fullsizeoutput_584b

Persbericht: Suits & Soul Roadtrip Podcast

Bleiswijk: 28 september 2020 – Next Level Mindset is gespecialiseerd in leiderschap- en businessprogramma’s voor CEO’s en DGA’s. Zij lanceert op 30 september 2020 de eerste editie van de Suits & Soul Roadtrip podcast

Authentiek leiderschap te leren in een 3-daagse?
Google even op cursus ‘authentiek leiderschap’ en je treft 15 pagina’s lang met aanbieders en literatuur rondom het thema. Authentiek leiderschap valt echter niet te leren in een cursus maar gaat gepaard met 10 keer vallen en 11 keer opstaan. Niet falen is geen optie.

De echte verhalen van authentieke leiders
Met twintig jaar expertise op het gebied van leiderschap wil Next Level Mindset met haar podcast Breinbabbels een ander geluid laten horen: echte ongecensureerde verhalen van authentieke leiders die verschillende fases van de leiderschapscyclus doorlopen.

We trappen 30 september af met een toffe eerste editie: de Suits & Soul Roadtrip Podcast 🏎️

Authentieke leiders met bijzondere auto’s die lief & leed delen over hun rol als leider. Niet online maar in de bolide het èchte gesprek voeren over leiderschap. De komende weken rijden we mee in de bolide van:

✔️Shirley van Beers: DGA van Beers Electrotechniek & Service; een dynamisch installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector.
✔️Ralph Meijer: DGA van Lanterfant ❓; het merk dat zorgeloos genieten omarmt.
✔️Kevin Mooibroek: DGA van Amsterdam! Good Cookies; zijn stroopwafelfabriek produceert jaarlijks duizenden stroopwafels.
✔️Olivia de Wolf: DGA van zes ondernemingen waaronder AH, Etos en Gall & Gall.
✔️Marcel Goos: DGA van Goos Reclamemakers & Goos Online; voor maatwerk websites, webshops, platformen & het ouderwetse druk- en printwerk.
✔️Mirjam Groenendijk: directeur Marketing & Communicatie bij Accon avm adviseurs en accountants: gedreven om met marketingkennis en +30 jaar ervaring maatschappelijke impact te maken.

-Einde persbericht-

Over Next Level Mindset
Next level Mindset is opgericht vanuit de overtuiging dat er in elke leider potentie zit wat er niet altijd uitkomt. Wij zijn gespecialiseerd in leiderschap- en businessprogramma’s gebaseerd op winnende strategieën en decennia aan coachingservaring. De coaching en consultancy van Next Level Mindset heeft als doel organisaties en teams te ondersteunen in hun transitie naar extreem goed leiderschap.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met directeur Sandhya Santoe. Dit kan telefonisch via 06-40453806 en/of door het sturen van een e-mail naar info@suitsandsoul.nl Meer informatie over Next Level Mindset treft u aan op www.suitsandsoul.nl

0 Shares

Sandhya Santoe

Voor focus & groei van perfectionistische leidersI Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Suits & Soul I Keynote Spreker I Breinbabbels Podcast I
who is behind the suit traject
Sandhya Santoe

Voor extreem goed leiderschap & schaalbare groei I Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Next Level Mindset & Suits & Soul I Podcast Breinbabbels I Keynote Spreker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Share