Shape UP: leiderschap- & businessprogramma

Die twijfels & onzekerheden, don't let them stop you anymore.

Hoe vaak heb jij die next big step al uitgesteld omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt.

shape up: LEIDERSCHAP- & BUSINESSPROGRAMMA

Die twijfels & onzekerheden, don't let them stop you anymore.

Hoe vaak heb jij die next big step al uitgesteld omdat jouw innerlijke saboteurs het overnemen. Werk met mij en dit stopt.

VANAF NU KRACHTIGE KEUZES MAKEN IN JOUW LEVEN & BUSINESS

Ik weet dat je als eigenaar van een eenmanszaak op zoek bent naar methoden en technieken om vooruit te komen. Omdat je ontevreden bent met de plaats waar je nu staat in je leven en in jouw business.

Omdat jij jezelf en jouw dierbaren zoveel meer wilt geven dan die dagelijkse stress en die never ending uren achter je laptop. Bij de ondernemers die met mij samenwerken stopt dit en maken ze krachtige en strategische keuzes in hun leven & business.

Schermafbeelding 2023-04-05 om 05.10.38

JIJ WILT DE WERELD ALLEEN MAAR MOOIER MAKEN

Heb je het gevoel dat jouw perfectionisme of pleasegedrag je teveel onnodige tijd en energie kosten? Dat het niet opschiet omdat je telkens weer tegen dezelfde blokkades en innerlijke saboteurs oploopt omdat je het lastig vindt om zakelijke confrontaties aan te gaan.

Misschien baal je van jezelf dat je de afgelopen jaren stappen hebt gemaakt maar dit niet in de buurt komt van wat je graag in winst terug wilt zien. Ik begrijp dat je er ook wilt zijn voor jouw dierbaren en alles perfect geregeld wilt hebben.

Ik heb hetzelfde pad bewandeld, maar weet dat je het ook anders kunt doen. Niet met die programma’s waar je online het wiel moet uitvinden of in een groep jouw hele hebben en houwen moet blootgeven. Ik snap het heel goed als je daar geen zin in hebt. 

Ik weet dat je super ambitieus bent en dat brandende verlangen in je hebt, maar het op de een of andere manier niet voor elkaar krijgt om een winstgevende onderneming op te bouwen en je niet vrij kunt voelen omdat je nog blokkades op te lossen hebt en het te druk is in jouw hoofd

HET KAN OOK ANDERS MET HET PROGRAMMA SHAPE UP

ZO KAN JOUW LEVEN ERUIT ZIEN

Stel je eens voor dat over 6 maanden vanaf nu jouw leven en business in flow is. Je start je dag met een gelukkig gevoel, kijkt in jouw agenda en bent tevreden met wat je ziet. Je bent blij met je dag want je hebt genoeg tijd voor jezelf, jouw dierbaren en jouw business. Je kunt met zelfvertrouwen beslissingen nemen en hebt meer focus op de groei van jouw business wat nu ècht belangrijk is.

Meningen van anderen hoor je wel maar raken je minder. Je hebt geen schuldgevoel meer waneer je confrontaties aangaat. Jouw doel is helder en je gelooft zo in jezelf dat jij alleen maar de juiste dingen doet. Hierdoor stagneer je minder en heb je een hogere productiviteit. Ik gun jou die rust in jouw hoofd en heb als geaccrediteerd coach de vaardigheden om jou te laten transformeren waardoor jij met een heldere communicatiestijl werkt aan een winstgevende onderneming. The Sky is de limit! 

Ik loop met je mee, we doen dit samen!

We gaan samen aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen en de invloed die deze hebben op jouw business. Met de stemmetjes in je hoofd die jou regelmatig stagneren. Met meer zelfvertrouwen beslissingen kunnen nemen dat is waar ik voor sta. Ik geef je die boost die je nodig hebt als je stil staat en als je met mij samenwerkt krijgen die saboteurs geen kans meer. Ik laat je zien wat je over het hoofd ziet. Ik zorg ervoor dat jij jezelf niet tekort doet en dat je voor jouw waarde gaat staan

In 6 maanden ben je klaar om met:

 • meer zelfvertrouwen jouw aanbod in de markt te zetten

 • positievere gedachten jouw doelen te laten slagen

 • focus en structuur jouw ideëen in de tijd te implementeren

 • meer energie dagelijks jouw bedrijf te runnen

 • bovenstaande acties jouw winst te verhogen

 • Ik neem je in 6 maanden mee naar jouw nieuwe werkelijkheid. Met praktische stappen en coaching on the job gaan wij samen jouw leven en business herinrichten zodat jij tevreden bent over jouw tijdsverdeling, focus hebt en trots bent op jouw resultaten! 

Schermafbeelding 2022-09-21 om 22.45.57
Renate Boere
EIGENAAR FLASHBACKFOTOGRAFIE

"Ik wilde zakelijk en persoonlijk sterker worden op een manier die bij mij past. Het traject is heel waardevol omdat Sandhya spiegelt en als een neutraal klankbord de verschillende opties laat zien, waardoor keuzes helderder worden. Ik merk dat ik bepaalde knopen nu eerder doorhak en hierdoor alles meer stroomt. 

Het verhoogt mijn creativiteit maar ook het plezier in wat ik doe. Een grote meerwaarde is dat ik met Sandhya vaak snel en goed even kan sparren zodat ik weer door kan.

Ik waardeer het enorm dat ze altijd tijd voor me maakt en ook dat ze me mijn keuzes laat maken. Ik merk nu vooral rust (een helder hoofd) maar ook dat het voor mij nu O.K. voelt om regie te nemen. Er is al zoveel in gang gezet. Zowel privé als zakelijk merk ik dat ik zelf dingen in actie zet. Het is een investering en daarom hou ik mezelf verantwoordelijk, maar eerlijk: de tijd en energie die Sandhya in haar klanten steekt is enorm waardevol. Ze heeft oprecht passie voor wat ze doet en met wie ze werkt. Daarnaast krijg je toegang tot al haar ervaring en kennis van zaken. Ze gebruikt meerdere technieken om haar klanten verder op weg te helpen. Ik kijk enorm uit naar mijn groei in 2023!"

PHOTO-2022-05-10-18-44-30 2
Pratina Kalika-Gayadien
EIGENAAR MAYUR CONSULTANCY

"Ik was op een plateau van constante beland in mijn vak en mezelf voorbij aan het lopen. Als jij jouw leven, je business, je way of working aan wilt pakken moet je verder dan wat jij zelf al denkt te weten. En dat is even spannend.  Sandhya heeft een prachtig programma voor mij gemaakt en mijn verwachtingen overtroffen!

Ik geef de coaching van Sandhya een 10/10. Ben supertevreden met het proces, huiswerk, intervisie, reflectie en worksessions!

Ik ben meer gaan vertrouwen op mezelf en weet waar ik en mijn bedrijf voor staan en welke verdienmodellen er zijn. Sandhya is een fantastisch mens, een pittige tante die doet waarvoor ze is aangesteld. No nonsense, eerlijk en een positief ingestelde ziel! Precies wat je nodig hebt als je denkt dat je het zelf allemaal al geschefft hebt. Ik heb meer met mijn gevoel leren werken en minder als een robot. Zakelijk durf ik nu ook meer. Het programma heeft mij in a good way tijd gekost. Ik besteedde mijn tijd meer aan anderen dan mijzelf en mijn business. Na maanden heb ik weer ruimte in mijn hoofd en agenda. Suits & Soul: because even the strongest soldiers need guidance and direction."

IMG_2001
Margery Carron
EIGENAAR PROMES FINANCE & CONSULTANCY

“Ons kennismakingsgesprek was voor mij doorslaggevend. Het was geen standaard verkoopgesprek met heel veel beloften, maar een open en eerlijk gesprek. In de 6 maanden daarna met Sandhya als leiderschapscoach & businessmentor heb ik hele andere inzichten gekregen over mijzelf: privé & zakelijk. 

Met eenvoudige methodes maar met topresultaten. Sandhya coachte boven verwachting en wist precies wat nodig was om mij naar de next level te krijgen. Ze zegt dingen waar het op staat - Maar dat had ik echt nodig.

Ik zei altijd dat ik ervoor ging. Alleen bij mij waren het woorden maar geen daden. Na 3 maanden waren mijn woorden daden. Sandhya heeft mij over de lijn geholpen. Om er voor mij te zijn, me accountable te houden om te juiste stappen te zetten en me uit mijn comfortzone te halen. Het traject is echt elke € waard. Met haar persoonlijke aandacht en (business) advies bereik je heel veel in 6 maanden. Ik ben heel dankbaar dat ik het traject hebt gevolgd. De inzichten zijn voor lifetime toepasbaar. Ik zit al op mijn Next level en heb voor een jaar bij haar verlengd. Sandhya is echt een one of a kind coach powerlady!”

foto cor
Cor van Ruijven
EIGENAAR CVR VISIE

"Ik had veel moeite om berichten en video’s van mijzelf te maken en deze te plaatsen op social media en Ik wist niet goed hoe ik meer klanten kon krijgen. Het leiderschap- en businessprogramma had voor mij meer waarde als andere trainingen, omdat ik een praktische structuur van werken aangereikt kreeg  

 en het veel onderdelen van mijn bedrijfsvoering omvatte.Door de coaching van Sandhya weet ik welke stappen ik moet nemen om meer klanten te krijgen en ben ik me bewuster van mijn valkuilen. 

Ik heb het inzicht gekregen in mijn beperkende overtuigingen. Nu heb ik er meer vertrouwen in en ga ik er mee door. Ook heb ik geleerd hoe ik verkoopgesprekken voer. Ik had een prettige samenwerking met Sandhya. Ze heeft mij een goede structuur van werken aangereikt, waardoor ik na afloop van het programma zelfstandig verder kon ondernemen. Sandhya is door haar ondernemerschap en haar inlevingsvermogen de juiste coach en trainer om als ondernemer de stap naar next level te maken. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd om meer te genieten van het proces naar mijn doel toe. Op zakelijk vlak heb ik geleerd om door te pakken, zodat ik mijn doelen ga bereiken."

Schermafbeelding 2023-03-04 om 07.07.44
Tabitha van der Velde
EIGENAAR NATUURLIJK SAMEN KINDERCOACHING

"Sandhya was mijn eerste keuze vanaf het begin dat ik op zoek ging naar een coach. Tijdens de intake voelde ik al dat zij mij verder kon helpen.  Je drijfveren kennen en belemmerende overtuigingen aankijken is heel confronterend maar noodzakelijk om met succes te kunnen ondernemen.

Sandhya krijgt mijn maskers wèl af en laat me de diepere lagen van mezelf zien en voelen. Buiten een deskundige coach is Sandhya heel betrokken, toegankelijk en staat ze altijd voor me klaar. Dingen aannemen van een ander als je het liefste zelf alles wil controleren, mij niet gezien.

Ze prikt er doorheen, stelt de juiste vragen en laat me inzien waarom ik op een bepaalde wijze handel, maar vooral dat het ook anders kan. Sandhya pampert niet, integendeel. Als je kiest voor een programma bij haar krijg je een liefdevolle stok achter de deur die je nodig hebt om jouw doelen te gaan bereiken. Feedback waar je meteen mee aan de slag kunt. De investering is het in tijd en geld nu al waard. Na 3 maanden durf ik al naar binnen te kijken, heb ik mijn dagelijkse routine aangepast en is het een wereld van verschil. Mijn visie wordt voelbaar en ik zie dat mijn leiderschap anderen inspireert."

bianca 2022
Bianca van der Voort
EIGENAAR HORSEBUDDY

“Ik ben in 2019 een leiderschap- en businesscoachingtraject bij Sandhya gestart omdat ze open en oprecht is en verstand van zaken heeft. Dat traject heeft mij & mijn bedrijf sinds 2019 een megaontwikkeling bezorgd en ik wil méér! Ik heb tot 2024 verlengd omdat Sandhya me scherp houdt en aan zet! 

In eerste instantie twijfelde ik om bij Sandhya een coachtraject af te nemen omdat ik de investering pittig vond. Ik wist ook niet of zij de juiste coach voor mij was,  er zijn meer coaches die programma’s aanbieden en hoe ‘koos’ ik de juiste. Ook de vraag of het mij ging opleveren wat ik voor ogen had. Toch heb ik de stap genomen en Sandhya heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind haar betrokkenheid fijn, ze is lekker duidelijk en daar hou ik van.

De samenwerking met Sandhya is waanzinnig! Super hoe we echt heel regelmatig contact hebben, zowel via telefoon als even meekijken naar mijn nieuwsbrieven of mijn programma. Haar directe manier van coachen waardeer ik en ook hoe ze mij weer met twee benen op de grond krijgt als ik zelf te hard van stapel loop. Mijn mindset (positief) veranderd en kan ik mezelf steeds meer en meer laten ‘zien’. Op persoonlijk vlak merk ik dat ik meer eigen tijd heb en minder ‘zorgen’ of ‘verantwoordelijkheid neem’ voor anderen. Sandhya laat je echt groeien en houdt je op een fijne manier een spiegel voor!"

aartie ramautarsing
Aartie Ramautarsing
EIGENAAR AARTIE'S MARKETINGSTRATEGIE & ADVIES

Ik heb lang getwijfeld voordat ik investeerde in een goed leiderschapsprogramma maar het moment dat Sandhya op mijn pad kwam wist ik dat dit het traject was wat mij ging helpen. Ik moest alleen accepteren dat ik het zelf niet alleen kon.

Toch koos ik ervoor omdat ik beperkende overtuigingen had die ik niet zelfstandig kon oplossen. In het programma kwam ik mezelf onwijs tegen waardoor ik mezelf beter ben gaan begrijpen en mijn ‘peoplepleaser’-eigenschap nu beter kan loslaat. Dit komt privé- als zakelijke goed tot uiting. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf niet meer in de weg zit, weer weet wie ik ben en waarvoor ik hier ben.

Het heeft een positieve impact op mijn leven. Ik herken nu sneller stagnerende gedachten en raak minder gefrustreerd omdat ik weet dat ikzelf in charge ben. De samenwerking met Sandhya is er een om te koesteren: ze is no-nonsense, to the point en meelevend. Tilt je naar een hoger niveau en neemt je aan de hand mee in het proces. Spreekt je toe wanneer nodig, maar weet ook precies de juiste dingen te zeggen wanneer het tegenzit. Sandhya geeft je inzichten en confronteert je met jouw gewoontes. Ik heb nu intern veel meer rust en mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen waardoor ik meer voor mezelf durf te staan.”

sandhya

WIE IS JOUW MENTOR?

Jarenlang heb ik keihard gewerkt en alle ballen in de lucht gehouden. Nu ontwikkel ik programma's om ondernemers en CEO's beter te laten performen. De afgelopen 20+ jaar heb ik bij Corporates & MKB-bedrijven de best werkende strategieën geleerd. 

Ik geloof er heilig in dat ondernemers een oerkracht hebben, ben niet blijven hangen op het niveau van een bedrijfje en mijn klanten ook niet.

Ik heb een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd. Van de 105.000 coaches in NL zijn er < 0,6% geaccrediteerd door een onafhankelijke beroepsorganisatie (NOBCO/EMCC) waarvan Ik er één van ben. 

Bij mij krijg je een transformatie zodat je met meer zelfvertrouwen en werkende strategieën meer winst genereert en geen marketingblabla.

DE 3 PIJLERS VAN DE SUITS & SOUL METHODIEK

 • HET STOPPEN VAN JOUW INNERLIJKE SABOTEURS

 • EEN BUSINESSMODEL WAARMEE JE MEER WINST GENEREERT

 • ZAKELIJKE SLIMME KEUZES MAKEN DIE JE EEN GOED GEVOEL GEVEN

DIT KRIJG JE NIET BIJ MIJ:

 • Beloftes dat jij binnen 1 maand 20K of binnen 12 maanden 100K gaat omzetten

 • Gebakken lucht over easy ondernemen (dit kan namelijk pas als jij al jouw bedrijfsprocessen goed hebt ingericht)

 • De garantie op een jaarlijkse 6 of 7-figure omzet (ook dit heeft met zelfvertrouwen, salesvaardigheden en discipline te maken)

DIT KRIJG JE WEL BIJ MIJ

 • Zelfvertrouwen: want zonder zelfvertrouwen geen zichtbaarheid en al helemaal geen sales

 • Daadkracht: doordat je je bewust wordt wie jouw interne saboteurs zijn stagneer je minder waardoor je sneller stappen maakt

 • Een upgrade in jouw leiderschap zodat je met alle vezels in jouw lijf overtuigd bent van de waarde van jezelf en jouw producten of diensten en dit ook uitstraalt én communiceert

 • Vaardigheden om met de ander (zakelijk) te verbinden zodat sales gemakkelijker voor je wordt

 • Focus: doordat ik nagenoeg wekelijks 1 op 1 contact met je heb ga je jouw doelen halen en heb je een snellere executie

 • Bedrijfskundige kennis waarmee je een voorspong krijgt op marketingblabla

 • Een blauwdruk van jouw authentieke leiderschap

Sandhya Santoe (1)

"Ik ben er voor de actiontakers die kansen zien en vol zelfvertrouwen in het leven willen staan"

wat houdt het programma in

 • Meeting 1: IT'S ALL ABOUT STRATEGY offline sessie (2.5 uur)

 • Meeting 2: IT'S ALL ABOUT THE ENTREPENEUR offline sessie (2.5 uur)

 • Meeting 3: IT'S ALL ABOUT PERSONAL BRANDING offline sessie (2.5 uur)

 • Meeting 4 T/M 6: IT'S ALL ABOUT LEADERSHIP (offline sessies 1.5 uur)

 • Meetings: IT' S ALL ABOUT FOCUS: 6 calls (online sessies 30 minuten)

DEEL 1

sessie Strategie

 • Herijking diverse businessmodellen

 • Uitwerking verdienmodellen bij verschillende businessmodellen

 • Sales- & marketingstrategie

 • Marketingfunnel & Contentstrategie

Sessie STAGNATIE & VOORUITGANG

 • Scan van jouw belemmerende overtuigingen. Je kunt pas transformeren zodra je je bewust bent wat jou tegenhoudt

 • Inzichten in jouw eigen leiderschap- en communicatiestijl, de impact hiervan op jouw bedrijf en hoe je deze positief kunt inzetten waardoor je jouw business gaat versnellen

 • Mindfullness, training en verankering positieve gedachten

SESSIE PERSONAL BRANDING

 • Advies hoe je met jouw authentieke leiderschapstijl klanten binnenhaalt

 • Thema's om jouw expertstatus te upgraden

 • Werkende strategieën om effectiever te netwerken

DEEL 2

3 SESSIES LEIDERSCHAP

 • Maandelijke leiderschapssesies & interventies

 • Van beperkende naar stimulerende overtuigingen

 • Ombuigen van oude stagnerende patronen zoals pleasen en perrfectionisme

Angela Roemer EIGENAAR OPEN COLLAR
Angela Roemer
EIGENAAR OPEN COLLAR

"Ik had iemand nodig die niet bang is om mij een spiegel voor te houden, iemand die mij weet te inspireren en motiveren. De kennis die ik in korte tijd over mezelf heb opgedaan, gun ik een ieder! Sandhya is de persoon die ik op dit moment in mijn leven nodig heb. In korte tijd heb ik dingen geleerd die ik in grote groepen coaching nooit heb meegekregen!

Dit is maatwerk en vraagt vertrouwen, kwetsbaarheid, maar dan heb je ook echt wat. Door pleasegedrag te herkennen en te weten waarom ik op een bepaalde manier reageer én door de tools te leren hoe ik anders kan reageren, sta ik nog steviger in mijn schoenen. In 2 maanden heb ik al zoveel waarde gekregen, ongelofelijk. Sandhya heeft alle aandacht voor je en geeft je vertrouwen. She leads by example!  

Ik ben heel blij met de manier van coachen, de aandacht en de helderheid die Sandhya mij op dit moment weet te geven. Ik heb nu het besef dat regelmatig 'stil staan' je zoveel meer inzicht en tijd oplevert. Het aangeven van grenzen en persoonlijke wensen is hierin met 100% verbeterd. Sandhya is openhartig en een vrouw met veel kennis & levenservaring. Ze is een echte zakenvrouw waar je businesswise veel van kan leren. Ze is ook een moeder die je weet te doorgronden, netjes in de hoek weet te zetten en tegelijk ook een liefdevolle brasa (hug) geeft. 

Ik ben bewuster van de transformatie die ik wil maken om niet meer te verzuipen in teveel en inefficiënt werken. Mijn doelgroep is scherper, mijn tijdsbesteding bewuster, mijn aanbod concreter en mijn werk/privé prioriteiten helder. Ik kan mijn missie & visie echt gaan leven en mijn business laten groeien." 

IMG_5644
Arti Hannoe
EIGENAAR WITH ARTI

"Ik liep vast in mijn gedachten, bedacht wel wat ik moest doen maar deed het niet. Of liet het gewoon los omdat ik dacht: 'Het is niet goed genoeg, laat maar'. Na ons intakegesprek waren het vertrouwen en de click direct aanwezig en diep van binnen wist ik dat ik de stap moest zetten om mezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Alleen kom ik er namelijk niet. Na wat wikken en wegen heb ik de stap gezet naar een andere toekomst. Ik had op verschillende gebieden in mijn leven faalangst. Door in mijn comfortzone te bijven opereren kon ik natuurlijk niet falen. Sandhya weet heel goed wat er met mij gedurende het leiderschapstraject gebeurt, maar laat mij mezelf in alle kalmte ontwikkelen. 

Sinds een paar maanden heb ik meer vertrouwen in mezelf en heb ik mezelf beter leren kennen. De steun en niveau van de gesprekken met Sandhya zijn niet alleen gebaseerd op jouw zakelijke levensstijl maar werken ook privé door. Sandhya is professioneel, eerlijk en open! Ze begeleidt mij naar een ander leven door mij mijzelf te laten ontdekken. Een traject bij Suits & Soul is meer dan jouw tijd en geld waard. Je vindt stukken van jezelf, waar je jezelf niet eens van bewust was dat deze bestonden waardoor je gelukkiger wordt. Je kan het al, alleen Sandhya geeft je de instrumenten om patronen te doorbreken."  

nandita
Nandita Ramlakhan
EIGENAAR THE SPICED CHICKPEA

"De wijze waarop Sandhya tijdens het Leiderschap- & Businessprogramma bepaalde perspectieven aan het licht bracht, vond ik prettig en inzichtelijk. Ik heb geleerd sneller acties  te nemen in plaats van te blijven hangen in mijn hoofd. 

Mijn twijfels waren gebaseerd op het feit dat ik vond dat ik mijn bedrijf het beste ken, zelf uit een marketingwereld kom en vaak alles over-analyseer voordat ik akkoord kon gaan. Maar het is soms ook fijn om met je neus op de feiten te worden gedrukt door iemand die jouw missie snapt en ook deelt hoe en wat er belangrijk is voor jouw bedrijf. Ik heb door de coaching van Sandhya veel inzichten verkregen over mijn drijfveren en hoe deze effect hebben op het handelen in mijn bedrijf. Daarnaast hebben we mijn missie en doelgroepen verscherpt en er heldere verdien- en bedrijfsmodellen aan gekoppeld.

De samenwerking vond ik erg prettig. Sandhya is warm en ik vond haar eerlijkheidhet belangrijkste. Sandhya heeft veel kennis en ervaring en pakt problematieken vanuit een menselijke benadering aan. Ik ben me nu bewuster van mijn kracht en de dingen die mij belemmeren. Daarnaast probeer ik ook meer te genieten van de dingen die ik binnen en buiten mijn bedrijf doe. Door het samenwerken met Sandhya zet ik nu sneller de vraag uit bij bedrijven of zij bepaalde diensten en pakketten van mij willen afnemen wat ook positief effect heeft. Ik durf dit nu sneller wat mij vooruithelpt. Mijn investering heb ik inmiddels dik terugverdiend."

foto marianne
Marianne de Lange
EIGENAAR WOON & BELEEF

"Toen ik het Leiderschap- & Businessprogramma zag twijfelde ik over de prijs. Ik vroeg me af of dat het wel waard was voor een startend bedrijf. Het persoonlijke gesprek met Sandhya voelde goed en mijn twijfels verdwenen als de sneeuw voor de zon nadat ik het programma was gestart.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel dingen gedaan die ik anders misschien niet had gedurfd. Bijvoorbeeld de frequentie van mijn posts en de zichtbaarheid van mijzelf op social media. Ik vond dat heel spannend maar Sandhya gaf mij het vertrouwen dat het wel goed kwam. Het heeft mij zelfs een klantenartikel opgeleverd bij de lancering van mijn bedrijf. De samenwerking was fijn en ik moest echt aan de gang met allerlei opdrachten wat best pittig was.

Ik leerde ook nieuwe dingen over financiën en businessmodellen waardoor ik mij hier minder zorgen over maakte. Sandhya motiveerde mij wekelijks waardoor ik mijn opdrachten deed en niet verslapte. Zij is best een pittige coach maar erg betrokken, wat er voor zorgde dat ik stappen heb gezet die nodig waren om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik heb nu een duidelijke marketing- en contentstrategie en het fundament van mijn bedrijf staat als een huis! Op persoonlijk vlak heb ik een duidelijk doel en mezelf meer ontwikkeld. Ik vraag nu meer om hulp bij dingen die ik lastig vind in plaats van zelf alles te doen, dat geeft meer rust. Ook ben ik veel zelfverzekerder en zet ik nu met mijn bedrijf door ook als is het niet altijd even makkelijk."

carolien 4
Carolien Manneke
EIGENAAR HOUSE OF CONNECTION

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op de juiste stap zou zijn. Er zijn namelijk zoveel coaches met beloftes. Ik ben heel blij en dankbaar om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Businessprogramma's hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep. 

Daarnaast heb ik mijn prioriteiten helderder, meer overzicht, focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en voor substantiële groei. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!

charischa
Charischa Gayadien
EIGENAAR THE PANI PURI BAR

"Ik volgde Sandhya al een tijd en dacht altijd ‘oh van jou wil ik wel eens een programma bijwonen’ maar vond het best prijzig. Nadat ik de masterclass Master je onderhandelingsskills like a lady bij haar had gevolgd, is de band tussen ons versterkt en voelde ik me heel vertrouwd bij haar. Ik kan Sandhya alles vertellen,

vragen en ben niet bang voor haar antwoorden. Ik zie alles als een leerweg en omdat ik ook voelde dat zij het echt met mij meent. Dit en omdat Sandhya beschikt over de kennis om mijn bedrijf succesvol te maken, heeft mij getriggerd om te investeren in Shape Up. Het programma voegt heel veel waarde toe.

Er heb nu structuur en ik zie ook de resultaten en weet inmiddels welke aanpak succesvol is. The Pani Puri Bar ging eerst letterlijk alle kanten op, maar nu hanteer ik succesvolle strategieën. Mijn grootste inzicht van dit programma is: - wie is Charischa? Sandhya is daarnaast altijd beschikbaar en haar whatsappberichten (met soms de kleinste boodschappen) zijn waardevol. Ik ervaar Sandhya als veilig, betrouwbaar, strikt en je moet tegen een stootje kunnen! Mijn pleasegedrag is weg en zonder de hulp van Sandhya had ik mezelf in de vingers gesneden met tijd te investeren in 2 andere bedrijven waar ik niet gelukkig van zou zijn geworden. De investering in het Leiderschap- en Businessprogramma is me every single penny waard geweest en mijn omzet is inmiddels verdubbeld."

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slimmer in te zetten

Jij werkt 6 maanden exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is de investering voor dit programma € 9.999 exclusief BTW.

favicon

Leer meer verbinding te maken tussen hoofd en hart en jouw aanbod zakelijk slimmer in te zetten

Jij werkt 6 maanden exclusief 1 op 1 met mij samen. Om die reden is de investering voor dit programma € 9.999 exclusief BTW.

A4AB827A-1844-4458-928D-556A2D8763E0

bonus!

 • 2 gedragsanalysetesten ter waarde van € 350,-

 • Stressanalyse- en advies ter waarde van € 227,-

 • Advies op maat gedurende het programma

Je hebt nu drie keuzes:

Als jij hier nog bent kun jij nu besluiten om weg te klikken, een intakegesprek in te plannen of wij gaan in gesprek om te kijken of dit voor jou nu de juiste stap is 085-4016583. Ik gun jou een prachtig leven met rust in jouw hoofd en een winstgevende onderneming. Er is geen betere tijd dan NU om jouw nieuwe identiteit te omarmen. Laten wij samen rocken en jouw leven een winstgevende boost geven!

Liefs, Sandhya