Masterclass

Master je onderhandelingsskills waardoor je nooit meer op een zijspoor wordt gezet

Hoe je met de beste strategieën onderhandelt en er met de mooiste deals vandoor gaat.

Masterclass

Master je onderhandelingsskills waardoor je nooit meer op een zijspoor wordt gezet

Hoe je met de beste strategieën onderhandelt en er met de mooiste deals vandoor gaat.

Raak jij ook regelmatig gefrustreerd van die keren dat je niet goed uit je woorden komt. Dat je netjes afwacht op het moment dat jij jouw verhaal kunt doen en de ander de deal al heeft gesloten voordat je met jouw ogen knippert.

Of dat je juist altijd in die oeverloze strijd terecht komt en er aan het einde alsnog twee verliezers zijn. Omdat die strijd alle energie uit je heeft gezogen en je toch nog die portemonnee moet opentrekken.

Been there done that. Je hebt jezelf goed voorbereid, het verhaal 100 keer in jouw hoofd afgespeeld en op het moment suprême sta je  met jouw mond vol tanden of schiet je de emotie in waardoor het je alsnog teveel van alles kost.

Het start allemaal met de psychologie van het onderhandelen - de toon wordt namelijk gezet op het moment dat jij de kamer binnenloopt - Maar dat is het niet alleen, het is jouw zelfvertrouwen, het lezen van lichaamstaal en de strategieën die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

In de masterclass master jouw onderhandelingsskills gaan we werken aan jouw skills om succesvol te onderhandelen en krijg je  een 10-stappenplan. Hiermee ontwikkel je meer kieskracht en ben je minder bezig met de onzekerheden in jouw hoofd, of met het zo snel mogelijk gelijk halen omdat je voelt dat jou onrecht is aangedaan.

Het beheersen van de technieken is één maar de psychologie achter een onderhandeling is écht next level. Als je klaar bent met dat zijspoor en je gelijkwaardiger wilt voelen omdat je met jouw onderhandelingsskills sneller de deal closed, dan is het tijd om de regie te pakken.

Deze unieke online Masterclass

Zit boordevol strategieën en praktische take-aways waardoor je nooit meer op een zijspoor wordt gezet en er met de beste deals vandoor gaat

1. Programma

Programma

Module 1: Algemene kenmerken tijdens het onderhandelen

Les 1: Belang, zelfvertrouwen en stoppers tijdens het onderhandelen

Module 2: Emoties en onderstroom tijdens het onderhandelen

Les 2: Drijfveren

Les 3 Verborgen - en substituut emoties

Les 4: Emotionele triggers, projectie en onderstroom

Module 3: Onderhandelen in de praktijk

Les 5: Drie fases van onderhandelen

Les 6: Do's & dont's bij vrouwelijke en mannelijke onderhandelaars

Les 7: Hoe je de slimste wordt in de onderhandelskamer en een 10-stappenplan

2. Doelgroep

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Voor professionals, managers, DGA's en CEO's

3. Duur en investering

Deze masterclass :

omvat 3 modules, 7 lessen, 14 opdrachten, 7 werkboeken, 4 bonussen en 20 onderwerpen

heeft ruim 2.5 uur aan videomateriaal

is gebaseerd op ruim 25 jaar expertise & ervaring

omvat ruim 1.5 uur aan te maken opdrachten

De investering voor de masterclass is € 497,- exclusief BTW en is levenslang toegankelijk

ONDERHANDELEN IS NIET ALTIJD EEN SUCCES OMDAT:

 • Je teveel rekening houdt met de gevoelens van die ander waardoor je jouw eigen behoeftes sneller opzij schuift

 • Je bang bent dat stevig onderhandelen ten koste gaat van de relatie

 • Je door onzekerheid jezelf onbewust kleiner maakt dan die ander

 • Je jezelf goed kunt verplaatsen in de tegenargumenten van je onderhandelingspartner

 • Of je gaat altijd voor het winnen en de strijd aan.

  Jou krijgen ze niet klein!

 

Alles verandert als je jouw onderhandelingsskills gaat upgraden: je haalt sneller jouw doelen en speelt hierdoor meer tijd vrij om te genieten van het leven.

fullsizeoutput_4bbf
anne 1

Anne Quaars

DGA, Business branding school

" Sandhya van Suits & Soul is een A-player met verstand van zaken en een trackrecord waar je u tegen zegt. Ik heb bij haar de masterclass 'master je onderhandelingsskills' gevolgd en was gecharmeerd van haar parate kennis, diepte van ervaring en haar warme persoonlijkheid. "

rachel b

Rachel Bahadoersing

DGA, IPCO LAW

" Ik heb de masterclass 'Master je onderhandelingsskills' gevolgd bij Suits & Soul en heb nog dagelijks profijt van de heldere inzichten en skills die tijdens de masterclass aan het licht zijn gebracht. Niet alleen was alles tot in de puntjes verzorgd (werkboek, presentatie en evaluatie). Sandhya is een vakvrouw met passie en eerlijk. Een echte powervrouw die alleen voor excellentie gaat. Je krijgt 100% waar voor je geld en ik beveel Suits & Soul van harte aan als je als individu en voor je onderneming het maximale wilt."

Jaanish Fotografie_Sandhya3_def_-21

Master jouw skills

In deze online masterclass krijg je inzichten, aanknopingspunten en vallen de dingen op z’n plek waardoor jij weet waar jouw bottleneck zit om voluit te gaan. Je weet wat je moet doen (en moet laten) en je gaat in flow onderhandelen

Je zal navigeren door zelfs de meest emotioneel geladen situaties. Niet met ‘onderhandelingstrucjes’ maar een betere, meer verfijnde manier van denken. Een masterclass waarin jouw vragen en onzekerheden worden beantwoord en deze worden omgezet naar een concreet actieplan zodat je succesvol onderhandelen gaat Masteren.

Dit is wat je mag verwachten

 • Je ontdekt de verborgen kracht van emoties tijdens onderhandelen

 • Je leert conflicten beter te beheersen

 • Je krijgt inzicht in de krachtige triggers van emoties

 • Je krijgt de tools om de juiste emoties tijdens de onderhandeling in te zetten

 • Je ontdekt jouw drijfveren en de impact hiervan tijdens het onderhandelen

 • Werkboeken waarmee je gelijk jouw persoonlijke 10-stappenplan kunt maken

4 BONUSSEN

 • Een persoonlijke drijfverentest waarmee je direct achterhaalt wat jou tijdens een onderhandeling stagneert of motiveert

 • 30 tips met een gouden randje waardoor je tijd bespaart en jouw portemonnee niet volledig open hoeft te trekken

 • Een 10-stappenplan wat voorkomt dat de kennis uit de masterclass op de plank blijft liggen en je gelijk gaat implementeren.

 • Een exclusief evaluatiegesprek waarin we jouw 10-stappenplan en de behaalde resultaten evalueren en bijschaven.

ashna

Ashna Hoelasie

Senior Business Consultant, ABN AMRO

" De masterclass "Master je onderhandelingsskills" is echt een aanrader! De masterclass haalt jouw dilemma's boven water en geeft je nieuwe inzichten en oplossingen wat goed bij je past. Wat deze masterclass zo bijzonder maakt is dat Sandhya doceert vanuit haar authenticiteit waardoor je heel snel de diepte in gaat. Wat natuurlijk weer snelle resultaten geeft. Keep up the good work Sandhya XXX "

beatrix

Beatrix Darantinao

JURIST & RECHTSPRAAK REPORTER

" Ik heb de masterclass "Master je onderhandelingsskills" gevolgd. Erg leerzaam, persoonlijk en zeker een eye-opener. Dank aan Sandhya voor deze masterclass die ik van harte kan aanbevelen! "

aartie

Aartie Ramautarsing

EIGENAAR, AARTIE'S marketingstrategie- & advies

" De masterclass 'Master je onderhandelingsskills' is een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar stevige handvatten om je onderhandelingsskills een boost te geven of next level te tillen. Er leiden veel wegen naar Rome en deed me verder denken en kijken dan waar ik op dat moment stond. Een vrouw met expertise en passie voor haar vak. "

fullsizeoutput_4baf

WIE IS JOUW LADY NEGOTIATOR

Doordat ik de afgelopen 25 jaar bij Corporates & MKB-bedrijven honderden ontslagzaken, bedrijfsstakingen en ziekteverzuimgesprekken heb gevoerd was ik genoodzaakt om het spel van het onderhandelen te leren.

Tenslotte heb je in dit soort kwesties vaak een tegenovergesteld belang. Zie daar maar eens op een fatsoenlijke manier uit te komen. Daarnaast heb ik een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd. 

Inmiddels draag ik het keurmerk van geaccrediteerd NOBO/EMCC coach waarmee ik tot de <1% coaches van NL behoor.

De combinatie van psychologie, strategie en mijn 25 jaar ervaring met onderhandelen, zorgen ervoor dat jij inzicht gaat krijgen in het spel van onderhandelen en deze kunt upgraden.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DE REGIE TE PAKKEN? DAN HEB JE NU TWEE KEUZES:

Besluiten om weg te klikken of te investeren in jezelf. Met wegklikken blijf je doen wat je al doet en behaal je dezelfde resultaten. Investeer je jouw tijd in deze waardevolle masterclass dan gaan we jouw onderhandelingsskills upgraden zodat je nooit meer op een zijspoor wordt gezet en meer tijd overhoudt om te genieten van het leven!

Sandhya

charischa

Charischa Gayadien

EIGENAAR, THE PANI PURI BAR
" Ik heb de masterclass “Master je onderhandelingsskills” met heel veel plezier mogen gedaan. Deze kwam destijds als geroepen in mijn leven. zowel privé als zakelijk. Life is a challenge en soms heb je daar de juiste ondersteuning voor nodig wat voor mij als persoon heel moeilijk is om toe te laten. Dank je wel lieve Sandhya. "
 
 
nandita

Nandita Ramlakhan

Eigenaar, The Spiced Chickpea

" Ik vond de masterclass "Master je onderhandelingsskills" heel leuk, leerzaam en een tikkeltje confronterend. Dit, omdat Sandhya in een korte tijd op een krachtige wijze je tot inzicht laat komen in je eigen kwetsbaarheid én kracht. Daarnaast deelt zij ook praktische handvaten. Heel veel <3 voor jou, Sandhya! "