fullsizeoutput_4bce

RBM Media: Perfectionisme en succesvol ondernemen?

Mijn telefoon trilt op het bureau . Vanuit mijn rechterooghoek zie ik het rode rondje in de instagramchat oplichten. “Shoot, vergeten mijn telefoon op stil te zetten”. Ijverig maak ik het advies af dat om 11.00 nog de deur uit moet.

Mijn focus-app blijft maar knipperen, een teken dat ik nu toch ècht af moet ronden. Resoluut klap ik mijn laptop dicht en besluit ik dat het “af” is. Dit was tien jaar geleden wel anders, als rasechte perfectionist bleef ik tot in de late uurtjes doorgaan om alle puntjes op de i te zetten en het tot in perfectie uit te werken. Het werk was nooit “af”…doodvermoeiend

Nu pak ik rustig mijn telefoon erbij: “Ik heb jouw instagram profiel met veel interesse bekeken. Jij bent inspirerend bezig. Daarom vroeg ik mij af: vind je het leuk om een stuk te schrijven over wat jij onder het woord succes verstaat”.

Lees het gehele artikel >>>

0 Shares

Sandhya Santoe

Voor focus & groei van perfectionistische leidersI Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Suits & Soul I Keynote Spreker I Breinbabbels Podcast I
who is behind the suit traject
Sandhya Santoe

Voor extreem goed leiderschap & schaalbare groei I Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Next Level Mindset & Suits & Soul I Podcast Breinbabbels I Keynote Spreker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Share