WIL JIJ ALS ONDERNEMER MEER WINST GENEREREN?

dat kan met de business strategie planner

business strategie planner
BUSINESS STRATEGIE PLANNER

Wil je als ondernemer meer winst genereren, dat kan met talloze strategieën in de 12 maandoverzichten van de business strategie planner.

Zo begon ik mijn bedrijf én maakte ik alle ondernemersfouten

Ondernemen is een vak apart: toen ik begon, werkte ik dag en nacht en eindigde ik uitgeput op de bank. ‘Even’ een strategie in elkaar zetten zat er niet in. Daarbij is het als ondernemer supermoeilijk om gefocust te blijven terwijl je de hele dag oog in oog staat met afleidingen om je heen.

Veel ondernemers en professionals scrollen kilometers door sociale media, schrijven zich massaal in voor challenges, gratis webinars en downloaden e-book na e-book. Social media leek de plek waar ik mijn ‘holy grail’ zou vinden. Niets bleek minder waar, dus besloot ik het over een andere boeg te gooien.

Ik ben gestart met een opleiding bedrijfskunde. Daar leerde ik de fundamenten van een duurzame business. Samen met mijn beroepsopleiding coaching, mijn sterke mindset en jarenlange werkervaring bij financiële dienstverleners vormde dat de basis van mijn huidige winstgevende onderneming. En daar pluk jij de vruchten van met de business strategie planner.

Ik weet nu exact welke stappen te zetten om ervoor te zorgen dat je geen tijd verliest aan allerlei afleidingen. Dit alles deel ik met jou in de business strategie planner.

Dit is wat je krijgt

  • 12 maandoverzichten met elke week twee strategieën. In de planner komen verschillende thema’s aan bod voor een hele hoop inspiratie en afwisseling

  • Je vindt structuur in jouw bedrijf en houd tijd over voor andere zaken

  • Je werkt volgens jouw eigen voorwaarden en niet die van die ander

  • Je ontwikkelt een visie en krijgt hierdoor meer focus

  • Je vermindert stress door de strategieën over mindset, geld en focus te implementeren

Mock-Up-Business-Strategie-Planner-Banner-voor-buiten-liggend-A4-document-1

meer klanten en winst genereren

  • Stap uit de ratrace van afleiding, tijdverspilling en chaos
  • Bespaar tijd en stress door effectief áán jouw bedrijf te werken
  • Ga aan de slag met 111 strategieën omtrent mindset, geld, focus en marketing en sales
  • Ontwikkel een krachtige mindset en til jouw bedrijf naar een hoger niveau
  • Start nu 52 weken lang met 111 strategieën voor slechts €47