purpose

Purpose

De Start

Begin 2019 heb ik mijn tweede onderneming opgericht (Next Level Mindset). Ik had mij voorgenomen om regelmatig blogs te maken en deze de wereld in te slingeren. Na lang wachten is die hier dan, mijn eerste blog. En ik val gelijk met de deur in huis: degene die mij kennen of mij een tijd volgen weten dat ik doorgaans geen blad voor mijn mond neem, ga Staan waar ik voor Sta (vaak is dat voor mijn integriteit en mijn klanten) en als je mij echt goed kent weet je dat mijn intenties zuiver zijn.

Master je mind

Wist je by the way dat wij mensen dagelijks gemiddeld 40.000-60.000 gedachten hebben, dat 70% van deze gedachten vaak negatief zijn en gebaseerd zijn op angst. Reden dus om je ‘Mind te Masteren’. Ik werd vandaag geïnspireerd door een nummer van Anouk (geen aandelen hoor). Het zette mij weer even stil. Ik wist het al wel maar ineens werd het mij kristalhelder: Mijn Purpose. Mijn Purpose is anderen méér inzicht geven in hun onschatbare Potentie en deze naar de oppervlakte halen zodat ze kunnen Stralen met compleet zelfvertrouwen, minder stress, meer geluk en meer VRIJHEID in hun leven. Dat is waar ik het voor doe, en op dit moment zijn dat managers, ondernemers en CEO’s. Waarom? Ik denk omdat dat voor mij bekend terrein is omdat ik dat pad zelf heb bewandeld.

Purpose

Mannen en vrouwen die dagelijks hun ziel en zaligheid stoppen in het managen van afdelingen en medewerkers, het aansturen van een bedrijf, en het creëren van iets moois wat wij in de volksmond ‘ondernemen’ noemen. Het heeft een tijd geduurd voordat ik mijn Purpose wist, en weet je wat het is: als je weet wat je Purpose is kun je ook meer richting geven aan jouw doelstellingen, aan jouw leven en stiekem ook het droomleven leiden wat je wilt. Purpose’ oftewel ‘Doel’ klinkt heel rationeel alleen de Purpose waar ik het over heb zit op een ander Level. Dat is het Level van Groots Dromen wat hand in hand gaat gaat met dat Stemmetje in jouw hoofd die tegen je zegt: ‘dat kan jij niet’ ‘dat is niet realistisch’ ‘ik ben er nog te jong voor, misschien later’ ‘ik ben er al te oud voor’ ‘‘ik ben gelukkig in mijn leven en ik heb niets te klagen’ ‘wees eens dankbaar voor wat je hebt’ ‘ ik heb nog een gezin waar ik rekening mee moet houden’ ‘wat als ik het wel doe en stel je voor dat het niet lukt dan ben ik alles kwijt wat ik tot nu heb opgebouwd’.

Be happy

Purpose in dit geval is dus een hoger doel. Weet je nog wel die gedachten die onderdeel uitmaken van die 70% en ons liever houden op de plek waar je nu staat. Veilig, en in je comfortzone. En als jij gelukkig bent met je leven zoals je die nu hebt ingericht helemaal prima. Maar als er toch een stemmetje in je is dat aan je knaagt en je er ook achter wilt komen wat jouw Purpose is (of het zou goed zijn voor één van je medewerkers) klik dan hier. En hey als je daar geen behoefte aan hebt, je geen Purpose nodig hebt, of je weet al wat jouw Purpose is: be Happy. Het is allemaal O.K. Oh ja en voor het geval je zou denken ‘wat een soft gedoe allemaal’ er is niets soft aan Purpose. Mensen met een Purpose zijn gelukkiger, hebben minder stress, zijn gedreven, hebben meer energie, zijn effectiever en halen sneller resultaten.

Liefs,

Sandhya

0 Shares

Sandhya Santoe

Voor focus & groei van perfectionistische leidersI Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Suits & Soul I Keynote Spreker I Breinbabbels Podcast I
who is behind the suit traject
Sandhya Santoe

Voor extreem goed leiderschap & schaalbare groei I Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Next Level Mindset & Suits & Soul I Podcast Breinbabbels I Keynote Spreker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Share