenin zit. Daarnaast zijn we natuurlijk naast zakelijke partners ook privé partners waardoor je dus niet altijd alles van elkaar aanneemt.

Ik wil bijvoorbeeld altijd door als er iets is gebeurd, terwijl mijn partner er voor mijn gevoel soms teveel in bleef hangen. Door de coaching heb ik nu het inzicht gekregen dat het bij hem anders werkt en ga ik er dus ook anders mee om. Voorheen maakte we hier geen tijd voor en gingen we ieder ons eigen ding doen.

Eigenlijk moet je dat gesprek voeren op de zaak, maar ja het is altijd druk en je hebt er geen tijd voor. Je weet dat het moet maar je loopt er een beetje voor weg. Onder het mom van ‘er moeten nog 20.000 andere dingen gebeuren’. Sinds we dit programma volgen werken we veel gestructureerder.

We hebben ook testen gedaan waarvan de uitkomsten heel erg kloppen. Dit was best confronterend. De uitkomst van de stressscan vond ik confronterend, want ik ervaarde de hoogte van mijn stresslevel niet altijd zo. Maar als het klopt, is het wel fijn om daar inzicht in te hebben.

De inzichten uit dit programma vind ik prettig. Bijvoorbeeld hoe verschillend mijn partner en ik eigenlijk zijn. Dat dit een kracht kan zijn omdat je elkaar zeker kunt aanvullen, maar dit in de praktijk niet altijd zo is. We hebben hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt.

Als we nu merken dat het niet lekker gaat, zeggen we tegen elkaar dat we weer terug moeten naar de basis. Voorheen deden we dit nooit, maar ontliepen we elkaar om confrontaties te vermijden. Ook het opstellen van weekoverzichten geeft mij structuur en inzicht, waardoor ik niet meer zo hapsnap door mijn week heen ga.

Doordat we nu wekelijks met elkaar zitten, nemen we door wat er de afgelopen week goed is gegaan of niet. Ik heb focus en hou van lijstjes, maar weet nu ook dat deze voor mij fantastisch werken maar voor een ander weer niet. Wij hebben echt wel hetzelfde einddoel, dus ik maak me minder druk. Doordat je elke week kort met elkaar gaat zitten creëer je wel meer focus.

Na een paar maanden heb ik meer de controle losgelaten en praten we af en toe echt nog wel over de zaak thuis, maar niet meer standaard tijdens het eten. Als we met de kinderen aan tafel zitten dan hebben we het gewoon over andere dingen. We hebben nu meer oog voor het gezin en minder irritaties over de zaak.

Ik raad dit programma zeker aan en vind het erg prettig dat Sandhya persoonlijk benaderbaar is. Er zijn ook coaches die een programma hebben waar je elkaar alleen maar online in een groep spreekt en dat werkt niet voor mij. Veel te afstandelijk. Ik vind dit programma heel fijn. Het is persoonlijk en je wordt ook echt gecoacht.

De woorden die Sandhya weleens uitspreekt zijn niet altijd even leuk om aan te horen, maar het is wel de waarheid. Het zet me aan het denken en dat is juist wel heel erg goed. Ik laat me niet zo makkelijk leiden maar wel door haar omdat ze ook heel respectvol is. Dat is gewoon een superkracht van haar en daar heb ik alleen maar waardering voor.

Ik heb mijn bedrijf op eigen kracht zo ver gekregen, maar weet dat ik iemand nodig heb om mij te helpen naar mijn next level. Daarom vind ik het niet erg om eraan toe te geven als ik te horen krijg dat ik dingen beter kan doen. Er moet natuurlijk wel een klik zijn anders komt het natuurlijk nooit tot een samenwerking.

Sandhya weet als coach echt heel goed wat ze doet, ze heeft een grote mensenkennis en schat heel goed in hoe je dingen zakelijk aanpakt. Dat vind ik erg waardevol omdat dit leidt tot verandering bij ons wat we zelf niet zagen. Ze geeft daarnaast ook het gevoel dat ze je wel echt wil helpen.

Dit programma heeft ons meer structuur en overzicht gebracht waardoor we efficiënter werken. We krijgen zelfs van onze medewerkers te horen dat er nu meer rust bij ons zit, hoe mooi is dat."

Schermafbeelding 2023-08-16 om 08.14.55
Adri Stam
DIRECTEUR SCENERY BEAUTY

"Sandhya combineert het zakelijke met het menselijke. Het zakelijke deel kan je bij veel mensen halen. Dat is een stukje expertise. Maar het juiste gevoel bij een coach is belangrijk. Dit gaat niet alleen over de zaak maar ook over mij en de relatie met mijn gezin. Ik wilde me geen nummer voelen maar iemand hebben die naast ons kwam staan. Daarom heb ik gekozen voor Sandhya omdat ze exclusief werkt.

De reden dat we zijn gestart met dit programma is vanwege onze onderlinge communicatie. We kregen de samenwerking niet helemaal goed omdat we best verschillen van elkaar. We wilden werken met meer structuur en elkaar meer aanvullen. Daarnaast wilden we ook heel erg 'aan' het bedrijf werken, maar werden we eigenlijk opgeslokt door het werken 'in' het bedrijf.

Door de testen heb ik ingezien dat je eigenlijk iets structureel moet veranderen om naar een hoger level te groeien. Zodat jouw lichaam dat ook kan bijbenen zonder al te veel stress. Dat was nog wel lastig in het begin. Je hebt jezelf al heel lang een bepaalde levensgewoonte aangeleerd en die moet je gaan doorbreken. Dat is best intensief maar levert je ook iets op. Ik vond het ook confronterend dat ik twee denkstijlen heb die elkaar eigenlijk tegenspreken.

Nu begrijp ik dat ik het gevoel had dat ik elke keer moest kiezen en dat ik het eigenlijk daarom juist nooit deed. Lastig, maar dat verklaart mijn oude gedrag dus wel. Éen van de belangrijkste inzichten was dat we gewoon meer moeten structureren. Dat we meer moeten bouwen aan processen en systemen om structuur te krijgen.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet dus jouw dagelijkse routine gaan aanpassen en blijven volgen. Tijdens het programma wordt er benadrukt dat je eigenlijk een stip op de horizon moet blijven vasthouden. Ook al zit je nu in een fase waarbij het minder makkelijk gaat.

De ondersteuning die ik van Sandhya krijg vind ik heel waardevol. Zij is een externe die onafhankelijk met me meekijkt en mijn gedachten en gevoel soms bevestigt over bepaalde situaties. Voorheen vonden mijn partner en ik het soms toch lastig om goed samen te werken en doelstellingen te halen. We hadden niet echt problemen met elkaar, maar zijn zo verschillend dat we toch meer ons eigen ding gingen doen.

Doordat we nu echt meer met elkaar samenwerken, hebben we ook meer inzicht in wat de ander doet. Voorheen overlegden we tussen neus en lippen door maar niet gestructureerd. Vaak was dat wanneer er een moment was dat we samen weg gingen. Dan kwamen we eigenlijk pas toe aan overleggen, maar heel sporadisch.

We maakten er overdag ook geen tijd voor omdat we gewoon in de werkmodus zaten en daar gewoon in bleven hangen. Het gevolg hiervan was ook dat we in de relatie een beetje langs elkaar heen gingen leven. Door onze maandelijkse MT-overleggen met Sandhya hebben we nu structuur. We weten ook meer wie er wat doet, of we taken niet afkrijgen en waar dit door komt.

Er zijn nu ook 2 of 3 speerpunten per kwartaal en niet meer. We zijn ook meer gaan kijken naar de lange termijn doelstellingen in plaats van te blijven hangen in de dagelijkse werkzaamheden. Het is heel prettig om samen met Sandhya te kijken welke richting we opgaan, wat we gaan doen, wat we wanneer gaan doen, hoe we dat gaan doen en hoe we op zaken vooruit kunnen lopen?

Onze onderlinge samenwerking is wel verbeterd alleen we hebben nog wel een bepaalde slag te slaan. Sommige gedragingen zijn nu eenmaal de aard van het beestje en dat heb je niet zomaar veranderd. Sandhya is altijd open en eerlijk en benadert je ook altijd persoonlijk wat ik heel erg positief vind.

Ze is aan de ene kant heel zakelijk, formeel en gestructureerd. Aan de andere kant laat ze ook haar menselijke kant zien waardoor het eigenlijk een hele prettige samenwerking is. Ik denk daarnaast dat heel veel ondernemers bang zijn voor de spirituele kant. Maar ik denk dat je het juist nodig hebt om een bepaalde focus en mindset te krijgen om ergens naartoe te gaan. Dat vind ik juist krachtig in wat ze doet. 

We doen nu even een stapje terug om dadelijk weer een paar stappen vooruit te kunnen maken. Ik zou dit programma zeker aanraden. Ik denk namelijk dat niemand de top bereikt zonder goeie coach of trainer naast zich, die continu de spiegel voorhoudt en toch op een andere manier naar dingen kijkt waardoor je meer gaat opschalen.

Het is namelijk lastig om de hele tijd het vuur te blijven behouden en daar nieuwe inzichten in te blijven zien. Ik denk dat heel veel eigenaren en businesscoaches meer focussen op de verbetering van de bedrijfsvoering. Maar je moet eigenlijk eerst de mens verbeteren omdat daar de verandering vandaan komt. Daarom vind ik de directieteam accelerator heel waardevol.”

PROGRAMMA DIRECTIETEAM ACCELERATOR

Een groeiprogramma bomvol waarde

De afgelopen jaren hebben we meerdere directieteams gecoacht naar een hecht en effectief team die sneller resultaten halen met de Meesterlijk Leiderschap Methode.

Bij de Directieteam Accelerator geloven we in het ontgrendelen van de volledige potentie van jullie directieteam. Ons zorgvuldig samengestelde programma biedt daarom een schat aan waardevolle voordelen verspreid over een periode van zes maanden om jullie team naar nieuwe hoogten te stuwen.

Wat kun je verwachten

 • Maandelijkse Bijeenkomsten op Locatie

  Zes maanden lang komen we maandelijks bijeen voor inspirerende en verrijkende sessies van 2 tot 3 uur op locatie. Zodat jullie uit de waan van de dag blijven werken aan de gezamenlijke doelstellingen.

 • 1 Power-UP Kickoffdag

  We starten met een krachtige Kickoffdag op locatie waar we jullie leiderschapsblauwdruk creëren. Dit omvat een teamprofiel bestaande uit een drijfverentest en breinstijlentest. Om inzicht te krijgen in de stimulerende en stagnerende dynamieken van jullie team. Ook worden op deze dag de bedrijfsdoelstellingen besproken waar jullie de komende zes maanden individueel en gezamenlijk aan gaan werken.

 • Teamversterkende ervaringen

  We organiseren unieke teambijeenkomsten. Zoals paardencoaching of kickbokssessies om de teamcohesie te vergroten en krachtige leiderschapstriggers te ontdekken. Hierdoor vormen jullie een hechter en effectiever team die gezamenlijk sneller doelstellingen haalt.

 • Doelgerichte Monitoring

  We zorgen voor opvolging en monitoring van de gemaakte afspraken om ervoor te zorgen dat jullie doelstellingen worden behaald. De monitoring is minimaal 1 x per week en heeft daarnaast geen vast stramien maar vindt plaats wanneer dit nodig is.

 • Krachtige emotionele triggers

  Ontdek de krachtige triggers van emoties: zowel bij jezelf als bij collega's. Dit helpt je om effectiever met elkaar te communiceren en meer dingen naar elkaar uit te spreken wat ten gunste is van de zakelijke doelstellingen.

 • Drijfveren en denkstijlen

  Krijg diepgaand inzicht in de persoonlijke drijfveren en denkstijlen van jezelf en jou teamleden. Begrijp hoe deze van invloed zijn op jouw eigen gedrag en die van hen. Zo creëer je meer begrip en gelijkwaardigheid naar elkaar toe. 

 • Concrete individuele en gezamenlijke doelstellingen

  We starten met een nulmeting en stellen concrete businessdoelstellingen voor de komende zes maanden vast. Zodoende is het voor iedereen helder welke focuspunten nodig zijn om de doelstellingen daadwerkelijk te realiseren.

4 exceptionele Bonussen

 • Sparringgesprekken ter waarde van € 1.000

  Elke deelnemer krijgt gedurende het programma 2 x 2 uur durende sparringgesprekken voor persoonlijke groei en ontwikkeling

 • Masterclass onderhandelen ter waarde van € 497

  In deze online masterclass met 3 modules en 7 lessen ontdek je hoe je met de beste strategieën onderhandelt en er met de mooiste deals vandoor gaat

 • Training excellent leiderschap & change ter waarde van € 597

  In deze 3-delige online training ontdek je wat de meest gemaakte fouten zijn op het gebied van leiding geven en beïnvloeden. Inclusief een canvas waarmee je jouw team effectief aanstuurt 

 • Stressscan: persoonlijke analyse en advies ter waarde van € 227

  Elke deelnemer krijgt een persoonlijke stressscan inclusief stressanalyse en -advies. Om werkgerelateerde stress effectief te beheren en een goede werk-privébalans te realiseren

Investering in Succes

Normaliter is de investering voor de Directieteam Accelerator € 10.000 per persoon voor 6 maanden en € 2.321 voor alle bovenstaande bonussen. Maar omdat de onderdelen van de bonussen goed samen gaat met de Directieteam Accelerator worden ze samen aangeboden. Nu tijdelijk voor € 7.500 per persoon i.p.v. € 12.321

Met deze investering voorkom je:

 • Gederfde inkomsten door inefficiënt werken

 • Uitval van teamleden als gevolg van te veel stress of psychische overbelasting

 • Faalkosten door gebrekkige afstemming

 • Verloop binnen jullie directieteam

 • Potentiële mediation- of juridische kosten in conflictsituaties

Wil je in 2024 direct vlammen dan is het raadzaam om jullie businessdoelstellingen in 2023 op te stellen. Zo loop je 1-0 voor op andere bedrijven die pas in Q1 2024 plannen maken welke later in het jaar worden geïmplementeerd.​

Voor 2023 zijn er slechts 3 plekken beschikbaar om de directieteam accelerator op te starten voor 2024. Denk dus niet te lang na en plan een directie call. VOL = VOL

Dit is btw geen marketingtruc. Ik deel als kenniswerker 1:1 al mijn expertise in dit programma. Omdat ik sta voor kwaliteit en niet voor kwantiteit zijn de plekken om die reden beperkt beschikbaar. 

Schermafbeelding 2023-08-16 om 08.16.28
Bernard Zuidgeest
DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Meer aandacht geven aan elkaar en onze medewerkers dat heeft Sandhya ons wel bijgebracht. Toen het traject begon was ik best kritisch maar ze is geschikt om dit werk te doen omdat ze ook kritisch was naar ons toe maar met hart voor onze zaak! De leiderschapsblauwdruk met de testen gaf ons meer inzichten in elkaars drijfveren en denkstijlen.

Je gaat hierdoor efficiënter met dingen om omdat je beter weet wat de sterke en minder sterke kanten van een persoon zijn. Ook kreeg ik het inzicht hoe anderen mij zagen waardoor ik me af ging vragen of ik te scherp was of te veel op de voorgrond trad.

Het is eigenlijk iets wat je wil, maar eigenlijk ook weer niet, omdat dan vaak van je wordt verwacht dat je de knoop doorhakt. De laatste maanden hield ik me meer op de achtergrond en toen kwamen de oplossingen uit een andere hoek. Zo creëer je ook wat ruimte voor jezelf. Je hoeft dan niet altijd zo alert te zijn want je legt het bij de anderen neer.

Er is nu een podium gecreëerd waar anderen meer kunnen zeggen. Ik merk ook dat mensen me nu meer tegengas geven en dat vind ik eigenlijk wel heel fijn. Een meerwaarde van dit programma is dat we HR nu meenemen in ons overleg.

Dit was geen standaard onderdeel van ons overleg. Terwijl het eigenlijk een heel belangrijk onderdeel is wat heel veel raakvlakken heeft met de dagelijkse gang van zaken. Uiteindelijk komt het toch iedere keer weer neer op de medewerkers die jouw organisatie dragen.

Als je medewerkers goed werken en plezier hebben, krijg je er zelf ook energie van. Het stond niet standaard op onze agenda. We waren als directie gewoon heel hard aan het werk met z’n drieën.

Sandhya is duidelijk, scherp, eerlijk en vertelt je hoe ze dingen ziet. Ze luistert ook altijd goed en geeft daarna haar mening maar dringt deze zeker niet op. Ze geeft je de gelegenheid om te reageren maar dat hoeft niet meteen. Het is dus niet dwingend en je hebt zelf de keuze om er iets mee te doen. Dat vind ik heel erg prettig want op deze manier zet ze me aan het denken zonder dat ik de weerstand inga.

Je voelt dat ze respect voor je heeft waardoor het prettig is om met haar te werken. Deze manier van werken is haar kracht. We zijn allemaal harde werkers. Maar juist dat stukje om even bij jezelf stil te staan wat positief is voor jouw bedrijf zodat je efficiënter werkt, dat is wat Sandhya perfect doet."

Schermafbeelding 2023-08-16 om 08.16.53
Robin van der Knaap
DIRECTEUR TOGETHER2GROW

"Ik denk dat we voorheen niet het maximale eruit haalden omdat we met elkaar toch snel de inhoud in gingen. Door het assessment en de stressscan leer je toch meer over de achtergrond van jezelf en de ander. Zo kun je eigenlijk iedereen in zijn kracht zetten wat weer efficiency oplevert voor het bedrijf i.p.v. tijd te verspillen.

De testen hebben ons echt inzicht gegeven en ons geholpen om met elkaar te groeien. Normaal ben je helemaal niet bezig met deze materie want je bent bezig met de dagelijkse gang van zaken. Je kan niet overal goed in zijn en dan moet je teamleden om je heen verzamelen die jou verder kunnen helpen.

We gaan nu naast de inhoud ook meer gevoelsmatig met elkaar om. Ik weet nu bijvoorbeeld dat de ene persoon direct is en weet nu waar het vandaan komt. Dit helpt me om niet meer meteen te reageren. En van de andere persoon weet ik nu 'die moet je even denktijd geven dan komt er ook meer uit’.

Ik geef anderen nu ook meer de tijd. Dat is echt een verandering voor mij want ik denk en werk heel snel en verwacht dat eigenlijk ook van de ander.

Sandhya is soms erg direct maar dat vind ik wel prettig. Je weet wat je aan haar hebt en ze is betrouwbaar. Ze heeft het hart op de goede plek en echt het beste met iemand voor. Ook kijkt ze niet alleen wat er goed is voor de directie, maar ook in het belang van je medewerkers. Iemand die van buiten komt heeft toch een andere blik en soms ben je na een lange tijd zelf bedrijfsblind geworden. 

Ze was het niet altijd met ons eens, maar bleef altijd respectvol. Soms spraken we dat niet gelijk uit. Maar een week later belden we dan met elkaar en bespraken we toch regelmatig haar adviezen. Ik denk toch dat wij er stiekem best wel eens wat mee gedaan hebben.

Sandhya neemt ook zo veel expertise en kennis mee. Ook al zaten we toentertijd waarschijnlijk nee te roepen. We zijn natuurlijk wel hele eigenwijze ondernemers en soms moeten dingen even landen. Door de gezamenlijke MT’s is er meer structuur en hebben we een stok achter de deur.

Maar de grootste toegevoegde waarde, vind ik dat we nu echt meer als 1 team samenwerken en niet meer alleen als individu per locatie. Dat vind ik wel een grote winst. Met de directieteam accelerator wordt je weer wakker geschud en wordt de spiegel voorgehouden.

Ik vind dat je als directielid best wel in een hokje kan zitten en met je ding bezig kan zijn. Maar met dit programma ben je ook bezig met jouw onderneming om die over 10 jaar nog goed rendabel te hebben en dat iedereen het ook naar zijn zin heeft."

FAQ'S

Door mijn coachingsvaardigheden en bedrijfskundige achtergrond heb ik de deskundigheid om snel diepgaande analyses te verrichten van teamdynamiek binnen een zakelijke context.
 
Mijn topkwaliteit is om snel te doorgronden wat zich achter de façades afspeelt.
 
Deze kwaliteit omvat het interpreteren van lichaamstaal, het waarnemen van de ademhaling en het identificeren van belemmerende overtuigingen en kansen tijdens een willekeurig dialoog van een paar minuten.
 
Met deze unieke kwaliteit raak ik in één sessie direct de kern waar anderen soms weken over doen of niet eens bij kunnen.
 

Consultants opereren doorgaans binnen een theoretisch raamwerk dat gestoeld is op een businessmodel. Ze kunnen echter verstrikt raken in de dominante invloed van hun opdrachtgevers. Aangezien het omgaan met eigenzinnige leiders aanzienlijk verder gaat dan louter de uitvoering van veranderingsmodellen en projectplannen. Daarnaast kunnen mannelijke directieleden vanuit de onderstroom onbewust de competitie aangaan met een mannelijke consultant.

Simpel gezegd: wie geen geschoolde coach is loopt de kans om in projectie te gaan met de opdrachtgever.

(zie het antwoord bij FAQ 1 wat wel nodig is voor duurzame verandering)

Teamcoaches zijn doorgaans bekwaam in het waarnemen van de aanwezige dynamiek binnen een directieteam die zich aan het blote oog onttrekken. De focus ligt op het faciliteren van de teamontwikkeling. Zonder bedrijfskundige achtergrond  kan het lastig zijn een directieteam te ontwikkelen binnen de juiste organisatiecontext. 

(zie het antwoord bij FAQ 1 wat wel nodig is voor duurzame verandering)

 
Suits & Soul staat voor duurzame verandering en biedt exclusieve begeleiding aan directieteams en executives. Wij zetten ons volledig in voor een leiderschapsprogramma van zes maanden en vermijden uurtje-factuurtje om mislukte projecten te voorkomen.
 
 
zie het antwoord hierboven bij FAQ 2 'directieteam accelerator of consultant'

Blijf dan vooral doen wat je doet, dan krijg je wat je hebt gekregen. Als dat voor jullie werkt: prima go for it!

De eerste vraag die nieuwe klanten vaak aan mij stellen is of ik ze 'aan kan'. Ik snap die vraag heel goed. Een eigengereide leider volgt veelal zijn of haar eigen pad en denkt vaak ook dat ze het beter weten. Ik geef ze geen ongelijk. Want vaak is dat ook zo. Alleen goed kunnen besturen of ondernemen is niet hetzelfde als goed kunnen samenwerken.

Daarnaast: ieder zijn vak en dit is één van mijn topkwaliteiten. Dus als je streeft naar het ontwikkelen van een goed presterend team dat effectief samenwerkt en ondanks hun verschillen de hoogste kwaliteit en prestatie leveren. Dan nodig ik je van harte uit om een directiecall in te plannen.

Jazeker! Na 23 jaar expertise ben ik volledig overtuigd van de effectiviteit van onze methode "Meesterlijk Leiderschap: in 3 dimensies naar succes". Daarom hanteren we een niet-goed-geld-terug garantie.

Indien je na de Power-Up kickoff dag niet tevreden bent over onze dienstverlening ontvang je een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag.

IMG_0747 copy

Over de Topcoach Sandhya

Passie voor Leiderschap

Ik heb mezelf de afgelopen jaren 15 gespecialiseerd in het excelleren van sterke leiders en het ontwikkelen van hun organisaties.

Jarenlange Ervaring

Met mijn authentieke werkwijze en bedrijfskundige achtergrond heb ik meerdere directieteams uit impasses geholpen. Als coach heb ik een bewezen staat van dienst en behoor ik tot de Top 0,6% van gecertificeerde NOBCO/EMCC coaches in Nederland.

Meesterlijk Leiderschap Methode

Op basis van verschillende modellen en theorieën die ik grondig heb bestudeerd, heb ik de unieke Meesterlijk Leiderschap Methode ontwikkeld. Deze methode heeft de afgelopen jaren aanzienlijk succes opgeleverd voor onze klanten.

Maatwerk

Elk directieteam is uniek. Of het nu om een familiebedrijf, een MKB-bedrijf of Corporate gaat. Daarom is mijn aanpak altijd perfect op maat. De basis van de directieteam accelerator is het benutten van onderlinge verschillen en het bouwen aan gelijkwaardigheid. Om samen efficiënt en effectief jullie organisatie te besturen.

Een solide structuur zorgt voor de acceleratie!

Wat krijg je bij de directieteam Accelerator

 • 6 maandelijkse Bijeenkomsten op Locatie

  zodat jullie blijven werken aan de gezamenlijke doelstellingen

 • 1 Power-UP Kickoffdag

  met leiderschapsblauwdruk & businessdoelstellingen voor 6 maanden

 • Teamversterkende ervaringen

  waardoor jullie een hecht & effectiever team worden die gezamenlijk sneller doelstellingen halen

 • Doelgerichte Monitoring

  minimaal 1 x per week en meer wanneer dit nodig is

 • Inzicht in krachtige emoties

  om effectiever met elkaar te communiceren wat gunstig is voor de zakelijke doelstellingen

 • Drijfveren en denkstijlen

  zodat je vanuit gelijkwaardigheid samen meer kunt excelleren

 • Concrete individuele en gezamenlijke doelstellingen

  met focuspunten om de doelstellingen daadwerkelijk te realiseren

4 exceptionele bonussen

 • Sparringesprekken ter waarde van € 1.000

  elke deelnemer krijgt gedurende het programma 2 x 2 uur durende sparringgesprekken voor persoonlijke groei en ontwikkeling

 • Masterclass onderhandelen ter waarde van € 497

  in deze online masterclass met 3 modules en 7 lessen ontdek je hoe je met de beste strategieën onderhandelt en er met de mooiste deals vandoor gaat

 • Training excellent leiderschap & change ter waarde van € 597

  ontdek in deze 3-delige online training de meest gemaakte fouten op het gebied van leiding geven & beïnvloeden

 • Stressscan: persoonlijke analyse en advies ter waarde van € 227

  Elke deelnemer krijgt een stressscan inclusief stressanalyse en -advies. Voor een goede werk-privébalans en vermindering van werkgerelateerde stress  

Investering

Normaliter is de investering voor de Directieteam Accelerator € 10.000 per persoon voor 6 maanden en € 2.321 voor alle bovenstaande bonussen. Maar omdat de onderdelen van de bonussen goed samen gaat met de Directieteam Accelerator worden ze samen aangeboden. Nu tijdelijk voor € 7.500 per persoon i.p.v. € 12.321 

Met deze investering voorkom je:

 • Gederfde inkomsten door inefficiënt werken

 • Uitval van teamleden als gevolg van te veel stress of psychische overbelasting

 • Faalkosten door gebrekkige afstemming

 • Verloop binnen jullie directieteam

 • Potentiële mediation- of juridische kosten in conflictsituaties

Ben je klaar voor Meer Structuur en een flinke dosis resultaten

Waarom zou je dan nog wachten? Reserveer nu meteen een directiecall om over 6 maanden aanzienlijke vooruitgang te hebben geboekt.

Wil je in 2024 direct vlammen dan is het raadzaam om jullie businessdoelstellingen in 2023 op te stellen. Zo loop je 1-0 voor op andere bedrijven die pas in Q1 2024 plannen maken welke later in het jaar worden geïmplementeerd.​

Voor 2023 zijn er slechts 3 plekken beschikbaar om de directieteam accelerator op te starten voor 2024. Denk dus niet te lang na en plan een directie call. VOL = VOL

Dit is btw geen marketingtruc. Ik deel als kenniswerker 1:1 al mijn expertise in dit programma. Omdat ik sta voor kwaliteit en niet voor kwantiteit zijn de plekken om die reden beperkt beschikbaar.