Focus & Groei met authentiek leiderschap

Leiderschap- en businessprogramma’s voor snelle denkers gebaseerd op winnende strategieën en decennia aan coachingservaring.

Misschien herken je het wel dat je altijd druk in jouw hoofd bent, jezelf geen tijd gunt om rust te pakken en jouw handelingen niet de gewenste impact hebben. Dat jouw energielevel steeds lager wordt en jouw tank niet wordt bijgevuld.

Ik kan het mij levendig voorstellen. Al twintig jaar loop ik mee met bestuurders en leiders en heb ik gezien waardoor ze steeds verder verwijderd raken van hun medewerkers en naasten en hun bedrijven onvoldoende presteren.

In deze training krijg je strategieën en inzichten aangereikt waarmee je meer focus en rust krijgt en jouw bedrijf toekomstbestendiger gaat maken.

Compacte videotraining waarin je ontdekt:

  • Hoe je jouw team effectief kan aansturen

  • Welke dingen je jezelf eigen moet maken zodat medewerkers je met liefde gaan volgen

  • Wat de meest gemaakte fouten zijn op het gebied van leiding geven en beïnvloeden

  • Welke Canvas jouw performance gaat verhogen en het gedoe in jouw organisatie vermindert

Schermafbeelding 2022-09-21 om 16.29.56

Miranda Derks

DGA JobDesign

"Ons bedrijf doet het financieel goed maar leunt op 2 DGA's. We merkten dat we geen goede afspraken hadden over wat wiens verantwoordelijkheid was en werden vaak geleid door de waan van de dag om verbeteringen aan te brengen voor wat betreft processen, efficiency en innovatie. Sandhya’s jarenlange ervaring met het coachen van MT's  i.c.m. haar brede opleidingen en persoonlijkheid gaf mij het vertrouwen in wat ze voor mij en ons bedrijf kon betekenen. Ze komt snel tot de kern en ik leer in het traject veel over mijzelf en de rollen die mijn compagnon en ik innemen. Ik wilde meer op mijzelf durven vertrouwen, mijn grenzen beter aangeven en niet vluchten in zaken die mij alleen maar energie kostte en niks opleverden.

Ik herken nu valkuilen zoals uitstellen en niet prioriteren. Gebeurtenissen uit het verleden vallen op hun plek. Het wordt steeds helderder waar wij persoonlijk en samen kunnen groeien. Ik hoopte op een empathische maar kritische coach. Iemand die me kon spiegelen en met goede onderbouwing en technieken verder helpt opdat het resultaat duurzaam is. Sandhya heeft dit in huis en weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ze staat naast onze zijde alsof ze écht deel uitmaakt van ons MT en geeft energie om duurzame veranderingen door te voeren en resultaten neer te zetten. Er is nu ruimte om de gewenste verbeteringen door te voeren. Ik voel me zelfzekerder en heb veel meer inzicht gekregen in het handelen van mezelf en mijn compagnon."

 

chris

Chris Pronk

(voormalig) ceo Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling

"Sandhya heeft ons tijdens het Change programma op organisatievlak begeleid en gedurende het jaar zitting genomen in ons MT. Zij heeft de eerste aanzet gegeven in het leren begrijpen van de menselijke aspecten achter ons als MT. De methode die ze hiervoor heeft gebruikt heeft ze duidelijk toegelicht. Het gaf ons een goed houvast in de teamvorming. De manier hoe Sandhya dit met ons heeft aangepakt is het beste te omschrijven als bijzonder doortastend en respectvol.

Wij zijn haar hier zeer dankbaar voor. Ik heb meerdere coaches meegemaakt en het bijzondere aan Sandhya vind ik de snelle manier van het doorgronden van de casus en de hierbij behorende persoonlijke uitdagingen. Om het in moderne termen uit te drukken: het is right on spot. Mijn team en ik hopen in de nabije toekomst nog veel met haar te mogen samenwerken met als doel meer uit onszelf te kunnen halen. Met haar hulp en steun hierbij zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken."

shirley van beers

Shirley van Beers

DGA Beers elektrotechniek & service

“Als DGA miste ik vaak een sparringpartner. Daarom ben ik in zee gegaan met Sandhya wat een enorm goede keuze is geweest voor mij en mijn bedrijf. Sandhya is namelijk scherp, erg ervaren en een kundige coach. Ondanks het feit dat ik eigenwijs ben, stond ik meteen open voor haar hulp. In een paar maanden tijd heeft zij veel waarde voor mij & mijn bedrijf toegevoegd. We zijn aan de slag gegaan met het verbeteren van de communicatie met de methodes die ze ons heeft aangereikt.

Dit heeft mij en mijn MT handvaten gegeven voor een betere bedrijfsvoering én samenwerking. Ik heb op persoonlijk vlak veel losgelaten wat me niet meer dient. Hierdoor herken ik sneller patronen en maak ik nu andere keuzes. Dit levert me positiviteit en hernieuwde energie op. De investering in Suits & Soul is het geld en tijd ontzettend waard. Wil je investeren in leiderschap binnen jouw onderneming, stap dan in bij Sandhya. Ze is oprecht, authentiek en heeft een fijne Rotterdamse mentaliteit."