Scopesessie:

Gelijk doorpakken naar strategisch advies
-omdat de tijd doortikt-

In deze scopesessie (€127,-)* van een uur help ik je met strategieën en inzichten waarmee je jouw bedrijf toekomstbestendiger gaat maken

Gedoe in jouw bedrijf

Het kost je tijd, geld en jouw energie lekt ervan weg.

Ik kan het mij levendig voorstellen. Al twintig jaar loop ik mee met ondernemers en CEO's. Met lede ogen kijk ik als buitenstaander vaak toe hoe de (personeels)kosten stijgen en bedrijven onvoldoende presteren. Het heeft mij aan het denken gezet wat vandaag de dag mijn missie is geworden: ondernemers en CEO’s helpen om excellente leiders te worden van winstgevende bedrijven en zielsgelukkig te zijn.

Om dit niveau te bereiken moet jij jezelf de tijd gunnen om even stil te staan. In deze scopessie van een uur help ik je met strategieën en inzichten waarmee je jouw bedrijf toekomstbestendiger gaat maken.

Wat gaan we doen?

  • Analyseren van jouw bedrijfsvoering en leiderschap ter voorbereiding op de scopesessie

  • Bespreken van knelpunten en mogelijkheden om een snellere executie te bewerkstelligen

  • Onderzoeken van de drempel(s) die de groei van jou en jouw organisatie nu stagneren

Wat levert het je op?

  • Inzichten in de knelpunten op het gebied van leiderschap en aansturing van jouw organisatie

  • Strategische adviezen hoe je leiderschap effectief kunt inzetten om jouw bedrijfsdoelstellingen sneller te realiseren

  • Praktische adviezen om de operatie in jouw bedrijfsvoering te verbeteren

sandhya santoe
favicon

Reserveer jouw strategisch advies

Boek hieronder jouw scopesessie (€ 127* voor 60 minuten) ontvang direct de questionnaire ter voorbereiding 

  • *€127 voor de scopesessie is een speciale prijs

  • Ook geschikt voor het bespreken van slepende casussen (disfunctioneren/ziekte/ontslag)

  • Output: advies waarmee je direct kunt doorpakken om casussen te versnellen

daphne

Daphne Gerritse

DIRECTEUR, RAIN COUTURE

"Doordat Sandhya een ontslagtraject bij mij uit handen heeft genomen kon ik mij richten op dat wat belangrijk is voor mijn onderneming. Daardoor hoefde ik er niet meer zo veel over na te denken en dat scheelde een hoop zorgen en piekeren. Dus meer focus waardoor mijn merk weer kon gaan groeien. Sandhya reageert heel rap op alles waardoor de zaak heel snel afgehandeld werd. Ik raad haar zeker aan omdat zij veel kennis en know how heeft en verbaal goed onderlegt is waardoor zij een gelijkwaardige sparringspartner is voor advocaten en instanties. De super zakelijke en tegelijkertijd warme persoonlijkheid van Sandhya heb ik als prettig ervaren. Zij is een stoere vrouw met het hart op de juiste plek!"

 

marcel de lange

Marcel de Lange

DIRECTEUR, NOLINA

"Met Sandhya kun je goed sparren over vraagstukken in je bedrijf en op persoonlijk vlak waar je jezelf als leidinggevende in kan verbeteren. Ze houdt je een spiegel voor en laat je zien dat dingen anders kunnen op een makkelijkere manier met minder stress. Ze kan je laten groeien en in bepaalde situaties je anders naar zaken laten kijken. Ze gaat zeker de discussie niet uit de weg en kan je soms best raken waar je zelf moeite mee hebt. Vooral haar duidelijkheid en inlevingsvermogen ervaar ik als erg positief. In ons bedrijf heeft ze ons geholpen met lastige vraagstukken met medewerkers met betrekking tot ziekteverzuim en ontslag. Sandhya is creatief in haar oplossingen waardoor je als werkgever veel tijd en vooral kosten bespaart en medewerkers die niet meer bij je bedrijf passen afvloeien. Daarnaast hebben we altijd goede gesprekken wat er beter kan in mijn bedrijf en ook op het gebied van mijn persoonlijke leiderschap. Sandhya heeft veel talent in het coachen van leiders die zich willen ontwikkelen."

 

vera v

Vera Vrolijk

DIRECTEUR, HUIZE TEN BERGHE

"Sandhya is jarenlang betrokken geweest als adviseur voor mijn ondernemingen. Wat ik als prettig ervaar is dat ik echt gehoord word en dat ze rekening houdt met mijn leiderschapsstijl en daarin mee kan en wilt denken. Ook is Sandhya doortastend en duidelijk  in haar communicatie. Haar professionaliteit en oprechtheid om situaties te boordelen word door mij zeer gewaardeerd. Als ondernemer kom je ook in situaties die minder aangenaam zijn, zoals bijvoorbeeld een conflict met een medewerker, maar in zo’n geval is het een hele geruststelling dat Sandhya hierin kan ondersteunen. Ze verzaakt nooit, volgt situaties in snel tempo op en heeft de juridische kennis paraat om te schakelen. Ook indien de oplossing niet voor de hand liggend is, zal Sandhya out of te box denken om toch tot een juiste oplossing te komen."