Boss Up and shine

Awaken your inner Lioness en leid jouw bedrijf met integer ondernemen naar Succes

Mastermind voor vrouwelijke zzp’ers die klaar zijn met pleasen & perfectionisme en van stagnatie naar vrijheid willen.

VANUIT KWETSBAARHEID KRACHTIGE KEUZES MAKEN IN JOUW BUSINESS

Mooie vrouw,  laat ik eerst beginnen te vertellen dat het 4 jaar heeft geduurd voordat ik dit programma heb ontwikkeld. Ik heb namelijk eerst 25 jaar mijn mannetje gestaan in het harde bedrijfsleven (en met regelmaat sta ik er nog steeds, dat verleert nooit).

Maar om de kwetsbaarheid in mezelf en om me heen écht te omarmen was wel even een dingetje. Wat je van me moet weten is dat ik razendsnel kan analyseren en dat mijn strategische brein en onderhandelingsvaardigheden uitermate goed zijn ontwikkeld.

Als je nog even het geduld hebt om door te lezen, ontdek je waarom ik nog steeds over mezelf praat......

Enfin, de afgelopen jaren 5 jaar merkte ik dat veel vrouwelijke ondernemers de neiging hebben om anderen te pleasen, of soms onzeker worden van powervrouwen waardoor ze stagneren.

De gedragskenmerken pleasen en perfectionisme spelen hier een grote rol bij en zijn ook dagelijkse thema's in de 1:1 coaching met mijn klanten. Tot 2023 voelde ik me niet geroepen om hier iets collectiefs mee te doen, omdat ik geloof in de kracht van de persoonlijke 1:1 coaching.

Onze klanten halen namelijk sneller krachtige resultaten omdat we live energetisch met ze aan het werk gaan, versus 6 maanden via online meetings naar het scherm te koekeloeren.

Als je nog steeds aan het lezen bent, blijf nog even hangen....

Schermafbeelding 2022-09-21 om 22.45.57
Renate Boere
EIGENAAR FLASHBACKFOTOGRAFIE

"Ik wilde zakelijk en persoonlijk sterker worden op een manier die bij mij past. Het traject is heel waardevol omdat Sandhya spiegelt en als een neutraal klankbord de verschillende opties laat zien, waardoor keuzes helderder worden. Ik merk dat ik bepaalde knopen nu eerder doorhak en hierdoor alles meer stroomt. 

Het verhoogt mijn creativiteit maar ook het plezier in wat ik doe. Een grote meerwaarde is dat ik met Sandhya vaak snel en goed even kan sparren zodat ik weer door kan.

Ik waardeer het enorm dat ze altijd tijd voor me maakt en ook dat ze me mijn keuzes laat maken. Ik merk nu vooral rust (een helder hoofd) maar ook dat het voor mij nu O.K. voelt om regie te nemen. Er is al zoveel in gang gezet. Zowel privé als zakelijk merk ik dat ik zelf dingen in actie zet. Het is een investering en daarom hou ik mezelf verantwoordelijk, maar eerlijk: de tijd en energie die Sandhya in haar klanten steekt is enorm waardevol. Ze heeft oprecht passie voor wat ze doet en met wie ze werkt. Daarnaast krijg je toegang tot al haar ervaring en kennis van zaken. Ze gebruikt meerdere technieken om haar klanten verder op weg te helpen. Ik kijk enorm uit naar mijn groei in 2023!"

PHOTO-2022-05-10-18-44-30 2
Pratina Kalika-Gayadien
EIGENAAR MAYUR CONSULTANCY

"Ik was op een plateau van constante beland in mijn vak en mezelf voorbij aan het lopen. Als jij jouw leven, je business, je way of working aan wilt pakken moet je verder dan wat jij zelf al denkt te weten. En dat is even spannend.  Sandhya heeft een prachtig programma gemaakt en mijn verwachtingen overtroffen!

Ik geef de coaching van Sandhya een 10/10. Ben supertevreden met het proces, huiswerk, intervisie, reflectie en worksessions!

Ik ben meer gaan vertrouwen op mezelf en weet waar ik en mijn bedrijf voor staan en welke verdienmodellen er zijn. Sandhya is een fantastisch mens, een pittige tante die doet waarvoor ze is aangesteld. No nonsense, eerlijk en een positief ingestelde ziel! Precies wat je nodig hebt als je denkt dat je het zelf allemaal al geschefft hebt. Ik heb meer met mijn gevoel leren werken en minder als een robot. Zakelijk durf ik nu ook meer. Het programma heeft mij in a good way tijd gekost. Ik besteedde mijn tijd meer aan anderen dan mijzelf en mijn business. Na maanden heb ik weer ruimte in mijn hoofd en agenda. Suits & Soul: because even the strongest soldiers need guidance and direction."

ALS JIJ DE WERELD ALLEEN MAAR MOOIER WILT MAKEN

...........Totdat ik het afgelopen jaar constateerde dat de verharde bedrijfscultuur offline is geshift naar online:

masculiene energie, concurrentie, FOMO creëren, klanten misleiden en binnen halen voor eigen financieel gewin. 

Ik zou er een oordeel over kunnen hebben, maar als ik dat doe ben ik geen haar beter. Éen ding weet ik wel......

Als je pleasegedrag of perfectionisme niet kunt managen lieve vrouw, blijf je jezelf vergelijken met anderen óf voel je jezelf onzeker waardoor je stagneert met jouw eigen business.

Ik weet dat je als ZZP-er zoekt naar strategieën om financieel sneller te groeien. Omdat je ontevreden bent met de plaats waar je nu staat met jouw business.

Omdat jij jezelf en jouw dierbaren zoveel meer wilt geven dan die dagelijkse stress en die never ending uren achter je laptop. 

Bij ondernemers die met mij samenwerken stopt dit en maken ze krachtige en strategische keuzes  vanuit kwetsbaarheid in hun leven & business.

IMG_0513
WANNEER DE MOED JE IN DE SCHOENEN ZAKT

....omdat je dagelijks wordt geconfronteerd met die perfecte plaatjes van anderen op de socials, wordt je onzeker.

Heb je het gevoel dat je jezelf nog te weinig gunt en je telkens weer tegen die innerlijke saboteurs oploopt?

Of baal je van jezelf dat je de afgelopen jaren stappen hebt gezet, maar dit niet in de buurt komt van de winst die je wilt realiseren.

Als je dat brandende verlangen in je hebt, maar niet voor elkaar krijgt om een winstgevend bedrijf op te bouwen, omdat je nog blokkades op te lossen hebt en het te druk is in jouw hoofd.

.......is het tijd voor Boss Up & Shine! een exclusieve Mastermind van maximaal 6 vrouwen die met elkaar en mij gaan co-worken om jouw business vanuit authentiek leiderschap naar jouw volgende level te brengen.

ZO KAN JOUW LEVEN ERUIT ZIEN

Stel je eens voor dat over 6 maanden vanaf nu jouw leven en business in flow is. Je start jouw dag met een gelukkiger gevoel, kijkt in jouw agenda en bent tevreden met wat je ziet. Je bent blij met je dag want je hebt genoeg tijd voor jezelf, jouw dierbaren en jouw business. Je kunt met zelfvertrouwen beslissingen nemen en hebt meer focus op de groei van jouw business wat nu ècht belangrijk is.

Meningen van anderen hoor je wel maar raken je minder. Jouw doel is helder en je gelooft zo in jezelf dat jij alleen maar de juiste dingen doet. Hierdoor stagneer je minder en heb je een hogere productiviteit. Ik gun jou die rust in jouw hoofd en heb als geaccrediteerd coach de vaardigheden om jou te laten transformeren waardoor jij je eindelijk vrij kunt voelen en werkt aan een winstgevende onderneming. The Sky is de limit! 

we doen dit samen, ik loop naast je mee!

We gaan samen aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen en de invloed die deze hebben op jouw business. Met de stemmetjes in je hoofd die jou regelmatig stagneren. Met meer zelfvertrouwen beslissingen kunnen nemen dat is waar ik voor sta. Ikzelf en de groe geven je die boost die je nodig hebt als je stil staat en als je met mij samenwerkt krijgen die saboteurs minder kans en laat ik je zien wat je over het hoofd ziet. De Mastermind zorgt er daarnaast voor dat jij jezelf niet tekort doet en dat je voor jouw eigen waarde gaat staan

IMG_2001
Margery Carron
EIGENAAR PROMES FINANCE & CONSULTANCY

“Ons kennismakingsgesprek was voor mij doorslaggevend. Het was geen standaard verkoopgesprek met heel veel beloften, maar een open en eerlijk gesprek. In de 6 maanden daarna met Sandhya als leiderschapscoach & businessmentor heb ik hele andere inzichten gekregen over mijzelf: privé & zakelijk. 

Met eenvoudige methodes maar met topresultaten. Sandhya coachte boven verwachting en wist precies wat nodig was om mij naar de next level te krijgen. Ze zegt dingen waar het op staat - Maar dat had ik echt nodig.

Ik zei altijd dat ik ervoor ging. Alleen bij mij waren het woorden maar geen daden. Na 3 maanden waren mijn woorden daden. Sandhya heeft mij over de lijn geholpen. Om er voor mij te zijn, me accountable te houden om te juiste stappen te zetten en me uit mijn comfortzone te halen. Het traject is echt elke € waard. Met haar persoonlijke aandacht en (business) advies bereik je heel veel in 6 maanden. Ik ben heel dankbaar dat ik het traject hebt gevolgd. De inzichten zijn voor lifetime toepasbaar. Ik zit al op mijn Next level en heb voor een jaar bij haar verlengd. Sandhya is echt een one of a kind coach powerlady!”

aartie ramautarsing
Aartie Ramautarsing
EIGENAAR AARTIE'S MARKETINGSTRATEGIE & ADVIES

Ik heb lang getwijfeld voordat ik investeerde in een goed programma maar het moment dat Sandhya op mijn pad kwam wist ik dat dit het traject was wat mij ging helpen. Ik moest alleen accepteren dat ik het zelf niet alleen kon.

Toch koos ik ervoor omdat ik beperkende overtuigingen had die ik niet zelfstandig kon oplossen. In het programma kwam ik mezelf onwijs tegen waardoor ik mezelf beter ben gaan begrijpen en mijn ‘peoplepleaser’-eigenschap nu beter kan loslaat. Dit komt privé- als zakelijke goed tot uiting. Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf niet meer in de weg zit, weer weet wie ik ben en waarvoor ik hier ben.

Het heeft een positieve impact op mijn leven. Ik herken nu sneller stagnerende gedachten en raak minder gefrustreerd omdat ik weet dat ikzelf in charge ben. De samenwerking met Sandhya is er een om te koesteren: ze is no-nonsense, to the point en meelevend. Tilt je naar een hoger niveau en neemt je aan de hand mee in het proces. Spreekt je toe wanneer nodig, maar weet ook precies de juiste dingen te zeggen wanneer het tegenzit. Sandhya geeft je inzichten en confronteert je met jouw gewoontes. Ik heb nu intern veel meer rust en mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen waardoor ik meer voor mezelf durf te staan.”

Schermafbeelding 2023-03-04 om 07.07.44
Tabitha van der Velde
EIGENAAR NATUURLIJK SAMEN KINDERCOACHING

"Sandhya was mijn eerste keuze vanaf het begin dat ik op zoek ging naar een coach. Tijdens de intake voelde ik al dat zij mij verder kon helpen.  Je drijfveren kennen en belemmerende overtuigingen aankijken is heel confronterend maar noodzakelijk om met succes te kunnen ondernemen.

Sandhya krijgt mijn maskers wèl af en laat me de diepere lagen van mezelf zien en voelen. Buiten een deskundige coach is Sandhya heel betrokken, toegankelijk en staat ze altijd voor me klaar. Dingen aannemen van een ander als je het liefste zelf alles wil controleren, mij niet gezien.

Ze prikt er doorheen, stelt de juiste vragen en laat me inzien waarom ik op een bepaalde wijze handel, maar vooral dat het ook anders kan. Sandhya pampert niet, integendeel. Als je kiest voor een programma bij haar krijg je een liefdevolle stok achter de deur die je nodig hebt om jouw doelen te gaan bereiken. Feedback waar je meteen mee aan de slag kunt. De investering is het in tijd en geld nu al waard. Na 3 maanden durf ik al naar binnen te kijken, heb ik mijn dagelijkse routine aangepast en is het een wereld van verschil. Mijn visie wordt voelbaar en ik zie dat mijn leiderschap anderen inspireert."

aartie ramautarsing

Dit zijn de 7 ingrediënten:

 • Een exclusief programma van 6 maanden waar ik mijn expertise met je deel over jouw STOP-activator

 • Small groups met 4-6 vrouwen die geen groepsdieren zijn maar wél excelleren door peers

 • Geen only-support- maar ook challengegroep die liefdevol maar genadeloos feedback aan je geeft zodat je uit je comfortzone blijft en doorgaat om jouw maandelijkse doelen te halen

 • 6 maandelijke live-dagen van 10.00 - 17.00 in Bergschenhoek. Ochtend = theorie en Middag = werken AAN je bedrijf en implementeren wat er nodig is (en natuurlijk mangare)

 • 6 pushthrough plenaire accountability team calls

 • 3 1:1 calls met Sandhya om vanuit de onderstroom jouw stagnatie te tackelen

 • Te behandelen topics tijdens de live-dagen: Angst voor authentiek Sales, angst voor afwijzing of de ander teleur te stellen, belemmerende overtuigingen over veel geld verdienen, onverwoestbare zelfzorg Verbinden met je partner (relatie met gelijkwaardigheid op alle levensgebieden) of waarom jouw hart nog niet écht durft te verbinden en je je daarom begraaft in jouw werk

 • In 6 maanden gaan wij samen jouw leven en business herinrichten zodat jij tevreden bent over jouw tijdsverdeling, focus hebt en trots bent op jouw (financiële) resultaten! 

sandhya

WIE IS JOUW MENTOR?

Sinds 5 jaar ontwikkel ik programma's om perfectionistische ondernemers en CEO's sneller op te laten schalen. Ook heb ik in die 5 jaar mijn winst structureel weten te verhogen.

Daarnaast neem ik 25+ jaar ervaring mee vanuit Corporate & MKB en geloof ik er heilig in dat ondernemers een oerkracht hebben, juist vanuit hun kwetsbaarheid.

Ik heb een opleiding bedrijfskunde en beroepsopleiding coaching gevolgd en behoor tot de <1% door de NOBCO/EMCC geaccrediteerde coaches. 

Maar het zijn niet alleen mijn diploma's & expertise waarom klanten bij me komen. Het is om de filosofie van mijn bedrijf: cliënts over money - always -

nandita
Nandita Ramlakhan
EIGENAAR THE SPICED CHICKPEA

"De wijze waarop Sandhya tijdens het programma bepaalde perspectieven aan het licht bracht, vond ik prettig en inzichtelijk. Ik heb geleerd sneller acties  te nemen in plaats van te blijven hangen in mijn hoofd. 

Mijn twijfels waren gebaseerd op het feit dat ik vond dat ik mijn bedrijf het beste ken, zelf uit een marketingwereld kom en vaak alles over-analyseer voordat ik akkoord kon gaan. Maar het is soms ook fijn om met je neus op de feiten te worden gedrukt door iemand die jouw missie snapt en ook deelt hoe en wat er belangrijk is voor jouw bedrijf. Ik heb door de coaching van Sandhya veel inzichten verkregen over mijn drijfveren en hoe deze effect hebben op het handelen in mijn bedrijf. Daarnaast hebben we mijn missie en doelgroepen verscherpt en er heldere verdien- en bedrijfsmodellen aan gekoppeld.

De samenwerking vond ik erg prettig. Sandhya is warm en ik vond haar eerlijkheidhet belangrijkste. Sandhya heeft veel kennis en ervaring en pakt problematieken vanuit een menselijke benadering aan. Ik ben me nu bewuster van mijn kracht en de dingen die mij belemmeren. Daarnaast probeer ik ook meer te genieten van de dingen die ik binnen en buiten mijn bedrijf doe. Door het samenwerken met Sandhya zet ik nu sneller de vraag uit bij bedrijven of zij bepaalde diensten en pakketten van mij willen afnemen wat ook positief effect heeft. Ik durf dit nu sneller wat mij vooruithelpt. Mijn investering heb ik inmiddels dik terugverdiend."

foto marianne
Marianne de Lange
EIGENAAR WOON & BELEEF

"Toen ik het programma zag twijfelde ik over de prijs. Ik vroeg me af of dat het wel waard was voor een startend bedrijf. Het persoonlijke gesprek met Sandhya voelde goed en mijn twijfels verdwenen als de sneeuw voor de zon nadat ik het programma was gestart.

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook heel veel dingen gedaan die ik anders misschien niet had gedurfd. Bijvoorbeeld de frequentie van mijn posts en de zichtbaarheid van mijzelf op social media. Ik vond dat heel spannend maar Sandhya gaf mij het vertrouwen dat het wel goed kwam. Het heeft mij zelfs een klantenartikel opgeleverd bij de lancering van mijn bedrijf. De samenwerking was fijn en ik moest echt aan de gang met allerlei opdrachten wat best pittig was.

Ik leerde ook nieuwe dingen over financiën en businessmodellen waardoor ik mij hier minder zorgen over maakte. Sandhya motiveerde mij wekelijks waardoor ik mijn opdrachten deed en niet verslapte. Zij is best een pittige coach maar erg betrokken, wat er voor zorgde dat ik stappen heb gezet die nodig waren om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Ik heb nu een duidelijke marketing- en contentstrategie en het fundament van mijn bedrijf staat als een huis! Op persoonlijk vlak heb ik een duidelijk doel en mezelf meer ontwikkeld. Ik vraag nu meer om hulp bij dingen die ik lastig vind in plaats van zelf alles te doen, dat geeft meer rust. Ook ben ik veel zelfverzekerder en zet ik nu met mijn bedrijf door ook als is het niet altijd even makkelijk."

DIT LEVERT BOSS UP AND SHINE JE OP

 • Zelfvertrouwen: want zonder zelfvertrouwen geen zichtbaarheid

 • Daadkracht: doordat je je bewust wordt wie jouw interne saboteurs zijn stagneer je minder waardoor je sneller stappen maakt

 • Een upgrade in jouw leiderschap zodat je met alle vezels in jouw lijf overtuigd bent van de waarde van jezelf en jouw producten of diensten

 • Vaardigheden om met de ander zakelijk te verbinden, sales wordt gemakkelijker voor je

 • Focus: doordat we elke 2 weken contact met je hebben, ga je jouw doelen halen

 • Een blauwdruk van jouw authentieke leiderschap

Sandhya Santoe (1)

"Ik ben er voor de actiontakers die kansen zien en vol zelfvertrouwen in het leven willen staan"

Dit zijn de 7 regels:

 • Als je een hekel hebt aan regels én vrijheid bovenaan staat zit je in goed in deze groep

 • Ben je streng voor jezelf, heb je bij tijd en wijle moeite met het uiten van jouw emoties, maar ga je door. Perfect! You are one of the Lionesses

 • Jij neemt als Lioness verantwoordelijkheid voor jezelf en zal de andere teamleden met liefde en integriteit behandelen

 • Je committeert je aan deze groep omdat je weet dat de andere vrouwen je onder mijn begeleiding vanuit jouw kracht maar vooral vanuit kwetsbaarheid gaan upliften

 • We laten de innerlijke criticus thuis tijdens dit programma

 • Dit is geen zweverig programma maar een kick-ass hard work programma naast jouw baan, geliefden en jezelf. Maar als jij tot nu enthousiast werd van bovenstaande weet jij ook dat je geweldige resultaten kunt halen als je in je eigen flow zit

 • We zorgen voor en helpen elkaar. Dus als er iemand bijvoorbeeld van ver komt, rijdt deze een stuk met je mee. Als iemand zichzelf na veel 5-en en 6-en eeeeeindelijk openstelt luisteren we met liefde. I know - je hebt hier geen tijd voor - maar guess what: de andere 5 lionesses ook niet. Jullie zijn namelijk allemaal harde werkers en steken jullie ziel en zaligheid dagelijks in je geliefden en je werk

DIT ZIJN DE 7 BELOFTEN ALS JE DE INNERLIJKE CRITICUS OP DE ACHTERBANK ZET:

 • Jij zal Shinen en vanuit jouw Inner Love klanten aantrekken die met liefde jouw diensten afnemen

 • Je gaat jouw leven op een ander level leiden, gaat van een (soms ongelijkwaardige relatie) naar een gelijkwaardigere relatie omdat je nog meer van jezelf gaat houden

 • I’ll be there to guide and mentor you along the way. En zoals je weet geef ik alles aan mijn klanten – straight from the heart –

 • You will grow to your next level honey, that’s for sure en je wilt niet meer terug vanaf dat punt

 • Je stopt met ploeteren en te kijken naar concurrenten en zal meer vanuit moed en zelfvertrouwen jouw diensten aanbieden

 • Je groeit ook in jouw moneymindset (net zoals ik heb gedaan: in 2 jaar tijd heb ik zonder een marketing- sales- en medewerkersapparaat mijn bedrijf met integer ondernemen van 5 naar 6 cijfers winst gebracht en de komende 2 jaar ga ik van 6 cijfers naar 7 cijfers omzet)

 • Jij bent een early adapter als je als eerste in deze mastermind instapt nu ik nog tijd heb dit te doen. Je krijgt daarom nog naast bovenstaande 7 ingrediënten full support via whatsapp van mij gedurende die 6 maanden (wat zeker gaat verdwijnen na deze eerste editie, wellicht al bij de tweede in 2024)

3C0A1696
Angela Roemer
EIGENAAR OPEN COLLAR

"Ik had iemand nodig die niet bang is om mij een spiegel voor te houden, iemand die mij weet te inspireren en motiveren. De kennis die ik in korte tijd over mezelf heb opgedaan, gun ik een ieder! Sandhya is de persoon die ik op dit moment in mijn leven nodig heb. In korte tijd heb ik dingen geleerd die ik in grote groepen coaching nooit heb meegekregen!

Dit is maatwerk en vraagt vertrouwen, kwetsbaarheid, maar dan heb je ook echt wat. Door pleasegedrag te herkennen en te weten waarom ik op een bepaalde manier reageer én door de tools te leren hoe ik anders kan reageren, sta ik nog steviger in mijn schoenen. In 2 maanden heb ik al zoveel waarde gekregen, ongelofelijk. Sandhya heeft alle aandacht voor je en geeft je vertrouwen. She leads by example!  

Ik ben heel blij met de manier van coachen, de aandacht en de helderheid die Sandhya mij op dit moment weet te geven. Ik heb nu het besef dat regelmatig 'stil staan' je zoveel meer inzicht en tijd oplevert. Het aangeven van grenzen en persoonlijke wensen is hierin met 100% verbeterd. Sandhya is openhartig en een vrouw met veel kennis & levenservaring. Ze is een echte zakenvrouw waar je businesswise veel van kan leren. Ze is ook een moeder die je weet te doorgronden, netjes in de hoek weet te zetten en tegelijk ook een liefdevolle brasa (hug) geeft. 

Ik ben bewuster van de transformatie die ik wil maken om niet meer te verzuipen in teveel en inefficiënt werken. Mijn doelgroep is scherper, mijn tijdsbesteding bewuster, mijn aanbod concreter en mijn werk/privé prioriteiten helder. Ik kan mijn missie & visie echt gaan leven en mijn business laten groeien." 

PHOTO-2023-05-07-21-27-55
Arti Hannoe
EIGENAAR WITH ARTI

"Ik liep vast in mijn gedachten, bedacht wel wat ik moest doen maar deed het niet. Of liet het gewoon los omdat ik dacht: 'Het is niet goed genoeg, laat maar'. Na ons intakegesprek waren het vertrouwen en de click direct aanwezig en diep van binnen wist ik dat ik de stap moest zetten om mezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Alleen kom ik er namelijk niet. Na wat wikken en wegen heb ik de stap gezet naar een andere toekomst. Ik had op verschillende gebieden in mijn leven faalangst. Door in mijn comfortzone te bijven opereren kon ik natuurlijk niet falen. Sandhya weet heel goed wat er met mij gedurende het leiderschapstraject gebeurt, maar laat mij mezelf in alle kalmte ontwikkelen. 

Sinds een paar maanden heb ik meer vertrouwen in mezelf en heb ik mezelf beter leren kennen. De steun en niveau van de gesprekken met Sandhya zijn niet alleen gebaseerd op jouw zakelijke levensstijl maar werken ook privé door. Sandhya is professioneel, eerlijk en open! Ze begeleidt mij naar een ander leven door mij mijzelf te laten ontdekken. Een traject bij Suits & Soul is meer dan jouw tijd en geld waard. Je vindt stukken van jezelf, waar je jezelf niet eens van bewust was dat deze bestonden waardoor je gelukkiger wordt. Je kan het al, alleen Sandhya geeft je de instrumenten om patronen te doorbreken."  

Is dit voor mij

 • Ja, als je geen starter bent maar langer dan 2 jaar onderneemt

 • Je heel goed zelfstandig kan werken maar jouw perfectionisme je regelmatig laat uitstellen

 • En je jouw authenticiteit meer wilt integreren in jouw business

carolien 4
Carolien Manneke
EIGENAAR HOUSE OF CONNECTION

“Voor ik in het traject met Sandhya stapte bleef ik tegen bepaalde zaken aanlopen. De twijfel lag niet bij haar programma’s, maar in de keuze wat voor mij op de juiste stap zou zijn. Er zijn namelijk zoveel coaches met beloftes. Ik ben heel blij en dankbaar om met Sandhya te werken, ze heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Sandhya is eerlijk, open en oprecht. Ze heeft een no nonsense mentaliteit en verstand van zaken. Ze gaat voor 100% resultaat en neemt niet genoegen met minder, net als ik. Haar Leiderschap- & Businessprogramma's hebben me al veel gebracht. Door de groei in mijn leiderschap loop ik niet meer tegen zaken aan waar ik eerder wel tegenaan liep. 

Daarnaast heb ik mijn prioriteiten helderder, meer overzicht, focus en ervaar ik meer rust en balans, zowel zakelijk als privé. Sandhya is enorm betrokken en staat altijd paraat wanneer nodig, ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig en waardevol. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk, op maat en precies wat ik zocht. Sandhya is een absolute zakenvrouw, maar ook een ontzettend warme en lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Je voelt haar passie en betrokkenheid als klant en ze gaat voor resultaat zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Patronen worden doorbroken en stagnatie is bijna geen optie. Ze zorgt ervoor dat je uit je comfort zone gaat en voor substantiële groei. Dit zorgt ervoor dat ik meer concreet gedaan krijg en efficiënter werk. Ik ben een betere ondernemer, leider en mens geworden. Next Level!

charischa
Charischa Gayadien
EIGENAAR THE PANI PURI BAR

"Ik volgde Sandhya al een tijd en dacht altijd ‘oh van jou wil ik wel eens een programma bijwonen’ maar vond het best prijzig. Nadat ik de masterclass Master je onderhandelingsskills like a lady bij haar had gevolgd, is de band tussen ons versterkt en voelde ik me heel vertrouwd bij haar. Ik kan Sandhya alles vertellen,

vragen en ben niet bang voor haar antwoorden. Ik zie alles als een leerweg en omdat ik ook voelde dat zij het echt met mij meent. Dit en omdat Sandhya beschikt over de kennis om mijn bedrijf succesvol te maken, heeft mij getriggerd om te investeren in Shape Up. Het programma voegt heel veel waarde toe.

Er heb nu structuur en ik zie ook de resultaten en weet inmiddels welke aanpak succesvol is. The Pani Puri Bar ging eerst letterlijk alle kanten op, maar nu hanteer ik succesvolle strategieën. Mijn grootste inzicht van dit programma is: - wie is Charischa? Sandhya is daarnaast altijd beschikbaar en haar whatsappberichten (met soms de kleinste boodschappen) zijn waardevol. Ik ervaar Sandhya als veilig, betrouwbaar, strikt en je moet tegen een stootje kunnen! Mijn pleasegedrag is weg en zonder de hulp van Sandhya had ik mezelf in de vingers gesneden met tijd te investeren in 2 andere bedrijven waar ik niet gelukkig van zou zijn geworden. De investering in het Leiderschap- en Businessprogramma is me every single penny waard geweest en mijn omzet is inmiddels verdubbeld."

Hoe weet je of dit programma voor jou is?

Simpel: als je tot hier hebt gelezen en jouw hart gaat enigszins harder kloppen dan ben je een potentiële Lioness!

Tot slot

Niet onbelangrijk: als je mijn website de afgelopen maanden hebt bekeken weet je dat de prijzen voor mijn 1:1 programma’s recht doen aan het level coaching wat ik nu geef. 1:1 Executive is nu 15K voor 6 maanden en 1:1 Shape Up 10K voor 6 maanden. Shape Up zal uiteindelijk worden vervangen door Boss Up and Shine. De investering van de tweede editie van de Boss Up & Shine Mastermind 2024 zal 10K worden.

Je komt in een groep die ik o.b.v. van mijn jarenlange (systemische) expertise voor je selecteer. Deze groep heeft alle eigenschappen die je hierboven hebt gelezen en zijn nu nog zzp’ers maar Lionessen waarvan ik zeker weet dat jij je veilig genoeg voelt om jezelf bij open te stellen.

Misschien denk je, het is nu niet de tijd, ik heb het geld niet, ik moet eerst nog X afmaken. I get you, maar luister lieverd. Even heel eerlijk, je kent de markt en weet welke prijzen er worden gevraagd. Dus € 7.777 voor de waarde die je krijgt voor deze Mastermind is een no-brainer. Misschien denk je, ik had iets anders op het oog: snap ik, heb ik ook regelmatig. En toch trekt mijn hart me altijd naar de programma’s waar ik zelf een laag dieper moet gaan om mijn business te laten floreren. Dat is wat ik de afgelopen jaren heb gedaan en mede daarom zo succesvol ben geworden.

Garantie

Ik garandeer je dat dit geen waiste of time van je is maar je gegarandeerd naar jouw next level gaat brengen. Ik respecteer jou, jouw harde werk en weet zeker dat deze groep je waarde gaat bieden. Daarnaast worden mijn 1:1 programma’s steeds exclusiever.

So what is the deal

We starten in Q4 van dit jaar, voor die tijd bel ik je nog met de details en om bij je te inventariseren wat jouw échte behoeftes zijn zodat ik dat kan integreren in de mastermind. Er komt in ieder geval een live dag wat helemaal om Sales draait (buckle up!).

Heb je nu écht het geld niet om te investeren: Ga op zoek darling (net zoals ik 20 jaar geleden vanuit € 40.000 schuld op zoek ging naar een beter leven). Wees creatief en let’s talk about it. Als ik denk dat je het écht niet in 1 x kan ophoesten krijg je een betalingstermijn van me.

We starten zodra 6 Lionesses zich hebben gecommitteerd.

Liefs - Straight from the Heart - ❤️🔥

Sandhya

Master Lioness

favicon

Elimineer de stagnatie en upgrade jouw business

Jij werkt 6 maanden met hooguit 5 andere ontembare vrouwen en mij samen om jouw business potential te upgraden. De investering voor dit programma is € 9.999 exclusief BTW. Voor de eerste editie geldt de pilotprijs van € 7.777 (exclusief BTW).

favicon

elimineer de stagnatie en upgrade jouw business

Jij werkt 6 maanden met hooguit 5 andere ontembare vrouwen en mij samen om jouw business potential te upgraden. De investering voor dit programma is € 9.999 exclusief BTW. Voor de eerste editie geldt de pilotprijs van € 7.777 (exclusief BTW).

A4AB827A-1844-4458-928D-556A2D8763E0

bonus!

 • 2 gedragsanalysetesten ter waarde van € 350,-

 • Stressanalyse- en advies ter waarde van € 227,-

 • Advies op maat gedurende het programma

Je hebt nu twee keuzes:

Als jij hier nog bent kun jij nu besluiten om weg te klikken of een intakegesprek in te plannen zodat wij in gesprek gaan om te kijken of dit voor jou nu de juiste stap is 085-4016583.

Ik gun je een prachtig leven met rust in jouw hoofd en een goed lopende onderneming. Er is geen betere tijd dan NU om jouw nieuwe identiteit te omarmen. Laten wij samen rocken en jouw leven een winstgevende boost geven!

Liefs, Sandhya