WIL JIJ SNELLER DOORSTROMEN NAAR EEN C-LEVEL FUNCTIE?

dat kan met deze masterclass

masterclass 1

DE MASTERCLASS

door het glazen plafond

Uren ploeteren, titel na titel behalen, en net doen alsof je oostindisch doof bent als er opmerkingen worden gemaakt die jou tekort doen. Kortom keihard werken en nog niet die droomfunctie krijgen die je eigenlijk allang hebt verdiend. Het is het welbekende glazen plafond. Het plafond waar niemand over praat maar iedereen weet dat het speelt. Het plafond wat velen zullen ontkennen omdat we anno 2023 druk bezig zijn met D&I. Maar in de tussentijd verandert er niets voor jou.

Met mijn bedrijf Suits & Soul coach ik al jaren Surinaamse & Hindostaanse vrouwen om dat level te bereiken. Zo ontdekte ik de cultuurbelemmerende overtuigingen die zij met zich mee dragen en de impact hiervan op hun carrière. Maar nog belangrijker: ik coach al jaren degenen die dat plafond hebben doorbroken of er vanwege hun gender automatisch komen. In deze masterclass deel ik al mijn opgedane kennis met je zodat jij sneller kunt doorstromen naar een C-level functie.

Deze masterclass duurt 1.5 uur en zal plaatsvinden in een ZOOM-omgeving op 4 april om 09.30. Je hebt zelf de keuze om interactief vragen te stellen. Wil je echter zonder camera en geluid participeren dan is dat ook geen enkel probleem.

4 APRIL 09.30

3

stilstand tackelen

 • Ontdek welke aspecten uit de onderstroom bij de ander spelen waardoor jij stagneert
 • Bespaar zeeën van tijd door aan het werk te gaan met effectieve strategieën
 • Ontdek de oorsprong van cultuurbelemmerende overtuigingen en de impact hiervan op jouw carrière
 • Ontwikkel een werkhouding welke je sneller naar een C-Level functie helpen
 • Schrijf je in voor deze masterclass boordevol kennis & strategieën voor slechts € 77

INHOUD MASTERCLASS

de 7 stappen

 • Stap 1: Identificeren van cultuurbelemmerende overtuigingen

 • Stap 2: Beïnvloeden van verschillende denkstijlen in de top

 • Stap 3: Minder pleasen, meer zelfvertrouwen & loads of charisma

 • Stap 4: Onderhandelen: hoe de onderstroom huge impact heeft op de bovenstroom

 • Stap 5: Hoe je als intellectueel streetsmart wordt

 • Stap 6: Zakelijk flirten; wat is het wel én wat vooral niet

 • Stap 7: Machtig netwerken

vaas

wat is mijn achtergrond

Ik ben geboren in een Surinaams-Hindostaanse familie waar studeren belangrijker was dan materie vergaren. Het  verzamelen van kennis en de omgeving pleasen zijn waarden die mij met de paplepel zijn ingegegoten. 

Nadat ik mijn studie had afgerond merkte ik dat er niets mis was met mijn IQ, mijn EQ daarentegen was onvoldoende ontwikkeld waardoor ik niet in functies belandde waar ik hard voor had gewerkt

Vaak genoeg kregen anderen promotie of moest ik me als etnische vrouw 2 x meer bewijzen om een goede positie te bemachtigen. Dit was voor mij de motivatie om uit te zoeken of mijn gedrag systemisch bepaald was en of ik de waarden die generatie op generatie doorgegeven werden kon omvormen naar succesvolle leiderschapsvaardigheden.

De afgelopen 23 jaar heb ik bij Corporates & MKB-bedrijven 100-en ontslagzaken en bedrijfsstakingen uitgevoerd waardoor ik genoodzaakt was om leiderschap- en onderhandelingvaardigen te ontwikkelen. Daarnaast heb ik een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd.

Inmiddels beschik ik over 4 (post) HBO-diploma's, een NOBCO/EMCC accreditatie als coach (<1% in NL) en heb ik al 8 jaar een winstgevende onderneming. Al een decennium coach ik managers, DGA's en CEO's naar authentiek leiderschap.

Bovenstaande  combinatie zorgt ervoor dat jij met deze masterclass inzicht gaat krijgen in de stagnerende culturele factoren en deze effectief kunt inzetten waardoor je sneller doorstroomt naar een topfunctie.

NEEM HET HEFT NU IN EIGEN HANDEN

4 APRIL 09.30