Jaanish Fotografie_Sandhya3_def_-22 zwart wit

Business Woman Nederland: Podiumvrees

Het is weer tijd om een gastblog te schrijven en terwijl ik dit typ denk ik bij mezelf ‘wat kan ik in vredesnaam delen wat voor anderen waarde toevoegt?’ Ineens schiet mij te binnen waar ik veel ondernemers mee zie worstelen.

Jezelf op het podium neerzetten, op een relaxte manier je verhaal doen en je publiek geboeid houden. Ik kan je allerlei tips en trucs geven maar daar geloof ik niet (meer) in. Natuurlijk zijn praktische tips altijd handig…..vooruit dan maar hier een paar die je gaan helpen:

Klik hier om het gehele artikel te lezen >>>

0 Shares

Sandhya Santoe

Voor focus & groei van perfectionistische leidersI Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Suits & Soul I Keynote Spreker I Breinbabbels Podcast I
who is behind the suit traject
Sandhya Santoe

Voor extreem goed leiderschap & schaalbare groei I Bedrijfskundige I Leiderschapscoach I Owner Next Level Mindset & Suits & Soul I Podcast Breinbabbels I Keynote Spreker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 Shares
Share
Share