haal jij je doelstellingen

Haal jij je doelstellingen?

Hoe gaat het met jouw business?
Loopt alles zoals je wilt en lekker door?
Haal je de omzetten die je wilt, of spelen er zaken in je business waardoor je niet verder komt?

Ik zit momenteel met mijn onderneming Next Level Mindset in een rollercoaster en heb het de laatste maanden druk gehad met van alles en nog wat, voornamelijk positieve dingen:

★ Mijn  impact is vergroot op diverse social mediakanalen
★ Op Facebook van 71 naar 665 volgers, op Instagram van 40 naar  214 volgers en op LinkedIn van 500 naar 1014 volgers
★ Mijn tweewekelijkse inspiratiemails voor managers en ondernemers worden gemiddeld door 250 mensen gelezen
★ Mijn online masterclasses zitten regelmatig (bijna) vol
★ Ik heb weer vier nieuwe managers en ondernemers mogen verwelkomen die één van mijn programma’s hebben aangeschaft
★ De afgelopen maanden heb ik meerdere strategiesessies gehouden met verschillende ondernemers

Maar ik als ondernemer maak natuurlijk ook minder leuke dingen mee: omstanders die mijn grote denken niet kunnen volgen, prospects die mijn intenties niet voor waar aannemen en ondernemers die ik dolgraag zou willen helpen maar niet altijd bij mij aansluiten omdat ze zichzelf toch nog te klein houden.

Toch prevaleren de positieve dingen in mijn leven.

Ben ik zo goed dan, zeker niet, maar wat ik wel de afgelopen jaren heel goed heb ontdekt is waar mijn eigen kwaliteiten zitten in combinatie met een Mindset die mij naar mijn Next Level trekt. En als ik kwaliteiten zeg bedoel ik niet de vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Ik bedoel met kwaliteiten dat jij spot on weet waar jouw goud zit. Maar niet alleen dat, maar ook dat je geleerd hebt om meer contact te maken met je innerlijk waardoor je met de hulp van een ander in staat bent om de blokkades die jij hebt te ontstijgen. Zodat je jezelf niet telkens naar beneden trekt of in de vechthouding gaat als jij naar het volgende level in je business wil.

Sommige ondernemers kiezen na een periode van proberen voor een baan in loondienst omdat ze bovenstaande niet goed onder controle hebben, doodzonde……

Ik heb een missie
En die is groot

Mijn missie is ondernemers en managers helpen om het beste uit zichzelf te halen en ze naar hun next level te brengen.
En dat vanuit mijn diepste oprechtheid en alle vezels in mijn lijf.

Herkent iedereen dat?
Niet altijd
Ik snap dat
Want social media is flinterdun
Wie kan je wel vertrouwen en wie niet

Wat ik wel heb na 19 jaar B2B-ervaring een reputatie van transparantie, betrouwbaarheid, accountabiliy en opleveren. Maar ook van oprechte liefde voor mijn klanten en mijn toewijding.

En ik heb leren knallen
Zonder spanning

En weet je, ik gun jou een business met meer omzet en meer vrijheid.

Daarom geef ik op 1 augustus 2019 mijn online masterclass ‘breng je business naar de next level’

Kom je mij ook joinen zodat ik je gratis waarde kan geven en je live kan coachen?

We gaan het hebben over moneymindset – wat te doen met die beren in je hoofd – waar je echte passie zit – wat je missie is – waar je onzeker van wordt – wat je stagneert – met welke verdienmodellen je je omzet kunt verhogen en nog heel veel andere dingen

Ik verwelkom je graag

Liefs,

Sandhya

0 Shares

Sandhya Santoe

Voor focus & groei van perfectionistische leidersI Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Suits & Soul I Keynote Spreker I Breinbabbels Podcast I
who is behind the suit traject
Sandhya Santoe

Voor extreem goed leiderschap & schaalbare groei I Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Next Level Mindset & Suits & Soul I Podcast Breinbabbels I Keynote Spreker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Share